güçlü bas özelliğine sahip telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
güçlü bas özelliğine sahip telefonlar
Telefonlara pek ilgim yoktur ama müzik için aynı şeyi söylemem imkansız.
Arkadaşımın telefonunda kulaklıkla biraz müzik dinledim müthiş bir bası vardı.Telefonun markası siemens idi. Başka telefonlarda da böyle özellikler var mıdır? Nokia da mesela..
Bana biraz bilgi verinn:vur:

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
mpx serisi derim

ocu77

ocu77

Üye
Nokia 3250 yi çok methediyorlar hatta bassı avucunun içinde hissediyormuşsun..!!!??? ama ben inceleyemedim henüz....

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi pek anlamam. Markası ne bu telefonun? Nokianın mpx serisi var mıdır? Fiyatları ortalama ne kadar ?

ocu77

ocu77

Üye
aLli_28' Alıntı:
dediğim gibi pek anlamam. Makası ne bu telefonun? Nokianın mpx serisi var mıdır? Fiyatları ortalama ne kadar ?
mpx motorolaya ait bir modeldir..şuan piyasasını bende bilmiyorum...

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
ocu77' Alıntı:
3250 yi çok methediyorlar hatta bassı avucunun içinde hissediyormuşsun..!!!??? ama ben inceleyemedim henüz....

O telefon kafama düşse beyin kanaması geçiririm. çoookkkkk BÜYÜKKKK

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
mpx ten başka yok mu? Kulaklığında bas olan

ocu77

ocu77

Üye
sx1 e baktınmı??? hala 2.el ucuza bulabilirsin..hoparlörü gayet iyi kulaklıktan verdiği ses stereo ve gayet tatmin edici...:good:

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar 2. eli

ocu77

ocu77

Üye
sony ericsson k750i,w800i,w810i modellerini hararetle tavsiye derim..:good: içlerinde sony nin tescilli megabass ı var daha ne olsun..gümbür gümbür dinlersin..:good:

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
peki fiyatları ne?
( çok soru soruyorum farkındayım

ocu77

ocu77

Üye
aLli_28' Alıntı:
temiz ve sorunsuzunu 200 e bile bulabilirsin..gittigidiyordan da bakabilirsin..:good:

ocu77

ocu77

Üye
aLli_28' Alıntı:
peki fiyatları ne?
( çok soru soruyorum farkındayım
hepsi burada com fiyatları;

w810i:1.027,33 ytl
w800i:965,36 ytl
k750i:662,64 ytl

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlerrr

ocu77

ocu77

Üye
rica ederim..k750i yi 20 ytl ye w800i ye çevirebiliyorsun onuda söyleyeyim..farkı ne diyeceksen w800i de fly mode var yani teli sadece müzik dinlemek için açabiliyorsun...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sony Ericsson Walkman™ Serisi :ok2:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
3250'nin ses çıkışı güçlü, doğru; ama bas çıkışı Walkman Telefonları geçemez.. ;)

cenkozgen

cenkozgen

Üye
ehe valla tel ucuz olsun dersen n-gage al.. ki kimse mp3 playerin ses kalitesine laf edemez.. hele hele fiyat/performans ta.. eger iyi araştırırsan 150 ytl ye bile bulabilirsin..

ben_daha_yeniyim

Üye
ocu77' Alıntı:
Nokia 3250 yi çok methediyorlar hatta bassı avucunun içinde hissediyormuşsun..!!!??? ama ben inceleyemedim henüz....

:good: :good: :good: dehşet bir makina kuzenim den aldım kurcaladım sesi bomba gibiydi

Quadriceps

Üye
bas denilince n-gage aklıma geliyor hala kullanıyorum ve harika telefon :) tabi piyasada bulman biraz zor + büyük sen beğenmezsin ama dinlemeden geçme

Üst Alt