N78 -> 3 AyLık kuLLanıcıyıM... Görüşlerim, ŞikayetLerim, Önerilerim[Bi ßakıN]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meRkez26

meRkez26

Üye
    Konu Sahibi
N78 -> 3 AyLık kuLLanıcıyıM... Görüşlerim, ŞikayetLerim, Önerilerim[Bi ßakıN]
500 Liraya aldığım Sıfır n78 görüşlerim;:bigstar::bigstar::bigstar:
daha önceden bi arkadaş konusundan alınma N78 hakkındaki düşünceleri ;:deal::allalla:
_______________________________________________________________________________________
//''Bu zaman zarfında 2 kere servise gitti.ve bayramdan sonra tekrar navi tuşunun soyulması nedeni ile tekrar servise gidecek.açıkcası ben özellik olarak memnunum ama kalite olarak kesinikle memnun değilim.bu konuyu açmamın nedeni,arızalar benim kullanım hatalarımdan dolayımı oluyor yoksa n78 kalite olarak klasik nokia standartlarından düşükmü?Ben telefonun neden dolayı arızalandığını burada yazacağım.umarım başka n78 kullanıcılarıda benim gibi burada memnuniyetlerini veya neden memnun olmadıklarını varsa telefonlarında meydana gelen olumsuzlukları yada telefonda çok hoşlarına giden/gitmeyen bir özelliği burada paylaşırlarsa memnun olurum.
1-Benim ilk servise verme nedenim :telefonu hack ladıktan sonra office premier prodramını yükledim.telefon birdaha açılmadı.
2-ikinci neden de :telefona yeni mesaj geldiğinde 'göster' i tıkladınca telefon kendi kendine restart atıyordu.vede sağdaki sonlandırma tuşu iyi çalışmıyordu.(hala o tuş normal sayılmaz)Birde wlan sürekli olarak hata veriyordu.
Benden şimdilik bukadar(ama bu telefonda sorun bitmicek gibi).yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler''//
_______________________________________________________________________________________
:bann:
Arkadaşlar arkadaşımız çok saçma bi iş yapmış.N-gage oyunları için telefonu hacklemiş.Daha sonra Telefonun saçma sapan Hallerinden şikayet ediyor.Abe kardeşim bi düşün...:@:megafon::vur

Ben 3 aydır kullanıyorum.Navi tuşu sapasağlam.Soyulma yok.Çizilme yok.:nono:Menü geçişleri yavaş benim çünkü 8gb hafıza kartı olunca :D...Telefon süper bence tasarımı mükemmel.Fakat çokta sağlam sayılmaz.Üzerine oturursanız mort olabilir.Ana kamera 3.2 keşke 5 olsaydı :).Resimlerde görmüşsünüzdür sağda metal bi tuş var oda pek çok kısa yolu olan tuş, Kolay kullanım sağlıyor.
Telefonun eksileri Hoparlörlerin konumu pek hoş değil daha çok 3D için tasarlanmış.Alta veya üste bi tane daha koysalardı süper olurdu.Ön kamerasıda Kaliteli görüntü veriyor ... Fakat Ön kameranın yanında Flaş gibi birşey var ama işlevini bilmiyorum.Bilenler paylaşsın lütfen ...

.:.:.:.:YORUMLARINIZI 4 GÖZLE BEKLİYORUM :.:.:.:.:oke::sn:

byte101

Üye
ön kameranın yanındaki ışık gibi şey ne diye sormussun. o ışık sensörü arkadaşım.. hani karanlıkta ekran parlaklaşıyor aydınlıkta kararıyor ya. dışarıdaki ortam ışığını alıglıyor.

meRkez26

meRkez26

Üye
    Konu Sahibi
eyw saol bende flaş sandım onu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...