[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ecpy55

Üye
eline saglık super olmus :))

registerfurk

Üye
fw'yi yükledim genel olarak çok hoş görünüyo eline sağlık. rahatsız olduğum bi nokta bi çok yerde tsunami yazması mesela açılış veya tercihlerde eski genel seçeneği. bunları eski haline getirme şansım var mı?

djibram

djibram

Üye
gerçekten begendim güzel cfw basarılarr...

turkey2008abc

Üye
flash player ile ilgili bişey yazılmamış.Kendi tarayıcısıyla youtube facebook izlenebiliyormu.Ya da internetten video izlemede bi sıkıntı varmı

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
flash player ile ilgili bişey yazılmamış.Kendi tarayıcısıyla youtube facebook izlenebiliyormu.Ya da internetten video izlemede bi sıkıntı varmı

Youtube:Evet
Facebook:Hayır.

S60 V5 lerde Flash Player standarttır...Belirtmeye gerek duymadım...

registerfurk

Üye
qt_installerı çalıştırdığımda SWI error 0 !:\resource\openc\locales.txt hatası alıyorum ovi_mapsle ilgili bi sorun olabileceğini okudum yabancı forumlardan ama çözüm bulamadım.

kidjay

Üye
! temalarda bu lınkte ınceledıgınız gıbı c6 orjınal teması var mı acaba?

registerfurk

Üye
qt_installerdaki SWI error sorunu sis editleyen herhangi bi program ile qt_installerı açıp pips.sis dosyasını silince düzeliyo. cfw'de zaten pips.sis yüklü olduğu için sorun çıkıyodu sanırım. biraz daha inceleme fırsatı buldum gayet hoşuma gitti tsunami imzalarını da isteyen kaldırabilir zaten. farkettiğim bi değişiklik dokunmatik ekranla ilgili; eskiden biraz daha aşağıya dokunarak seçiyodum herhangi bişeyi şimdi daha yukarı dokunmam gerekiyo bi de ekran hassasiyeti azalmış gibi geldi.

fantomx55

Üye
kotukoylu arkadasım cok guzel yapmıssın fw yı her seyı mukemmel herkeze tavsıye ederım. bır daha kı eklentıde extra oyun ve muzık player (power mp3 ) gıbı ılgınc seyler eklersen kımse daha program yuklemesıne gerek kalmaz

errant67

Üye
ya bu tel hafıza da bişeyler silinmiyo hangi sırayla ilk önce hafıza kartımı hard format mı

djibram

djibram

Üye
ilk başta ovi store ve facebook uygulaması calısıyordu ovistore guncelleme istedi ikiside calısmaz oldu napmak gerek....

ycl_59

Üye
slm kötüköylü arkadaşım fwlerin bir harika fakat senden birşey isteyeceğim bu fw de kullanmış olduğun c6 tuş kilidinin ayarları ile oynamamız mümkün mü bir video da görmüştüm ortadaki tuşa iki kez arka arkaya basınca tuş kilidi devreye giriyor kilit devredeyken ortadaki tuşa bir kez bastın saate baktın ama kilidi açmak istemiyorsun bir iki saniye sonra tekrar ortadaki tuşa basıyorsun ve ekran tekrar tamamen kararıyor bunu nasıl yapabileceğimle ilgili bilgi verirsen çok memnun olurum şimdiden teşekkürler örnek istersen slideunlock veya mazelock programını kullanıp görebilirsin ama izlediğim video da c6 fw sinin kilidine o işlemi gerçekleştirmişler kolay gelsin

registerfurk

Üye
ovi müzik yükleyemedim bir türlü telefona güncelleme yok yardım ederseniz sevinirim bir de alarm sesini değiştirmeyi bulamadım=)

Aziz™

Aziz™

Üye
ovi müzik yükleyemedim bir türlü telefona güncelleme yok yardım ederseniz sevinirim bir de alarm sesini değiştirmeyi bulamadım=)
Ana ekrandayken saat olan yere dokun.açılan sayfada seçeneklerden ayarları seç.sayfayı aşağı indir.saat alarmı sesi var.ordan değiştirebilirsin

emre2021

Üye
KARDEŞ BEN FW Yİ YÜKLEDİM EN SON DONE DONE YAZISI GELDİ TELEFON RESTART ATMAYA ÇALIŞTI AMA TSUNAMİ EKRANI GELDİKTEN SONRA TELEFON KAPANDI :s BİRDAHA AÇMAYA ÇALIŞITĞIMDA HEP O EKRAN GELDİKTEN SONRA KAPANIYOR NE YAPMAM LAZI SÖYLERMİSİN LÜTFEN..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ BEN FW Yİ YÜKLEDİM EN SON DONE DONE YAZISI GELDİ TELEFON RESTART ATMAYA ÇALIŞTI AMA TSUNAMİ EKRANI GELDİKTEN SONRA TELEFON KAPANDI :s BİRDAHA AÇMAYA ÇALIŞITĞIMDA HEP O EKRAN GELDİKTEN SONRA KAPANIYOR NE YAPMAM LAZI SÖYLERMİSİN LÜTFEN..

1.büyük harf kullanmayalım.
2.yeniden flashlamayı dene ve ayrıca flash dosylarını kontrol et lütfen!

fantomx55

Üye
son testlerım de bluetooth ile ilgili acma kapama sorunu yasıyorum sorun su sekılde blootooth ıslemı gerceklesemıyor yardımcı olursan sevınırım

Aziz™

Aziz™

Üye

Tsunami yazısı geldiyse tele hard format at ondan sonra sorunsuz kullanabilirsin.büyük harfle cevap yazmakta kurallara aykırı en azından konu sahibi için hoş olmaz

errant67

Üye
orjinal de ekran çevirince dönüyodu şimdi dönmüyo sırf bu yüzden bazı program ve oyun vs. çalışmıyo!!

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye

Üst Alt