Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Bugün ikinci köprü yolunda temde denedim. Hızlı buldu ancak en iyi ihtimalle 460m-500m hata yaparak buluyor. GPS konumlamasında sorun var telefonun başka programın kar edeceğiniz zannetmiyorum. Google Maps v3 ve v4 te çalışmıyor FP2 de. Es kaza nasıl olduğunu anlamadan v3 ü 1-2 defa çalıştırabildim sonra o da çalışmadı.. Nokia sorunların farkındaymış düzeltmek için uğraşıyorlarmış. En son takılan SMS ler için küçük bir güncelleme yaptılar 500 küsür Kb boyutunda.

Umarım düzeltirler. Ben pek sanmıyorum.

banshee85

Üye
Düzeltsinler ya da düzeltmesinler bu benim son Nokiam. Adamlar bundan sonra win8 telefonlar üretecekler ve bence bu telafonların arayüzleri windows 8 kadar kullanışsız. Mevcut işletim sistemi symbianların böyle can alıcı hatalarını da çok umursamıyorlar bu da müşterilerine kıymet vermediklerini gösteriyor. En son kullandığımız bu telefonların SAR değerleri dikkatimi çekti, Nokia nın SAR değerleri gerçekten yüksek. Samsunglara oranla en iyi ihtimalle 2kat daha yüksek. Nokia hem sağlığa hemde cebe zararlı anlayacağınız.

gkcll

gkcll

Üye
Düzeltsinler ya da düzeltmesinler bu benim son Nokiam. Adamlar bundan sonra win8 telefonlar üretecekler ve bence bu telafonların arayüzleri windows 8 kadar kullanışsız. Mevcut işletim sistemi symbianların böyle can alıcı hatalarını da çok umursamıyorlar bu da müşterilerine kıymet vermediklerini gösteriyor. En son kullandığımız bu telefonların SAR değerleri dikkatimi çekti, Nokia nın SAR değerleri gerçekten yüksek. Samsunglara oranla en iyi ihtimalle 2kat daha yüksek. Nokia hem sağlığa hemde cebe zararlı anlayacağınız.

sacma bence sanki digerleri zararli degil onceden el ustunde tutanlar samsunga para vermem diyenler samsung dostu oldu noki sagliga ve cebe zararli imis bi bunu duymamistik bunuda duyduk iyiki android cikti anlayan anladi baska birsey demiyorum

banshee85

Üye
sacma bence sanki digerleri zararli degil onceden el ustunde tutanlar samsunga para vermem diyenler samsung dostu oldu noki sagliga ve cebe zararli imis bi bunu duymamistik bunuda duyduk iyiki android cikti anlayan anladi baska birsey demiyorum
Benim marka fanatikliğim hiç olmadı. Yanlış olan heryerde yanlış doğru olan her yerde doğrudur. Eskiden hep Nokia kullanırdım ama bataryanın gün içinde bitmelerinden bıkıp daha kullanışsız olsada Ercisson a geçtim. Ardından Nokia batarya sorununu düzeltmesi ve kullanışlılığını eskisine göre çok daha geliştirmesiyle beraber tekrar Nokia ya döndüm. Samsung markasını normalde hiç sevmem, monitörleri mesela kötüdür hatta hatalı üretim olan serileri vardır çokça (merak eden olursa söyleyebilirm), akıllı telefon üretmeden önce ürettiği telefonlarda son derece dayanıksız ve sorunlu telefonlardı ancak şuan ürettiği akıllı telefonları denemeye değer buluyorum. Batarya kullanım süreleri, SAR değerlerinin düşüklüğü, kullanışlı Android işletim sistemi ile bence gayet iyi. Bu arada şunu da netleştirelim, ben Symbian Belle işletim sistemini gerçekten seviyorum ancak benim burada rahatsız olduğum nokta bu kadar iyi donanımlı telefonları, bu kadar kullanışlı ve hoş işletim sistemi ile donattıktan sonra neden bu kadar REZİL updatelerle berbat ediyorlar? Belle kullanan çok fazla Nokia modeli yok, merak ediyorum bu updateleri bir defa olsun bu telefonlara yükleyip adam gibi herşeyini test etmiyorlar mı? 15-20 tane Nokia yazılım geliştiricisine bu updateleri bir hafta 10 gün kullandırsalar bu hataların hepsi gün yüzüne çıkar. Özetle, Nokia Symbiandan vazgeçti diye bu işletim sistemini kullanan müşterilerinden de vazgeçmemeli. Resmen umursamıyorlar, umursansa bu kadar BARİZ hatalar güncelleme piyasaya sürülmeden önce tespit edilip ortadan kaldırılırdı. "Anlayan anladı" gibi gereksiz bir laf sarfeden birine bu mesajı yazmak çok anlamlı değil aslında ama belki senden anlarsın diye uzattım. Kusura bakmayın.

