GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Oyunun içinde grafik dosyaları var onlara bakmanı tavsiye ederim

Exe telefonda acilmiyo bi kolaylikyapip. Mediafire a data ve apk ları yuklene bilir mii ? Pc arızalı olduğu için kullanamiyorum

yanlis anlasilmasinda bende bu gta turk pc versiyonu var 5 sene once almistim halen oynuyorum guzel.pc oyun satan cd cilerde var zaten tofas sahin dogan arabalar facali arabalar deneyin.piyasaya bakin bulursunuz isterseniz.

Hmm sağolun artık 5-10 gun bekleyeceğim :/

H.TOGAN

Üye
Konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler gs3 de grafikleri en üst düzeye çıkardım vermiş olduğunuz grafik dosyası aracılığıyla ; oyun yağ gibi akıyor benim pc de bile bu grafiklerle oynamamıstım teşekkür ederim....

Tepkiler: Z@gor
Çok teşekkürler S3 denendi sorunsuz çalışıyor.

Tepkiler: Z@gor
Kardeşim forumda yeniyim simdi gordum ve hemen indirmeye basladim fakat indirdigim exe uzantili. Nasil yuklicem telefona?

- - - Eklendi - - -

kardeşim biraz aceleci davranmısım exe dosyasına tıklayınca masaustune cıkarıyormus dosyaları

serif-23

Üye
kardesim bunu galxy w acar mi ??

TheCower

Üye

ayni sorun bende de Var ne yapacağız acaba bilen biri var mı

bende lg p920 var oyun kuruluydu senın dosyayla kurulu dosyayı yer degıstırdım acılmadı sonra sıldım senın turkce apk yı yukleyıp sonra dosyaları tekrar attım olmadı senın dosyaları data kladörünü her attıgımdan wifiden dosya yuklamemi istedi aynı gamaloft oyun dosyalarında bı eksıklık olunca wifi den ındırme ıstıyorya aynı onun gıbı oluyor

bunu nasıl yükleyeceğim aceba lütfen yardım ( xperia ray cihazım

bende orj. gta 3 yüklüydü sd dosyalarını direk verdiğiniz linkteki gta 3 dosyalarıyla değiştirdim oyuna giriyor silah sağlık göstergesi süper yumruk her şey tamam ama arabalar değişmemiş bir yerde yanlış mı yaptım?

ceno096

Üye
galaksi mini oyun arşiviniz varmı acaba ?

OLymPoS

Tesekkürler..

Lg Prada P940 denedim süper oynanıyor. Teşekkürler.

brksnr

Üye
Vay be sirf bunun icin bile android alinabilir Ama karar verdim bir kere 920 ye

qaliq

Üye
Exe dosyasi bu nasl accaz :/