GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

elmyra

Üye
evet kurması biraz zahmetli, hafızada cok yer kaplıyo ama calışıyo hemde sorunsuz olarak (N 73)

emilyo_01

Üye
100 de 1000 çalışıyo yapamayanlar arkadaşa iftira atmasın eline saglık kardeş süper olmuş n70 denendi onaylandı

angelodelamore

Üye
arkadaşlar aynı program benim telefonada yüklü ve ayriyetten bende gps cihazı varsüperde çalışıyor, bu program gps cihazı olmadan hiçbir işeyaramaz

andyan

Üye
bende n 95 var ve yuklu bu program.kullanıyorumda gayet guzel.arkadaslar bu nokia maps. yani onceden belirlenmıs guncellenemeyen kurulu bi harita,yani bunda bı yere baglanmaya gerek yok zaten harita hazırda mevcut.n 95 lerde gps bu ama ayrıyeten bı gps aygıtınız varsa baglanıp yada ınternet veya gprs ile baglanıp guncelleyebilirsiniz.ayrıca sesli bilgide turkçede mevcut rotayı turkce dınleyebılıyorsunuz..cok guzel bir programm.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Programı yükledim N73 e normal çalıştı ama hiç bi yeri bulmuyo yani ankara felan hiç bi yer gelmiyo sonuç bulunamadı diyo yoksa program çalışıyo ger.ekten ama bulmuyo anlamadım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
pc map loader programıyla istediğiniz haritaları indireceksiniz.gps cihazı olmayan telefonlarda cevrimdisi olarak kullanabilirisinz.yeni turkce ses prosuda eklendi.antalya izmir vs sokak sokak var.iki noktayı şaretle ve rota belirle diyorsunuz.size gideceginiz yolu veya alternatif rota ve sesli olarak tarif ediyor.sehirler arası gitmek icin gideceginiz istikametteki ugrayacagınız vilayet leride mola yeri olarak eklerseniz mukemmel sonuc veriyor.km vs.

macline

macline

Üye
nokia kendi sitesinden veriyor bence işe yarayabilir gibi denemedim ama gps kullanacağını tahmin ediyorum. bi deneyim teşekkürler

erdincarda

Üye
süper bişii yaa benm cok hosuma gitti vallah arastırdıgın ici saoll :oke:

nfc6131

nfc6131

Üye
denedim amma hata verdi sanırım benim hatam

cirkinn

Üye
N93'e olur mu acaba?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
6600 olmuyomu

dertliii

Üye
sağol dostum bu super bişey...

atabey.06

Üye
Bi denemekte fayda var

soket43

soket43

Üye
arkadaşım eline sağlık ama bende olmadı telefonum n73 me yüklerken 'güncelleştirme hatası' diye bi yazı çıkıyo ne yapmam lazım

mypat

mypat

Üye
dostun evet ya uygun modeller yazmakta zaten bakmakta fayda var.eline sağlık kardeş..e 60 olmuyor galiba ...?

cellebi38

Üye
burugramı kkurdum haritalar kullanılmıyor n72 de

uzman48

Üye
teşekkür ederim kardeşim

Kadir Baba

Üye
sağol kardaş güzelmiş teşekkürler

bhdrbhdr

Üye
Kimse arkadaşın emeqine çamur atmasın lütfen
N73 de denedim qayet qüzel çalışıyor türkiyeyi türkçe şekilde naviqate edebilen bi sistem kurdum qayet başarılı
Tşkler paylaşım için arkadaşım

cs1453

cs1453

Üye
google map gibi bişey nomal harita aç daha ii::D :D

Üst Alt