Telefon almak istiyorum görüş ve tavsiyelerinize ihtiyaçım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
empa35

empa35

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almak istiyorum görüş ve tavsiyelerinize ihtiyaçım.
5800 kullandım bir yıldır sonra onu babama verdim şimdi 2630 kullanıyorum ama başka bi telefon almak istiyorum;
gittigidiyordan samsunglara baktım 200-300 arası dokunmatik çok özelliği olmayan kararsın kaldım alırsam sorun çıkarırmı samsung dokunmatikleri yardıma görüşlerinize önerilere ihtiyaçım var ,
saygılarr...

bağzı baktığım telefonlar bunlarda tavsiye kullanış sorun çıkarırmı sizce ?

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

saçma gibi gelebilir ama 5800 dan dilim yandı şimdi temkinliyim.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Arkadas hepsini çöpe at bunların.350 liraya kadar para ayırabiliyorsan eger optimus me tam sana göre.
Bunların hepsinden daha iyi bir seçenek olur en azından :oke:

• Beğen
Tepkiler: empa35
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yazdığın telefonlardan en iyi dokunmatik tepkime veren Corby 2 ve S5600'dır. Çünkü Kapasitif ekrana sahipler tıpkı Iphone gibi.
Diğerleri rezistiv ekran tıpkı 5800 gibi ama eski olsa da genel özelliklere bakarsak en iyisi Samsung i900 omnia telefonudur ya da m8800'dır. Kullanış sorunu çıkarmaz bunlar sanmam. Alacaksan M8800 al kamerası çok iyi. Ama 50 tl daha eklerim sorun değil dersen kapasitif ekranlı, 3.0 mp kameralı ve güzel oyunları olan LG Optimus Me alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: empa35
empa35

empa35

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG İ900 OMNİA alacam galiba baktım hoşuma gitti cevap atan herkese :tşk:

61semih

61semih

Üye
hayirli olsun ama satinalmadan once eline al biraz.incele bence

Kefelon

Üye
SAMSUNG İ900 OMNİA alacam galiba baktım hoşuma gitti cevap atan herkese :tşk:

dokunmatiğinde sorun var diyolar 5800 dan biraz ii dir dokunmatiği ona göer düşün optimus me daha güzel tercih olur :) ama şimddiden hayırlı olsun

'Patron

'Patron

Üye
i9000 omnia :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
50-60 Tl daha koyabıleceksen ustune lg optimus me tavsıye ederım sana yazdıkalrına gore tam ıstedıgın telefon. tasarımı,ekran kalıtesı ve parlaklıgı super,hızı ve şarj suresındende gayet memnundum. android 2.2 froyo yuklu,ınternete gırerken bı kasma yada donma yok Wifi sı cok gusel cekıyor.fıyatına gore alınabılecek en ıyı smartphone'lardan bı tanesı tavsıye ederım

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
kardes ben suan samsung m8800 kullanıyorum ve oldukça memnunum.tafsiye ederim..

__xXx__

__xXx__

Üye
bence de i900

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt