Gnctrkcll'liler Pepsi içtikce kontör kazanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bence sistem saatini çözmek o kadar da kolay bişi değil çünkü saniyesi 0 bile olmayabilir..

smtdursun

Üye
ya alt tarafı 2009 turkcell ıcın kontor kampuscell e kayıt olun o ıstedıgını kadar bedeva verıyor zaten turkcell ıcı onemlı olan her yone olması

ilo53

ilo53

Üye
hala 2009 kontur gelıyomu yoksa bıttımı 2009 kontur ben sureklı gonderıyorum ama bi 2009 kntr cıkmadı

arslansem

arslansem

Üye
Şu kola kapaklarından hiç şansım gülmemiştir :)

ÇİNTİŞ

Üye
Bende kaç kere denedim ama hep 5 kontur geliyo 2009 kontrun yöntemini banada öğretin yaaaaaaa bilal abi sen biliyomuşun galiba.......

WorLdSA

WorLdSA

Üye
Okul Acılsında her gun 3-5 tane gönderrm :D:D tşkrler bilgi için...

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
valla dün akşam elimde 25 tane kapak vardı ben de bunlardan bir tanesini gönderim o da yanlış gönderidin diye mesaj geldi kafamı bozdular bende tam atacaktım aklıma bir fikir geldi hemen bir konu açtım başka bir forum sitesine kapak şifresi isteyen varsa pm den ulaşsın diye bir baktım pm savaşı başladı rekabet artınca kontör isteğim de arttı tam 23 kapak karşılığında 40kontör aldım iyiki de atmamışım...

bungee

Üye
valla dün akşam elimde 25 tane kapak vardı ben de bunlardan bir tanesini gönderim o da yanlış gönderidin diye mesaj geldi kafamı bozdular bende tam atacaktım aklıma bir fikir geldi hemen bir konu açtım başka bir forum sitesine kapak - isteyen varsa pm den ulaşsın diye bir baktım pm savaşı başladı rekabet artınca kontör isteğim de arttı tam 23 kapak karşılığında 40kontör aldım iyiki de atmamışım...

:naughty:

use2000

use2000

Üye
İyi de 23 kapak zaten 69 kontör kazandıryor. Pek iyi bir ticaret olmamış senin açından

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
valla benim işime çok yaradı biraz zarar girdik ama bungee20 arkadaşımda sevindi elime geçtikçe ona verecem tabi krediyi yükseltirim belki:D

Master of temp

Master of temp

Üye
benm de coook ihtiyacım var şu an şu 2009 kontöre lütfen bana da yapın bi güzellik (A)

arşiment

arşiment

Üye
ben yolluyom banada yanlış diyo isteyen varsa pm atsın

erfc20

erfc20

Üye
pm attım

--------------- Ekleme ---------------

bu kampanya bitmemismiydi

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kampanya 15 marta kadar devam ediyor :)

Bu Kampanya 01 Aralık 2008 - 15 Mart 2009 tarihleri arasında, T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Şifre gönderimleri 15 Mart 2009 saat 23:59 a kadar geçerli olacaktır. Bu tarih ve saatten sonra gönderilen katılımlar değerlendirilmeyecektir.