Mehmet
Emekli Yönetici
Teşekkürler kardeşim,emeğine sağlık.Pilin sağlığı için güzel bir uygulama.Tekrar teşekkürler.![]()
rica ederim abi
Teşekkürler kardeşim,emeğine sağlık.Pilin sağlığı için güzel bir uygulama.Tekrar teşekkürler.![]()
evet Hasan öyle şarj bittimi sesli olarak uyarıor belli aralıklarla sağol canım bende seniProgramı nasıl aktif ediyoruz abi ? Menüden enable demekle değil mibu arada özlmeişim seni Mehmet abim
![]()
ben de programı oviden (nokia nın bir servisi) tele indirdim. yatmadan önce sarja taktım. ne çalacağını bilmiyordum. gece uyurken birileri bağırıyor. uyku sersemi ne oluyor anlamıyorum. 3-4 kere bağırdıktan sora jeton düştü. sabah oda arkadaşı neydi o len o bağırıp falan durdu dedi.Mehmetce38™;1876602' Alıntı:Telefonu şarja takıp uyuma sakın sarj dolunca telefon resmen kızıyor sana uykudan uyandırır kesin
anlattım ne olduğunu. bir daha açma falan dedi. tabi açıyorum.
ben de programı oviden (nokia nın bir servisi) tele indirdim. yatmadan önce sarja taktım. ne çalacağını bilmiyordum. gece uyurken birileri bağırıyor. uyku sersemi ne oluyor anlamıyorum. 3-4 kere bağırdıktan sora jeton düştü. sabah oda arkadaşı neydi o len o bağırıp falan durdu dedi.anlattım ne olduğunu. bir daha açma falan dedi. tabi açıyorum.
![]()