• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Apple'ın En Akıllısı '' iPhone 4 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

salih1906baba

salih1906baba

Üye
güzelmiş ama N8 kadr deil
 


umranhannan

Üye
mrhaba ben bu telefonu çok begenip aldım fakat başka marka telefonlarla ne görüntülü konuşma yapabiliyorum ne de alırken bana anlatılan cep telefonunun haritada nerde oldugunu gogleert ten görebilirsin diyorlardı ama hiç biri yok kullanan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olabilirmi
 

ezgke

Üye
Iphone 4 için olumsuz yorum yapanlar .. Hiç iphone na dokundunuz mu ?? Kullandınız mı ,?? Bu cıhaz ıcın olumsuz yorum yapanlar sadece ve sadece hayatında hıc ıphone sahıbı olamamıs ve bu yuzden catlayan ınsanlardır ....:)
 
barut29

barut29

Üye
arkadaslar bende turkcelde bi baktım dokunmatiği gercekten cok süper iphone 4 ün eksik yanı hafıza kartı yok aküsü cıkmıyor felan filan buotut yok- böyle basıt bi kac eksiği var eger özellik arıyorsanız galaxy s daha iyi fiyatıda düşük benim 700-800 tl param var diyosanız bence cok uygun benim gibi cok paranız varsa iphone 4 alın para kendini her zaman gösteriri telefonu iphone 4 kullandıktan sonra eminim fikriniz değişir ben 10 dk urastım hayran oldum remen. allah olmayanlara nasip etsin :)
 


Üst Alt