Google Android'e Fiyat Biçildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Google Android'e Fiyat Biçildi

Google önderliğinde geliştirilen Android isimli işletim sistemini kullanacak ilk <nobr>telefon</nobr> için fiyat belli oldu. Kontratla satılacak ürünün fiyatını açıklıyoruz!
Şu sıralarda bilişim dünyasını farklı bir heyecan sarmış durumda. Çünkü Google tarafından geliştirilen ve birçok endüstri devinin de desteğini arkasına alan Android, 23 Eylül'de görücüye, hatta satışa çıkacak. Amerika'da AT&T pazara sürmeyi planladığı ürün, Windows Mobile'a getirdiği yorumlarla tanıdığımız HTC tarafından üretilmiş olan bir cep telefonu olacak. Her ne kadar birkaç yıllık kontrat karşılığı satılacağı bilinen bir ürün de olsa ilk ödenecek fiyat oldukça önemli.
Ne Kadara Geliyor?
İlk Android'in kontrat gereksinimi dışında belirlenmiş fiyatı 199 dolar. Tabii henüz kontratın ayrıntıları kesinleşmiş olmadığı için herhangi bir maliyet değerlendirmesi yapmak çok güç. Apple'ın iPhone ürünü için dağıtıcılardan 600 dolara yakın bir ücret talep ettiğini, dağıtıcıların ise 200 dolar peşin paradan sonra birkaç yıllık kontrat istediğini düşünürsek, Android'le çalışan özel ürünler için de benzer bir yol izlenebileceğini söyleyebiliriz.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence Google Bu Sektörde Başarılı Olamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt