GTA III v1.2 - Türkçe - 23.12.2011

Sponsorlu Bağlantılar

bugber

Üye
İndiriyorum `a gelio.İnternet bağlantısı kesildi diyor.Sonra Idan tekrar başlıo :(.
Hafıza dolmuş :D

PME 4L

PME 4L

Üye

SD data lar

mami_cavus

Üye
ideos x5e denedim telefon uyumlu değil diyor

PriZm

PriZm

Üye
tel sd yi indiriyor hadi hayırlısı :D

----------Eklendi @ 15:14:37 ---------- Yazıldı @ 14:56:43 ----------

%90 a geldiğinde

Veri yüklenemedi! Etkin bir internet bağlantınız olduğundan emin olun!

bu hatayı veriyor :S 400 mb boşa indirdik:S

----------Eklendi @ 15:15:50 ---------- Yazıldı @ 15:14:37 ----------

tel hafızası dolmuş...:aha:|-):pro::dry::vur:ah

----------Eklendi @ 15:27:20 ---------- Yazıldı @ 15:15:50 ----------

Oyun açılış videolarından sonra siyah ekranda kalıyor...:ağlarım:

AlySckn

Üye
Arkadaşım Bu oyun HTC dezire z veya İdeos X5 de açılırmı

D u M a N

D u M a N

Üye
Kardeş sen nasıl yaptın bende x5 orjinal rom var andreo sd ile apk kurdum tekrar dowload istiyor bi anlatsan

seymen16

seymen16

Üye
Optimus'ta video'yu geçtikten sonra menü'de ekran kararıp aydınlanıyo.Çözümü nedir salise'de bir oluyor bu değişmeler.Bi geliyo ekran bi gidiyo bi geliyo bi gidiyo.Çözümü nedir?

Aynı sorun bende de var. Oyun menüsü falan geliyor. Ama sürekli bi ekranda gidip gelme oluyo çok hızlı bir şekilde. Yeni oyun dediğimde ise siyah ekran kalıyo ve 1-2 dk sonra telefon kendini resetliyor.

sss125

sss125

Üye
t20 için yapabilirmisin yaparsan sevinirim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Galaxy S II de sorunsuz çalışıyor. Dosyaları indirdikten sonra tabii.

mertoligi

Üye
oyun çok takılıyor :S

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
Galaxy tab p1000 introdan sonra ekran karariyor ve oyle kaliyor telefonun hicbir islevi calismiyor :(

megamen31

megamen31

Üye
hocam bu oyun t20 de calışırmı acaba

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyun hatası alanlar kotoalı değil ise wifi ile dosyaları tekrar yüklesin büyük ihtimalle sorun çözülecektir

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşlar oyun hatası alanlar kotoalı değil ise wifi ile dosyaları tekrar yüklesin büyük ihtimalle sorun çözülecektir

ben sadece teldeki wifi ile cektim video gectikten sonra tel siyah ekranda kaliyor.bir sure sonrada reset atiyor:S

compton79

Üye
Hocam hersey icin tesekkurler ama bi sorun var,sadece bendemi oyle acaba,oyunu acabiliyorum fakat soyle oyunun simgesine tiklayip actigimda euala geliyor tamam diyip grciyorum sonra benden indirme istiyor hic biseye basmadan geri tusuna basiyorum sonra ana menuye gelip tekrar oyuna tikliyorum bu sefer oyun aciliyor neden boyle acaba,cevabiniz icin simdiden tesekkurler...

maxifunk

maxifunk

Üye
Oyunu WiFi ile indirdim türkçe ve sorunsuz çalışıyor ama malesef ağır Huawei ideos x5

oqlahoma

Üye
Oyunu WiFi ile indirdim türkçe ve sorunsuz çalışıyor ama malesef ağır Huawei ideos x5
mustafa arkadaşımız test ederken miui rom kullanmıs sen orjinal rom kullanıosun çok ağır olur elbet:oke:

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
çalıştıramayanlar :

kendi telefonlarında çalışan apk yı bana gönderir ise hallederim ( internetten kendi telefonunuz için apk bulup o apk yı gönderin )