görüş ve önerilerinize ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yp_351

Üye
    Konu Sahibi
görüş ve önerilerinize ihtiyacım var
slm arkadaşlar. öncelikle belitmeliyimki çok fazla telefon değiştiren bi insanım son 3 ayda elimden n95 8gb p1i n81 8gb n82 hatta 3210 bile geçti =)=) ama gerçektende uzun süre kullanabileceğim özellik bakımından hoş bi telefon almayı düşünüyorum ama çok kararsızım biraz yardımlarınıza ihtiyacım var
benim istediğim özellikler
-wi-fi
-3-g
-multimedya özellikleri gelişmiş olması lazım ( güzel çekim yapması, çoooook güzel ses kalitesi hem dışarı hem kulaklıkla, video ve filim oynatması)
-hoş bi görünüm karizma olmasına ihtiyacım var
-s60 fln gerekmez çünkü oyun yüklemesi veya program yüklemesi yapmıorum java olsun yeter

telefonu 12 gün içinde alcam aklımdan samsung jet geçiodu ama hiç bi jet kullanıcısı görmedim yorum dinlemek için, başka önerilerede açığım lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar sayfaya son 1 saattir refresh atıyorum kimsemi okumadı ya benim konuyu

Cs***MaN

Üye
Fiyatda belirtirsen ona göre yorum yapıcam....

yp_351

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı max 750 fln olsa uyar bana

Cs***MaN

Üye
Samsung alma derim - Nokia 5800 - N79 veya N95 al.....

rroyy

Üye
N95-8GB nokia'nın son 2yılda çıkardığı en iyi telefon bence biraz daha ufak olsun dersen N85'ide deneyebilirsin.

scuf

Üye
güzel çekim yapması seçeneği olmasaydı düşünmeden 5800 al derdim dediğin bütün özellikler fazlasıyla var çünkü ama kamerası çok yetersiz eski telefonum 6288 2 MP kamerayla bile daha iyi görüntü alıyorum yani tek eksiği kamerası , bunun dışında o özelliklere yakın olan Samsung S8003 Jet te güzeldir yada bütçen biraz daha fazlaysa iphone al kökten çözün uzun yıllar paşa paşa kullan .

yp_351

Üye
    Konu Sahibi
5800 kalemle kullanılması sorun benim için. dokunmatiği basınç sensorleriyle işliyor ( iphone tarzı değil o elektriksel) peki e72 nasıl olur?

Cs***MaN

Üye
e72 gayet güzel onuda alabilirsin ama e72 felan alcagına n95 daha iyi olur...

samsung jet degilde omnia 2 dusunebilirsin multimedya cekim ses kalitesi iyi java destekli program sorun degil

ANIL29

Üye
arkadasım bence nokiadan şaşma bencede n 95 çok iyi bi tercih olur

yp_351

Üye
    Konu Sahibi
samsung jet degilde omnia 2 dusunebilirsin multimedya cekim ses kalitesi iyi java destekli program sorun degil

evet ama ominiada çok pahalı 1200 tl fln die okudum

bu arada n95 kullandım daaha önce oyüzden bidaha almak istemm

evet ama ominiada çok pahalı 1200 tl fln die okudum

bu arada n95 kullandım daaha önce oyüzden bidaha almak istemm

valla ordaki tm fiyatini bilmiyorum bn yurt disindaym kullaniyorum suan gayet memnunm htc 2 de olabilir ama onda on kamera yok ama varsa imkanin al omnia 2 derim

yp_351

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar saolun ama jet alcam galiba böle giderse =)

Cs***MaN

Üye
Ne diyelim şimdiden hayırlı olsun.........

jet icin de iyi tl diolar aslinda bende omnia almadan dusunuyordum fakat omnia daha ozellikli ve ust model oldugu icin onu tercih ettim simdiden hayirli olsun ozaman

SpeciaL@

Üye
bence samsung jet al.saydığın özellikler war onda.we çok güzel dokunmatik ekranı war ama biraz daha pahalı.en son gördüğümde 899 tl idi ama biraz daha biriktirip weya para ekleyip alabilirsin

messi_10

Üye
Uzun ömrlü bir cep telefonu istiyosan n95 8gb al kaçkere yere düşürdüm hala taş gibi özellik bakımından da güzel wifi 3g camera 5mp şarj 2 gün gidiyor ben 0 alcm dersen n82 ayda n79

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...