Gta 3 Save Dosyasi Nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Gta 3 Save Dosyasi Nerede?
Baslikta belirttigim gibi ... ? Birde galaxy s kullanicisiyim. Suan telefon cf rootlu cm9 nightly yuklu 1.2 ghz 397 mb ram var. Kernel semaphoredur. Ve suan bende bulunan gta3 genelde normal ama bi duvara carpsam yad bi arabaya carpsam oyun bir kasiyor kurtarabilene ask olsun. Bi forumda yaziyordu ses kalitesi oyunda lag yapior diye. Dusuk ses kalitesi sd dosyalar vardi. Onlari gereken yere atinca duzelir diye. Ama ben sunu mrk ediorm. Telefon 1.2ghz ve 397mb ram var. Bunun 180gibisi bos. Bu telefonun gta 3 u kasmasi sacma deilmi? Vede chainfire ile kaliteyi dusurdugum halde hala kasmasida anormal degilmi?
Sizden sunu istiorm:
1) gta3 save dosyasini bi yedek almam lazim en basta bunun yeri neresi?
2)telefonda bu ozellikler varken kasmasi normalmi?
3) en kotu ihtimalle chainfire uyguladigim zaman bile hala kasmasi normalmi?
4) telefona warp diye bisey yapip rame hafiza kartindan destek saglandigi ve baska forumlarda bir cok insanin telefonda acilmayan oyunlarin swap ile acildigi soyleniyor. Bu konu hakkinda fikirleriniz neler?
Buda simdi aklima geldi telefonu aldigim gunden beri nova3 haric her oyunu yukledim ve sorunsuz oynadim.
Ama birtek oyun varki kac kere farkli yerlerden farkli surumlerden indirdim ya acilmadi yada sahanin rengi bozuktu. Oyun fifa 2012. Galaxy s e gore fifa 2012 yokmu?
Biraz zahmet olacak ama yardimci olursaniz sevinirim

FeC!

Üye
Direk dosyadının icinde diye biliyorum save dosyaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...