ecel54 Üye kimbilir_01' Alıntı: garip bi durum ben her yolu denedim hatta teli elime almadan once elimi yikamayi islak mendille silmeyi bile ama illa iz kaliyor azda olsa ... Genişletmek için tıkla ... bendede olmuyor, sadece ekran ışığını kapatıp yüksek ışıkta ekrana yan bakınca belli oluyor
kimbilir_01' Alıntı: garip bi durum ben her yolu denedim hatta teli elime almadan once elimi yikamayi islak mendille silmeyi bile ama illa iz kaliyor azda olsa ... Genişletmek için tıkla ... bendede olmuyor, sadece ekran ışığını kapatıp yüksek ışıkta ekrana yan bakınca belli oluyor
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi MrCommanDTr' Alıntı: acaba cyan çıkacak mı yahu Genişletmek için tıkla ... ilk etapta duyurulan beş renkle cikicak. Ayrica bu beş renk her ulkede seri olarak cikmayacak. İlerleyen donemde butun seri satişa cikartiliyor. Bu arada cyan da hazir olabilir.
MrCommanDTr' Alıntı: acaba cyan çıkacak mı yahu Genişletmek için tıkla ... ilk etapta duyurulan beş renkle cikicak. Ayrica bu beş renk her ulkede seri olarak cikmayacak. İlerleyen donemde butun seri satişa cikartiliyor. Bu arada cyan da hazir olabilir.
MrCommanDTr Emekli Yönetici hayırlısı lumia920 benim cihazım değil abi şuan quad core belki alırım şu sıra araba alma ihtimalimiz var araba alırsam telefon yalan olur
hayırlısı lumia920 benim cihazım değil abi şuan quad core belki alırım şu sıra araba alma ihtimalimiz var araba alırsam telefon yalan olur
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi MrCommanDTr' Alıntı: hayırlısı lumia920 benim cihazım değil abi şuan quad core belki alırım şu sıra araba alma ihtimalimiz var araba alırsam telefon yalan olur Genişletmek için tıkla ... hayirlisi be kardeşim.
MrCommanDTr' Alıntı: hayırlısı lumia920 benim cihazım değil abi şuan quad core belki alırım şu sıra araba alma ihtimalimiz var araba alırsam telefon yalan olur Genişletmek için tıkla ... hayirlisi be kardeşim.
SkyLaBTR Üye MrCommanDTr' Alıntı: hayırlısı lumia920 benim cihazım değil abi şuan quad core belki alırım şu sıra araba alma ihtimalimiz var araba alırsam telefon yalan olur Genişletmek için tıkla ... abi senin n9 zaten çift sistem... Bi de wp gelince 3 sistem birden kullanmış olacaksın
MrCommanDTr' Alıntı: hayırlısı lumia920 benim cihazım değil abi şuan quad core belki alırım şu sıra araba alma ihtimalimiz var araba alırsam telefon yalan olur Genişletmek için tıkla ... abi senin n9 zaten çift sistem... Bi de wp gelince 3 sistem birden kullanmış olacaksın
MrCommanDTr Emekli Yönetici SkyLaBTR' Alıntı: abi senin n9 zaten çift sistem... Bi de wp gelince 3 sistem birden kullanmış olacaksın Genişletmek için tıkla ... N9 a wp gelmez abim. Wp kapalı kaynak
SkyLaBTR' Alıntı: abi senin n9 zaten çift sistem... Bi de wp gelince 3 sistem birden kullanmış olacaksın Genişletmek için tıkla ... N9 a wp gelmez abim. Wp kapalı kaynak
SkyLaBTR Üye MrCommanDTr' Alıntı: N9 a wp gelmez abim. Wp kapalı kaynak Genişletmek için tıkla ... o kadarını ben de biliyorum... Wp alırsan 3 sistem birden kullanacaksın diye demiştim
MrCommanDTr' Alıntı: N9 a wp gelmez abim. Wp kapalı kaynak Genişletmek için tıkla ... o kadarını ben de biliyorum... Wp alırsan 3 sistem birden kullanacaksın diye demiştim
MrCommanDTr Emekli Yönetici SkyLaBTR' Alıntı: o kadarını ben de biliyorum... Wp alırsan 3 sistem birden kullanacaksın diye demiştim Genişletmek için tıkla ... wp olayı bekler abim biraz başka masraflarım olacak N9 a aslında wp custom rom olarak gelir ama hiçbir açık kaynakçı portlamaz karşılar çünkü
SkyLaBTR' Alıntı: o kadarını ben de biliyorum... Wp alırsan 3 sistem birden kullanacaksın diye demiştim Genişletmek için tıkla ... wp olayı bekler abim biraz başka masraflarım olacak N9 a aslında wp custom rom olarak gelir ama hiçbir açık kaynakçı portlamaz karşılar çünkü