sağolasın kotukoylu realplayer sorunu düzelmiş..Bide önceki tuş kilidini göremedim (hani sürükle ve aç yazıyodu) . varmı bu tuş kilidi??

kardeş bişey sorcam nokianın orj firmware sinde kulaklık takınca müzik klaklığı vs diye sorardı..bu cfw de öle olmuyor kulaklığı takınca direk algılıyor..bu olayı eski haline getirmenin bi yolu varmı??
Dostum:internete girerken sadece wlan ağı ara çıkıyor avea internet fln çıkmıyor neden
benm telefonumda v31 blackstar yüklü bi problem çıkarmaz dmi

hocam büyüksün ya telefon ağlıyo resmen![]()

selam bende yeni yükledim baya uğraştım anlatımda olsaydı fazla uğraşmazdım çok basit aslında öncelikle çok süper olmuş kotukoylu arkadaşıma teşekkürler. Menüye Hava Durumunu Nasıl Getirircem Ve Jaf Programını Win7 Kullanıcıları Jaf Programını Pc Ye Kurmadan Önce Programın Üstüne Sağ Tıklayıp Özellikler Ve Uyumluluk Ve Alttaki Kutucuk Bu purogramın Çalıştıracağı Uyumluluk Modu xp service Pack 3 Yaparlarsa Sorun Çıkmaz ..![]()
önceki c6 fwsinde ev ekranı temaları yani değişik ev ekranı seçeneği vardı burda kaldırmışsın.müzik çalarda bellekten ekle çalışmıyor.blackstar fwsindeki youtube programı süperdi oda yoktu.bunda yüklü olan harita programı cities klasörünü okumadı bile.genel hattıyla çok iyi ama gözden kaçırdıklarını söyledim.sonuçta fikir paylaşımı yapıp daha güzel şeyler ortaya koymak en iyisi olacaktır
Aziz™;3270271' Alıntı:bende ilk yüklediğimde o ekranda kaldı bataryayı çıkarıp taktım tele format attım ondan sonra sorunsuz açıldı tel.
--------------- Ekleme ---------------
herşey mükemmel olmuş fakat bir konunda eksik yönlerini yada görüşlerinizi yazın demenden yola çıkarak birkaç eksiği söylemek istiyorum.öncelikle blackstar v31 fwsinde ses mükemmel çıkıyordu hem çok yüksek hemde gayet berraktı göze çarpan ilk şey ses keşke blackstar fwsindeki gibi olsaydı.ikincisi menü 4x4 ama ikonları çok büyük tutmuşsun göze hitap etmiyor ve oyun uygulamaların çoğunda ikonlar birbiri üstüne çakışıyor.telefonda yazılım güncellemeyi kaldırmışsın.tema efektinde hiç görsellik yokönceki c6 fwsinde ev ekranı temaları yani değişik ev ekranı seçeneği vardı burda kaldırmışsın.müzik çalarda bellekten ekle çalışmıyor.blackstar fwsindeki youtube programı süperdi oda yoktu.bunda yüklü olan harita programı cities klasörünü okumadı bile.genel hattıyla çok iyi ama gözden kaçırdıklarını söyledim.sonuçta fikir paylaşımı yapıp daha güzel şeyler ortaya koymak en iyisi olacaktır
![]()
Kardeşim güzel yaşmışın dasende bişeyi gözden kaçırmışın:
Senin dediğin orijinal yazılımdı Bu C6 Yazılımı!