[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

winstonsmith

Üye
sağolasın kotukoylu realplayer sorunu düzelmiş..Bide önceki tuş kilidini göremedim (hani sürükle ve aç yazıyodu) . varmı bu tuş kilidi??

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kotukoylu realplayer sorunu düzelmiş..Bide önceki tuş kilidini göremedim (hani sürükle ve aç yazıyodu) . varmı bu tuş kilidi??

Yakından bak görebilmen lazım :D
Tuş kilidi sürükle aç biçiminde.(yeni modu kullanmadım)

winstonsmith

Üye
kardeş bişey sorcam nokianın orj firmware sinde kulaklık takınca müzik klaklığı vs diye sorardı..bu cfw de öle olmuyor kulaklığı takınca direk algılıyor..bu olayı eski haline getirmenin bi yolu varmı??

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bişey sorcam nokianın orj firmware sinde kulaklık takınca müzik klaklığı vs diye sorardı..bu cfw de öle olmuyor kulaklığı takınca direk algılıyor..bu olayı eski haline getirmenin bi yolu varmı??

Aksesuarlara ayarlardan girip kulaklığı varsayılan yapsanda öyle denesen?
Nasıl olur acaba?

bild

bild

Üye
otomatik gizli klasör oluşuyormu acaba h.kartında lazım oluyorda :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Galiba kastınız istediğiniz resimlerin galeride görünmemesi?
Drive,Documents,Data herhangi biri içerisine atabilirsiniz

bild

bild

Üye
teşekkür ederim

cmnn

cmnn

Üye
internete girerken sadece wlan ağı ara çıkıyor avea internet fln çıkmıyor neden

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
internete girerken sadece wlan ağı ara çıkıyor avea internet fln çıkmıyor neden
Dostum:
Bu C6 V20.043 üstüne kurulu değil.
Doğal olarak Operatör ayarlında sorun Çıkmaması gerekir!
İndirdiğin yazılım dosyalarını kontrol et.
Menü-Bağlantı-Hedefler den varsayılan bağlantın ayarlarını kontrol et....

cmnn

cmnn

Üye
benm telefonumda v31 blackstar yüklü bi problem çıkarmaz dmi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
benm telefonumda v31 blackstar yüklü bi problem çıkarmaz dmi

İlk mesajdada belirttiğim gibi Operatör Ayarlarınız Sorunsuz bir biçimde çıkmaktadır...
Sende şu an yüklü sürüm galiba eskisi.
Yeni sürümü şiddetle tavsiye ederim:box:box

cmnn

cmnn

Üye
hocam büyüksün ya telefon ağlıyo resmen :D

serdar3435

Üye
selam bende yeni yükledim baya uğraştım anlatımda olsaydı fazla uğraşmazdım çok basit aslında öncelikle çok süper olmuş kotukoylu arkadaşıma teşekkürler. Menüye Hava Durumunu Nasıl Getirircem Ve Jaf Programını Win7 Kullanıcıları Jaf Programını Pc Ye Kurmadan Önce Programın Üstüne Sağ Tıklayıp Özellikler Ve Uyumluluk Ve Alttaki Kutucuk Bu purogramın Çalıştıracağı Uyumluluk Modu xp service Pack 3 Yaparlarsa Sorun Çıkmaz ..:oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
selam bende yeni yükledim baya uğraştım anlatımda olsaydı fazla uğraşmazdım çok basit aslında öncelikle çok süper olmuş kotukoylu arkadaşıma teşekkürler. Menüye Hava Durumunu Nasıl Getirircem Ve Jaf Programını Win7 Kullanıcıları Jaf Programını Pc Ye Kurmadan Önce Programın Üstüne Sağ Tıklayıp Özellikler Ve Uyumluluk Ve Alttaki Kutucuk Bu purogramın Çalıştıracağı Uyumluluk Modu xp service Pack 3 Yaparlarsa Sorun Çıkmaz ..:oke:

Dediğiniz uyumluluk olayıyla ilgili o kadar çok mesajım var ki artık yazmaya usandım inanın...

djibram

djibram

Üye
yükledim kardeş ama ekran neden tsunamide kaliyor ilerlemiyor acaba

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle kardeşim şuan ben tele orjinal cfw attım sorun olmadı neden tsunamide olmadı acep

Aziz™

Aziz™

Üye
bende ilk yüklediğimde o ekranda kaldı bataryayı çıkarıp taktım tele format attım ondan sonra sorunsuz açıldı tel.

herşey mükemmel olmuş fakat bir konunda eksik yönlerini yada görüşlerinizi yazın demenden yola çıkarak birkaç eksiği söylemek istiyorum.öncelikle blackstar v31 fwsinde ses mükemmel çıkıyordu hem çok yüksek hemde gayet berraktı göze çarpan ilk şey ses keşke blackstar fwsindeki gibi olsaydı.ikincisi menü 4x4 ama ikonları çok büyük tutmuşsun göze hitap etmiyor ve oyun uygulamaların çoğunda ikonlar birbiri üstüne çakışıyor.telefonda yazılım güncellemeyi kaldırmışsın.tema efektinde hiç görsellik yok :D önceki c6 fwsinde ev ekranı temaları yani değişik ev ekranı seçeneği vardı burda kaldırmışsın.müzik çalarda bellekten ekle çalışmıyor.blackstar fwsindeki youtube programı süperdi oda yoktu.bunda yüklü olan harita programı cities klasörünü okumadı bile.genel hattıyla çok iyi ama gözden kaçırdıklarını söyledim.sonuçta fikir paylaşımı yapıp daha güzel şeyler ortaya koymak en iyisi olacaktır:)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;3270271' Alıntı:
bende ilk yüklediğimde o ekranda kaldı bataryayı çıkarıp taktım tele format attım ondan sonra sorunsuz açıldı tel.

herşey mükemmel olmuş fakat bir konunda eksik yönlerini yada görüşlerinizi yazın demenden yola çıkarak birkaç eksiği söylemek istiyorum.öncelikle blackstar v31 fwsinde ses mükemmel çıkıyordu hem çok yüksek hemde gayet berraktı göze çarpan ilk şey ses keşke blackstar fwsindeki gibi olsaydı.ikincisi menü 4x4 ama ikonları çok büyük tutmuşsun göze hitap etmiyor ve oyun uygulamaların çoğunda ikonlar birbiri üstüne çakışıyor.telefonda yazılım güncellemeyi kaldırmışsın.tema efektinde hiç görsellik yok :D önceki c6 fwsinde ev ekranı temaları yani değişik ev ekranı seçeneği vardı burda kaldırmışsın.müzik çalarda bellekten ekle çalışmıyor.blackstar fwsindeki youtube programı süperdi oda yoktu.bunda yüklü olan harita programı cities klasörünü okumadı bile.genel hattıyla çok iyi ama gözden kaçırdıklarını söyledim.sonuçta fikir paylaşımı yapıp daha güzel şeyler ortaya koymak en iyisi olacaktır:)

Kardeşim güzel yazmışın da sende bişeyi gözden kaçırmışın:
Senin dediğin orijinal yazılımdı Bu C6 Yazılımı!

winstonsmith

Üye
kotukoylu kardeş anasayfanın 2. sayfasına bir şey ekleme imkanımız yokmu??

Aziz™

Aziz™

Üye
Kardeşim güzel yaşmışın dasende bişeyi gözden kaçırmışın:
Senin dediğin orijinal yazılımdı Bu C6 Yazılımı!

c6 yazılımı olabilir haklısın ama dediğim sorunlar düzeltilmeyecek şeylerde değilki.galiba blackstar fwye geri döneceğim:)

Üst Alt