GPS konum bulma sorunu - yardım

Sponsorlu Bağlantılar

drchllngr

Üye
    Konu Sahibi
GPS konum bulma sorunu - yardım
herkese merhabalar 2 aydır s8500 kullanıyorum fakat yeni yeni telefonla ilgilenmeye başladım.
GPS ile ilgili sorum olacak. navigasyon programından girip tr haritasını yükledim fakat açık havada 2 kez en az 10 dk beklememe rağmen konum bulamadı. konum bulma için ayrıca önceden yapılması gereken bir işlem veya ayar varmıdır. bir de bi kaç kez navigasyon prog.ı açarken internet erişimi falan sordu. bu GPSi kullanmak için internete bağlanmak şart mı yoksa kendi GPS kiti ile offline olarak navigasyondan faydalanılabiliyor mu?
cevap verebilirseniz şimdiden teşekkürler.
bir de dün farkettim samsung wave telefon işletim sistemi ve pda lığı ile övünürken kendi internet sitesine bile giremiyor (flash player uyarısı veriyor). bu nasıl iştir anlamadım.

muhlh

Üye
arkadaş evet intenernet ile bağlanman mecuburi çünkü seni aparatörlerle buluyor nerede olduğunu onun için opartötür ile bağlanmaya çalış ama nokia e66 telefonla oluyor. ama mesala onadolu arabasıylada bağlanıyor tabi vlan var ise yoksa bilemem ama internet için paket al günlük internet gibi yada aylık gibi al hemde köntör gitmez.

Üst Alt