GTA III v1.2 - Türkçe - 23.12.2011

Sponsorlu Bağlantılar

karacocuk52

karacocuk52

Üye
Desire de açılmadı

----------Eklendi @ 23:02:07 ---------- Yazıldı @ 22:52:59 ----------

Kimse desire için birşey yazmamış

Deleted.

Üye
En sevdiğim oyun serisi diyebilirim. Gta 4 yaparlarmı acaba :) gerçi pc ler bile zor kaldırıyor gta 4 ü ama yapsalar süper olur :)

karacocuk52

karacocuk52

Üye
yine de paylaşım için sağol

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Ustam Galaxy Ace'de çalışır mı?

----------Eklendi @ 17:43:15 ---------- Yazıldı @ 17:37:52 ----------

Galaxy Ace'de açılmıyor

D u M a N

D u M a N

Üye
İdeos x5 te bu versiyon donuyor ya eski versiyon donmuyodu 5dk oynuyom sonra donuyo btrya cikarmak gerekiyo

Metin MF

Metin MF

Üye
Ya keşke bunun Symbian sürümü de olsa :(

ersinerol

Üye
hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş... diğer çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. telefonumun modeli i9003 süper hatasız çalışıyor

FeC!

FeC!

Üye
Arkadaşlar benim cihazda açılıyor fakat bazen oyun kapanıp duruyor. Bu sorunun çözümü var mı?

FeC!

FeC!

Üye
Cihaz gs2

ondasm

Üye
vallah sgs2 de denedim yuklemede sorun yok ii dedim ama oynamaya baslarken arabaya biniyorum ve oyundan atıyooooo neden acaba

FeC!

FeC!

Üye
vallah sgs2 de denedim yuklemede sorun yok ii dedim ama oynamaya baslarken arabaya biniyorum ve oyundan atıyooooo neden acaba

Kardes aynı cihazda bende de oldu. Çözümü şu: geri tuşuna basılı tut. Yazı çıkacak, biraz bekle sol tuşa bas ve devam et.

proniq

Üye
Oyuna indirdim çektim sd dosyalarını basla dedim yeni oyun dedim alttaki çubuk doldu dolar dolmaz oyundan attı telefonun menüsüne acil yardım!!!!Telefon(T11 maxiphone)

sinatt_28

sinatt_28

Üye
atrix 2 de sorunsuz çalıştı kasma falan olmadı şu ana kadar hiç..

turancuci

Üye
cok tskler kardesim ellerine saglik bende samsung galaxy tab p1000 var oyunu indirdim yukledim sorunsuz calisio allah razi olsun elin kolun dert gormesin

Kurfali66

Üye
Adamın dibisin kardeşim daha önceki apkler çalışmıyordu ümidi kesmiştim son bir googleye yazayım dedim bunu buldum ve türkçe .) çok teşekkürler ellerine sağlık.

AhmetT060

Üye
Samsung Galaxy s2 de indirme ekranı geliyor. Indirmeyi yapmıyor. Yardim

baturox

Üye
eline salık tat aldım oynarken ::)

SLHSRML

Üye
link üzerinden indirmemiz gerekiyor degil mi?

Remember Me

Remember Me

Üye
Eline saglik karde$