yp_351
Üye
görüş ve önerilerinize ihtiyacım var
slm arkadaşlar. öncelikle belitmeliyimki çok fazla telefon değiştiren bi insanım son 3 ayda elimden n95 8gb p1i n81 8gb n82 hatta 3210 bile geçti =)=) ama gerçektende uzun süre kullanabileceğim özellik bakımından hoş bi telefon almayı düşünüyorum ama çok kararsızım biraz yardımlarınıza ihtiyacım var
benim istediğim özellikler
-wi-fi
-3-g
-multimedya özellikleri gelişmiş olması lazım ( güzel çekim yapması, çoooook güzel ses kalitesi hem dışarı hem kulaklıkla, video ve filim oynatması)
-hoş bi görünüm karizma olmasına ihtiyacım var
-s60 fln gerekmez çünkü oyun yüklemesi veya program yüklemesi yapmıorum java olsun yeter
telefonu 12 gün içinde alcam aklımdan samsung jet geçiodu ama hiç bi jet kullanıcısı görmedim yorum dinlemek için, başka önerilerede açığım lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar sayfaya son 1 saattir refresh atıyorum kimsemi okumadı ya benim konuyu

benim istediğim özellikler
-wi-fi
-3-g
-multimedya özellikleri gelişmiş olması lazım ( güzel çekim yapması, çoooook güzel ses kalitesi hem dışarı hem kulaklıkla, video ve filim oynatması)
-hoş bi görünüm karizma olmasına ihtiyacım var
-s60 fln gerekmez çünkü oyun yüklemesi veya program yüklemesi yapmıorum java olsun yeter
telefonu 12 gün içinde alcam aklımdan samsung jet geçiodu ama hiç bi jet kullanıcısı görmedim yorum dinlemek için, başka önerilerede açığım lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar sayfaya son 1 saattir refresh atıyorum kimsemi okumadı ya benim konuyu

.....
özellik bakımından da güzel wifi 3g camera 5mp şarj 2 gün gidiyor ben 0 alcm dersen n82 ayda n79