abandonware
Üye
-
Konu Sahibi
-
O konuda bir fikrim yok, olabilir cidden. Li-Po piller hakkında tam bir bilgim yok, yorum yapamıyorum."Üstelik, şarj %85 civariyken telefonu sarjdan çekip güç tasarrufuna alırsam çok daha uzun süre dayanıyor."
Bu gayet doğal gibi geldi bana
Pil daha geç bitiyor = daha uzun süre dayanıyorArkadas ya baslıgı yada iceriği ters yazmıs bi el atsın konuya bence@abandonware
Cwm flashlayip wipe battery stats desek ne farkederben guc tasarrufunun pili daha cok somurdugunu savunanlardanimandroid surumunden kaynakli batarya sorunu olabilir
Pil daha geç bitiyor = daha uzun süre dayanıyor
Aynısını windowsta yaşıyorum %85in altında açarsam çok şarj yiyorOne M8 telefonumda güç tasarrufu modu kapalıyken pilin daha uzun süre dayandigini fark ettim. Üstelik, şarj %85 civariyken telefonu sarjdan çekip güç tasarrufuna alırsam çok daha uzun süre dayanıyor. Konuyu gereksizlere acacaktim ama ciddiye almazsanız diye buraya açıyorum. Bu durum neden olabilir acaba? Açıkçası ben telefonun pili algılamada yazilimsal hatalarının olduğunu düşünmekteyim, wipe atsam düzelir gibime geliyor ama telefona baya yerleştim, wipe atmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalı?
HTC Sense 6 ile Android 5.0.1
bisey degismez bence bosver. zaten guc tasarrufu cok buyuk fark yaratmiyor hicbir telefonda. kullanmadigin ozellikleri kapatirsin internet wifi gibi sorun kalmaz. guc tasarrufu da bunlari kisitliyor. performansta yaptigi kisitlama hem rahatsiz edici hem de pek kari yok. guncelleme geldiginde sorun da cozulur muhtemelenCwm flashlayip wipe battery stats desek ne farkeder
Peki ben Andorid 5.1 ile Sense 7 guncellemesini bekleyeyim baribisey degismez bence bosver. zaten guc tasarrufu cok buyuk fark yaratmiyor hicbir telefonda. kullanmadigin ozellikleri kapatirsin internet wifi gibi sorun kalmaz. guc tasarrufu da bunlari kisitliyor. performansta yaptigi kisitlama hem rahatsiz edici hem de pek kari yok. guncelleme geldiginde sorun da cozulur muhtemelen
Ben bi sıkıntı göremiyorum ama yinede biraz duzenleyeyim.hocam baslıkta güc tasarrufu acıkken batarya daha ERKEN bitiyor anlamı cıkıyor ama konu iceriginde yazıdıgın yazıda %85 de cekiyorum güc tasarrufunu acıyorum daha COK gidiyor demişsin orayı anlayamadık ki
Sense 7 ayrı 5.1 ayrı mı dağıtılıyor? Ayrı gibi yazmışsın.Peki ben Andorid 5.1 ile Sense 7 guncellemesini bekleyeyim bari
Sense 7 özellikli android 5.1Sense 7 ayrı 5.1 ayrı mı dağıtılıyor? Ayrı gibi yazmışsın.
Ben normalde pek dikkat etmen pulun be kadar gidiyor diye.. bir kaç haftadır dikkatimi çekiyor hepsi obana da öyle geliyodu bi ara, kışın öyle bile olsa yazın değil
tasarruftan çıkarınca ısınma fazla olduğundan daha çabuk bitiyor
"Güç tasarrufunu kapatınca pilim daha geç bitiyor" başlığını "güç tasarrufunu açınca pilim daha erken bitiyor" olarak değiştirdim. Ayrıca konu içeriğinde de bazi değişiklikler yaptım. Kafa karışıklıklari giderilmistir umarımArkadas ya baslıgı yada iceriği ters yazmıs bi el atsın konuya bence@abandonware
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?