OmerAslantas
Üye
Beyler bu tefon belki sekil olarak guzel ama verdiginiz paraya yazik gidip 5800 alsaniz ozellik bolluguna tutulurdunuz x6 bile demiyorum cunku bi kamera 5mp ben bi 5800 kullanicisiyim ve kendi yaptigim fw ile nokia N86 8mp kamerali tefondan daha kaliteli resim cekiyorum ve iphondan daha kaliteli resim proogram internet kullaniyorum bunu nokia nin servisinde test ettik adamlar bana arklarinin 5800 rini yaptirir oldular. nokia da sinir yokkkkk sinir sizsinizzzzzz...... He gprs ucretsiz ve bissuru program var navigasyon icin bence artik paranizi bosa harcamayin.....
Harbi korsun be oluuum su yorumuda monteden yapiyorumbu telefonu kullanmamissin yada kullanmayi bilmeye birinde tingirti dinlemissin. bence tel verdigin para kadar ediyor hem gosterisli hem pratik hem zevkli. bi ipone a o kadar para verene kadarda htc alirim senin telefonlardan anlamadigin burdan belli
KAtılıyorum. Monteyle 5800 karşılaştırma monteyi direk ipone ve htc ile karşılaştır montenin oldugu sınıf bu. cihazı kullanmak cok rahat baş ağrıtan yavaşlık yada donma gibi durum yok.ben bole hızlı acılan bir cihaz gormedim bi kere. uygluma belki zayıf olabilir ama bu konuda ne istedigini bilip ona göre telefon alacaksın 5800 uygula yukluyosunda ne oluyor sinir ediyor insanı yavaşlıktan. bu fiyata bole bi cihaz daha varmı sen ondan haber ver bence.
Hakkaten öyle gelen bir işlevsiz qwerty klavye var. Çözmeye çalışıyorum.Arkadaşlar montede *#1256# yapınca ekrana çalışmayan bir qwerty klavye geliyor ne olduğunu anlayamadım
Hakkaten öyle gelen bir işlevsiz qwerty klavye var. Çözmeye çalışıyorum.
Buğün bende verdiğiniz telefondan navking ile görüştüm samsung monte ye uygun bir navigasyon programı olmadıgını söylediler. Daha öncede samsun yetkili servisi ile görüştüğünüzü hafiza kartı ile telefonu update ettirmeye gönderdiğimizde navigasyon programı yükleyeceklerini idda etmiştiniz budfa asılsın çıkmıştı lütfen insanları yanıltan bilgiler paylaşmayalım...Dün yani 23.09.2010 günü Navking firmasını 02122103472 nolu telefondan aradım ve teknik servis ile yapmış olduğum görüşmede Monte için route66 yazılımının hazır olduğunu testlerin yapıldığını ancak Samsung ile görüşmelerin devam ettiğini bunun sebebinin de firmware yükseltmesinin ne şekilde yapılması gerektiğine karar vermek olduğunu söylediler(samsung kies aracılığı ilemi yoksa servisten mi güncelleme yapılacağına karar vereceklermiş) inşallah kies üzerinden güncelleme imkanı tanınınır. diğer durumda servise gönder bekle uzun iş. ama kies üzerinden olursa herkes rahatlıkla güncelleme yapar. inşallah aldığım bu bilgi de balon çıkmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?