gkcll

gkcll

Üye
Benim marka fanatikliğim hiç olmadı. Yanlış olan heryerde yanlış doğru olan her yerde doğrudur. Eskiden hep Nokia kullanırdım ama bataryanın gün içinde bitmelerinden bıkıp daha kullanışsız olsada Ercisson a geçtim. Ardından Nokia batarya sorununu düzeltmesi ve kullanışlılığını eskisine göre çok daha geliştirmesiyle beraber tekrar Nokia ya döndüm. Samsung markasını normalde hiç sevmem, monitörleri mesela kötüdür hatta hatalı üretim olan serileri vardır çokça (merak eden olursa söyleyebilirm), akıllı telefon üretmeden önce ürettiği telefonlarda son derece dayanıksız ve sorunlu telefonlardı ancak şuan ürettiği akıllı telefonları denemeye değer buluyorum. Batarya kullanım süreleri, SAR değerlerinin düşüklüğü, kullanışlı Android işletim sistemi ile bence gayet iyi. Bu arada şunu da netleştirelim, ben Symbian Belle işletim sistemini gerçekten seviyorum ancak benim burada rahatsız olduğum nokta bu kadar iyi donanımlı telefonları, bu kadar kullanışlı ve hoş işletim sistemi ile donattıktan sonra neden bu kadar REZİL updatelerle berbat ediyorlar? Belle kullanan çok fazla Nokia modeli yok, merak ediyorum bu updateleri bir defa olsun bu telefonlara yükleyip adam gibi herşeyini test etmiyorlar mı? 15-20 tane Nokia yazılım geliştiricisine bu updateleri bir hafta 10 gün kullandırsalar bu hataların hepsi gün yüzüne çıkar. Özetle, Nokia Symbiandan vazgeçti diye bu işletim sistemini kullanan müşterilerinden de vazgeçmemeli. Resmen umursamıyorlar, umursansa bu kadar BARİZ hatalar güncelleme piyasaya sürülmeden önce tespit edilip ortadan kaldırılırdı. "Anlayan anladı" gibi gereksiz bir laf sarfeden birine bu mesajı yazmak çok anlamlı değil aslında ama belki senden anlarsın diye uzattım. Kusura bakmayın.

belleyi gelistere bilirdi ama yapmadi
bir zamanlar nokia deyince ulasilmasi zor ve kaliteli bir telefon akla geliyordu simdi ise nokia deyince nedesense akla en kotu telefon geliyor ben sunu bilirim nokia oyun ve uygulama yuklemeyi 2004 de sundu millet bir uygulamayi acmak icin obur uygulamayi kapatirken nokia multitaskingi yine o yillarda sundu simdi zaten nokia ya tas atanlar yeni nesil cocuklar ve cocuk ruhlu kisilerdir yada hic bir zaman nokia nin yuksek telefonlarina ulasamamis saglamlagini bilmiyen bilincsiz cocuk ruhlulardir bir rolude samsungun android de sacmalayarak dio gio gibi sacma telefonlarla goz boyayarak kanfirmasindan ibarettir yazimda size karci hakeretim yoktur incitecek birsey yaptimsa kusura bakmayin SUNU DA SOYLEMEK ISTIYORUM SAR DEGERI KONUSU BIZ ESKIDEN KOYDE IKEN FASULYE TARLAMIZ VARDI KOYUMUZDE DERE VARDI ORDAN GECE YARILARI SU GETIRIRDIK ORDAKI BIR KOY BIZE SU VERMEZDI USTUMUZE ATES ACTILAR SU SALARKEN KORKUTMA AMACLI AMA VURABILIRLERDIDE NEYSE TABI BIZDE BABAM GILI ARAYIP YARDIMA GELMELERINI ISTEYECEKTIK ARKADASTA SAMSUNG E250 vardi BENDE N72 BENIM TELEFON 2 cubuk CEKERKEN E250 CEKMIYORDU YARDIM ISTEMEK ICIN HATTI BENIM TELE TAKTIK KONTURUM OLMADI ICIN BE NOKIA OLMASA IDI BELKI KOYLULER BIZI VURURDU SIMDI BEN BU MARKAYA NASIL TAS ATARIM SAR DEGERI ORDA ARANIYORMUS DEMEKKI BELKI BENIM GIBI BIR COK KISI NOKIANIN CEKIM KALITESI SAYESINDE BIR YERDEN KURTULDU CUNKU O DEREDE NOKIA HARIC HIC BIR MARKE CEKMIYORDU..

