GTA III v1.2 - Türkçe - 23.12.2011

Sponsorlu Bağlantılar

abrek45

Üye
Ben gio da actım cok ta güzel sizde yararlanın diye hem link hemde Güzel kendi dilimden anlatım yapğtım fakat sagol sun maxicep moderatör leri acmadılar konuyu denetlenecektir gecti gitti 2saat oldu açmadılar kendilei bilir

rizelaz

Üye
teşekkürler bakalım turkcel t20 de nasıl olur :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
kardeşim oyunu herşeyi yükledim s2 var bende data indilemiyor dio

selimben

Üye
galaxy s i9000 de oyun acılıyor ama rockstar yazdıkdan sonra present filan yazıyor sonra onuda geçiyor bir daha görüntü gelmiyor telefon bataryayı çıkarıp takmayınca düzelmiyor siyah ekranda öylece bekliyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
kardeşim oyunu herşeyi yükledim s2 var bende data indilemiyor dio
Galaxy S II de sorunsuz çalışıyor. Tek yaptığım apkyi kurup SD Dosyaları indirmek o kadar. Data indirilemiyor demedi bende.

fatih1979

fatih1979

Üye
Samsung galaxy s i9000 gingerbeard rootlu calisirmi??? Gecenlerde yükledim oyun baslayana kadar süper tam basliyor yine menüye dönüyor ne yapmaliyim ....

Rich4arD

Rich4arD

Üye
İllaki türkçe olsun diyorsanız bu konudakini yükleyip SD Dosyalarını indirmek zorundasınız.
Dediğim gibi sanırım türkçe olması için bu konudaki apk dosyasını kurup SD Dosyaları el ile indirmek zorundasınız. Başka bir yerden SD Dosya indirip atmak olmuyor herhalde.
Kendi dilinde oynamak istiyorsanız yani ingilizce
http://www.maxicep.com/android-oyun/grand-theft-auto-iii-yeni-574799.html
Bu konuya bi bakın veya

Benim konumda v1.1 yer alıyor + SD Dosyaları ordan da yararlanabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/android-oyun...ler-hepsi-burda-ss-surekli-guncel-554026.html

talha00

Üye
Sabit Konu Olmalı Gerçekten Çok Güzel....

ivdg

ivdg

Üye
galaxy ace'de acılıyo ama dosya indirmek gerekiyomuş 420 mb dosya indirmesi zahmetli is :) tesekkurler.

duranyu

Üye
saolasın

kaan4554

Üye
Açılıyor fakat hata şu ana menü'ye geldiği zaman ekranda renklerde git gel oluyor.Bir kaç salise siyah sonra normal.Aynı soket'i bozuk televizyon gibi.Başlat dediğimde ise oyundan atıyor.

rapman

rapman

Üye
emeğine sağlık :oke:

compton79

Üye
Arkafaslar oyunu yuklemeyi basardim,sikintisiz oynuyorumda fakat neden diger oyunlar gibi normal acamiyorum,direk simgesine tikladigimda oyun acilio euaala falan geliyor sonra sd dosyalari indirdigim halde yinede indirmek istiyor sonra ben geri tusuna basip ana memu tusuna basiyorum cikiyorim sonra tekrar bastigimda aciliyor,yani kisacasi oyun aciliuor ama neden bunu yapmak zorunda kaliyorum??

duranyu

Üye
bu yamamı sadece oyunumu

AlySckn

Üye
HTC Dezire Z açarmı

sencen_18

Üye
T20 de oyun atıyor... aslında oyunu cok rahat acıyor ama tam acılırken anamenüye dönüyor.. çözüm nedir.. ????

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
1.2 sürümü eklenmiştir

fdsmaster

Üye
lg optimus 3d sorunsuz çalışıyor.kasılma takılma yok teşekkürler...

maxifunk

maxifunk

Üye
Ben ideos x5 te denemiştim oyun ağır çalışıyordu sende nasıl hız mı?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
miui ile az da olsa oynanabilir seviyede dostum