Samsung Galaxy S4 *.mkv Uzantı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 *.mkv Uzantı Sorunu
Arkadaşlar ben telefonda genelde film, konser kayıtları falan izliyorum ve daha net gösterdiği için telefonun kendi video oynatıcısını kullanıyorum. Aynı zamanda MX Player Pro kullanıyorum.

Sorun şu; Diriliş "Ertuğrul" dizisinin bölümleri TRT1'in Resmi YouTube kanalında yayınlanıyor. Chrome'dan girip indirmeye çalıştığımda MKV formatında Internet Explorer'dan girip indirmeye çalıştığında ise MP4 formatında iniyor.
Haliyle bende herkes gibi Chrome kullandığım için MKV uzantılı indiriyorum (1080p) ama S4 bunu açmıyor. Ses dosyasında sıkıntı var diyor. İşin garip yanı ise diğer sitelerden yine MKV uzantılı indirince (1080p) bunu açıyor.
Başka dosyalarda denedim. Mesele Oyun Videolarının MKV 720p, MX Açıyor ama kendi Video Oynatıcısı açmıyor. MKV 1080pde ise MX Player donuyor, ses ve görüntü uyuşmuyor.

Saadete gelirsek 1080p MKV (60 Fps) dosyalarını açabilecek bir video programı lazım bana. MX Player ve kendi Video Oynatıcısı açmıyor.

Uzun oldu ama inşAllah derdimi anlatabilmişimdir.
Ek olarak Internet Explorer'dan MP4 formatında indirince açıyor ama boyut yüksek ve internet hızım çok düşük. Bide ben PC saklıyorum Konser Kayıtlarını falan. O yüzden MKV bana daha yakın geliyor. Direkt MKV açacak bir dosya lazım...
 


Üst Alt