kuzeypoyraz_22

Üye
düzeliceğini hiç sanmıyorum bence tamamen donanımla alakalı gps modülünü bozdular fp1 güncellemesiyle çok zayıf

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Benim konumumu 5km ötede ve çok geç buluyor

Microp1987

Üye
arkadaslar benim tel de konum bulma yömtemlerinin hepsi acik ne cevrimdısı ne cevrimiçi konum buluyor ya 300 mt yada 7.9 km içindeki konum diyor telefon c7 yaklasik 2 yildir sorunsuz kullaniodm son 2 haftadir bu sıkıntı olustu hiç bi ayar degisikligide yapmadim yardimci olabilirseniz sevinirim simdiden tesekkürler

maxirabit

maxirabit

Üye
Son harita güncellemesi mafetti,önceden 1-2 dakika en geç bulurdu ama hareketli olmama rağmen 10 dakikada buldu geçen tabi hava bulutluydu birde.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fp2 geldikten sonra telefona flash atıp öyle denerseniz iyi olur. Flash attıktan sonra ben konum bulma sorunu düzeldi sandım hatta 1 hafta sıkıntısız kullandım ama yine eskiye döndü :)

Microp1987

Üye
Arkadaşlar fp2 geldikten sonra telefona flash atıp öyle denerseniz iyi olur. Flash attıktan sonra ben konum bulma sorunu düzeldi sandım hatta 1 hafta sıkıntısız kullandım ama yine eskiye döndü :)

kardes bu fp2 ne yaw onu bilmiomki ben :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu düzelen varmı acabaa ? İki tane 603 var. Sorun aynı hatta daha berbat :)

kuzeypoyraz_22

Üye
evet sorunu çozdum baska tel aldım androide geçtim artık problem yok:)

rzgzm

rzgzm

Üye
arkadaşlar bu bilgi daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben hiç görmedim uzun zamandır konum bulma sorunu yaşıyordum bugun işe yürürken açık havada tekrar haritaları açtım yine konum bulmadı kızgınlıkla sol üst köşedeki kırmızı yanıp sönen gps sembolüne basılı tuttum ve 5 saniye içinde konumumu hatasız buldu inanamadım defalarca kapatıp denedim her seferinde buldu lütfen sizde deneyin ve sonucu paylaşın. Bu arada mobil internet ve wifi kapalıyken oldu bu

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu bilgi daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben hiç görmedim uzun zamandır konum bulma sorunu yaşıyordum bugun işe yürürken açık havada tekrar haritaları açtım yine konum bulmadı kızgınlıkla sol üst köşedeki kırmızı yanıp sönen gps sembolüne basılı tuttum ve 5 saniye içinde konumumu hatasız buldu inanamadım defalarca kapatıp denedim her seferinde buldu lütfen sizde deneyin ve sonucu paylaşın. Bu arada mobil internet ve wifi kapalıyken oldu bu

Saol bilgi icin deneriz kardesim. İnternetsiz konum bulmadan bahsediyordsun dimi

rzgzm

rzgzm

Üye
evet internetsiz ama açık havada denedim bina içinde kaybediyor

okanbiz

okanbiz

Üye
arkadaşlar nokia haritalar prosundan konum bulmak sa işiniz cok zor size tavsiyem sygic navitel garmin bunlar agps de en gec 2 dakkada bulur arti gps info qt gps ruller de yardımcı prolardır.telefonlarınızda ifondada olan ags war 2snf gps yani herkezde olandan 1snf gps askeri malzemelerde bulunur

- - - Eklendi - - -

gps bulmamanizın tek nedeni yazılımsal .symbiandan

- - - Eklendi - - -

normalde data yardımi ile 20sanı.yede data yardımsz 2 dakkada bulmyorsa yazılımsal sıkıntivar demektir

- - - Eklendi - - -

nokıa haritada enust soldaki kırmızı noktaya basarsanız uydu arama moduna gecer

achambo

achambo

Üye

buyrun c private 10202be9 a atın

olmazsa gömüp deneyin

manialog

manialog

Üye
3,06 versiyonunu geri yukledim bende calisti forumda var bi deneyin

Üst Alt