güçlü bas özelliğine sahip telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

kumandan_17

Üye
saol abi

noncelalreis

Üye
nokia 6233

ultralikan

Üye
5300 bnde war manyak bass werio

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
(KULAKLIK)
kulaklıkla dinlendiğinde en güzel, basslı tizli ses veren telefon n91'dir. aksini idda eden olmamalı. çünkü yabancı forumlarda test sonuçlarını görmüştüm. aynı zamanda bi ara kullandım. ve şimdiki telefonumla dağlar arasında kadar fark var.

(HOPERLOR)
telefonun kendi sesi dersek sanırım n95. ikiside çift hoperlorlü olsa da n73ten daha çok, daha kuvvetli ses veriyor (aynı müziği ikisiyle de dinledim).ancak bas için bi yorum yaparsak ortalamayı geçemez herhalde..

otoata

otoata

Üye
HHHHMMMMMMMMMMM...... ilginç !!!!! BAs mıı neden BAsss lı dinliyinuzki bence böle sakin rahat ve tatmin edici olcak ne o ban ban ban ban ban kafam arıyo bea!!

QxQ

QxQ

Üye
Tam bir yıllık konu ve telefon önerileri veriliyor. Konuyu açan arkadaş daha telefonu almadı mı yani?

musa553

musa553

Üye
kardeş o birazda kulaklığın kalıtesine bağlı birşeyyy

haloaga4445

Üye
saol...........

murat2323

Üye
6233 ü dene ve gör

fatal19ty

fatal19ty

Üye
sony ericson w990 nokia n91 de mithiş bas varrrrrrr

neden54

neden54

Üye
3250 !!!!!!! 1 SENE kullandım ve ınan bak yemınle soylyom okulun butun korıdorları dans edıyodu :) saka saka ama bak kızlara verıyodum mesela teyip gbı calıyodu harıka yani tbi şimdi daha guzelleri cıktı ama yınede dıgerlerıyle hemen hemn esdegerde fiyatıda dustu baya yani karar senın

emreemre01

Üye
sony ericsson k750i,w800i,w810i modellerini hararetle tavsiye derim..:good: içlerinde sony nin tescilli megabass ı var daha ne olsun..gümbür gümbür dinlersin..:good:

katılmıyorum o kadarda bas yapmıyor

buraks122

Üye
Tşk.ler

hacked_bysamet

hacked_bysamet

Üye
bence bass için motorola E 398 DERİM TEL BASS İÇİN YAPILMIŞ MASANIN ÜZERİNE KOY TİTREŞİM GİBİ OYNATIR BASS TELİ

bugra_5211

bugra_5211

Üye
ehe valla tel ucuz olsun dersen n-gage al.. ki kimse mp3 playerin ses kalitesine laf edemez.. hele hele fiyat/performans ta.. eger iyi araştırırsan 150 ytl ye bile bulabilirsin..

arkadasım iiii bir n-gage ci bence bende o n-gage 2 tane sony kulaklık extra bass eko rock ta modunda onu cihazi bass tonunda gececek makıne tanmıyorum sony mdr-755 modellı kulaklık bağlı ses dull bass bi sarkıda 5 dk inlersin 6 dk . dinlelemn sansın yok kulakların agrıyo cunku

birde n91 var tiz ve mid tonun babası tlfonlar arasında vede yüzde 60lardayken sony mdr-755 patlatacak kadar ses cıkaran bihi-fi ses cıkı var
bu arada n-gage nin ses cıkısı hi-fi dir

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
ellerine sağlık dostum

safakk

safakk

Üye
ya horlatmayın ya şu 1-2 sene önceki konuları yav cevap yazasım geliyo ama olmazki yaf:)

CanceR

CanceR

Üye
6233 dene gör kulaklık ve dışa ses vermesi çok iyi hemde ucuz ;)

hackerby17

hackerby17

Üye
müziğin kısacası fazla ses cıkmasını istiyorsun dostum sen çünkü bass çok vurur telefondan ses cıkmaz anlayamazsın benim su ana kadar gördüğüm en şiddetli bas n73 te vardı

safakk

safakk

Üye
müziğin kısacası fazla ses cıkmasını istiyorsun dostum sen çünkü bass çok vurur telefondan ses cıkmaz anlayamazsın benim su ana kadar gördüğüm en şiddetli bas n73 te vardı
ya abicim kusura bakmada sen galiba basla tizi birazcık karıştırıyorsun:naughty::) n73 tiz ağarlıklı bir telefondur yani ses çok yüksektir ancak şarkı namına ve bas namına bişi yoktur yani sadece kuru gürültü yapar ses seviyesi ensondayken ama tabi sesi olabildiğine kısıp bas güçlendiriciyi açayım dersen belki istediğin oranda bas alabilirsin ama yüksek ses ve bası aynı anda çıkaramıyor n73:) bas ağarlıklı önerebileceğim model nokia dışından w550 dir zamanında kullanıyordum ve çok güzel de bas veriyordu :oke:

Üst Alt