guardian super pro ama bir sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
guardian super pro ama bir sorun var
yaw bu pro yoneticide gorunmuyor nası siliniyo bide bu pro işe yariyomu deneyen varmii saygılar ...

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
vallaha ben de sürekli kurulu vaziyette. (zaten asla kaldıramıyorsun) deneme amaçlı başka bir kart taktım. ayarladığın numaraya mesaj atıyor.
ve asla ve asla kaldırılmıyor. benim telefonum 2 kere versiyon yüklendi, hafıza kartı 2 kere formatlandı hala duruyor. ancak kapatabiliyorsun.

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
nası silecem ben bunu yawwww :( dosya yoneticisinden silsen olmazmı acaba

..::MAFIA::..

Üye
formatla gitmemesi çok ilginç bence

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
bencede yaw silecem dosya yonetisinden yaw hem karta hemde tel hafızasına yukleniyorr :)

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
asla gitmiyor. 2 kere versiyon yüklendi, 2 kere hafıza kartına format attım gitmiyor. aslında iyi bişeyde. hırsızları bezdirebilir

darkblue

Üye
valla arkadarşım bende tele hard format çektim yine gitmedi ben gider diyordum süper bir program illa gitmesini istiyorsan teline fexplorer programını yükle c:system/apps e gir göreceksin programı ordan sil gider ama niye siliyon ki. :)

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
ne azılı bir program yahuuu hardda bile gitmiyo heee ama bence gitmemesinin neden hem tel hafızasına hemde hafızakartına yuklenmesidir ...bence aynı anda iki taraftanda silinince giderr neyse dursun bakalımm sizz denedinizmi çalışıyomu duzgunn dursun bakalım

mad_max21

mad_max21

Üye
bir dosya yöneticisi yükle yöneticiyi yükledikten sonra sistem c klasörüne gir ordanda sistem dosyasına gir oraya girdikten sonrada app dosyasına gir ordan programı görüp silebilirsin NOT:! guardian şifreli produr şifreyi gir programı aç ondansonrada onu kapalı hale getir kapalıysa dediğim şekilde dosye yöneticisinden silebilirsin

darkblue

Üye
ben denedim kardeş çalışıyor. gerçi format attıktan sonra denemedim çalışıyormu diye ama ben eminim çalışır yarın dener yazarım size.

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
arkadaşlar yöneticiden sildiğindede gitmiyor. mantıklı düşünürsen hard formatta ve versiyon yüklemede gitmeyen şey silmeyle nasıl gitsin?
program zararsız olarak duruyor sistemde. varlığından ancak başka bir kart taktığında haberiniz oluyor. (köntürler mesaja gidiyor çünkü) bende çalışıyor arkadaşlar.

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
yahu biz bunu fle explorerle silersek nerden çalışacak dur bekle telim şarz olsun deneyip yazacam buraya bakalım silinmiyormu diye hard formatla silinmemesinin nedeni çok açık hem tel hemde hafıza kartına kurulmasıdır bişe edip silecem ben bunu :)

Üye
formatla gitmeyen pro yapmışllarsa adamlar helali hoş olsun derim ben

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
bencede mustafa kardeşim

Apollon

Apollon

Üye
format atın..başka çare yok......

Exalans

Exalans

Üye
dostum normalde telefona yabvancı hat takıldığında istenen numaraya mesaj atması gerek bir proğram ama yine son eklediğim anti virüs proğramları dene yoksa format tek çare gibi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ozkanak' Alıntı:
ne azılı bir program yahuuu hardda bile gitmiyo heee ama bence gitmemesinin neden hem tel hafızasına hemde hafızakartına yuklenmesidir ...bence aynı anda iki taraftanda silinince giderr neyse dursun bakalımm sizz denedinizmi çalışıyomu duzgunn dursun bakalım

aslında program çok güsel niye siliyosunki... hafıza kartını çıkarıp,hard format atınca gidiyor... ama programı kapatma seçeneğin var niye siliyosun anlamadım..???:good: :good:

aytug92

aytug92

Üye
format atıldıktan sonra kalması çok ilginç ama bence dosya yöneticisinden silme

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
aslında duruyodu ama silinmediği için hasta etti beniii

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
silindi arkadaşkar dosya yoneticiyle hem karttan hemde tel hafizasindan sildimm gitti oh beahhhhhh :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt