skynet Üye nükleer_müh' Alıntı: ???? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 512Mb'li cihazlarda 2dk. sürmeden oyundan atıyor
nükleer_müh' Alıntı: ???? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 512Mb'li cihazlarda 2dk. sürmeden oyundan atıyor
nükleer_müh Üye skynet' Alıntı: 512Mb'li cihazlarda 2dk. sürmeden oyundan atıyor Genişletmek için tıkla ... Yav bu wp de de bu saçmalık var 512 li isen bittinsen yaşama diyor adam... Ben bayağı ilerledim birde hikesini bulsam şu silahların tam olacak MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
skynet' Alıntı: 512Mb'li cihazlarda 2dk. sürmeden oyundan atıyor Genişletmek için tıkla ... Yav bu wp de de bu saçmalık var 512 li isen bittinsen yaşama diyor adam... Ben bayağı ilerledim birde hikesini bulsam şu silahların tam olacak MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
06wigi06 Üye Dexter Morgan' Alıntı: Arkadaşlar demin sitede gördüm. Bir tane geliştiri oyunu 512 mb telefonlara uygun hale getirip mağaza koymuş. Aldığım yerde çalışıyor dendi ama şuan indiriyorum. İndirmek isteyenlere link veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hocam 1gb ramliler içinde var mı girdim indiremedim ben
Dexter Morgan' Alıntı: Arkadaşlar demin sitede gördüm. Bir tane geliştiri oyunu 512 mb telefonlara uygun hale getirip mağaza koymuş. Aldığım yerde çalışıyor dendi ama şuan indiriyorum. İndirmek isteyenlere link veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hocam 1gb ramliler içinde var mı girdim indiremedim ben
nükleer_müh Üye 06wigi06' Alıntı: hocam 1gb ramliler içinde var mı girdim indiremedim ben Genişletmek için tıkla ... Benim telde 2 gb ram var ben oynuyorum kardeş MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
06wigi06' Alıntı: hocam 1gb ramliler içinde var mı girdim indiremedim ben Genişletmek için tıkla ... Benim telde 2 gb ram var ben oynuyorum kardeş MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csll Üye 06wigi06' Alıntı: hocam 1gb ramliler içinde var mı girdim indiremedim ben Genişletmek için tıkla ... Oyunu kaldırmışlar ücretli olanı indirmeniz gerekiyor artık MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
06wigi06' Alıntı: hocam 1gb ramliler içinde var mı girdim indiremedim ben Genişletmek için tıkla ... Oyunu kaldırmışlar ücretli olanı indirmeniz gerekiyor artık MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.