Gnctrkcll'liler Pepsi içtikce kontör kazanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

sewim

Üye
bende şifre istiyorum :)

ysr86

ysr86

Üye
sana şifre yok napacan sen o takozda 2009 kontörü :)

onurkuru

onurkuru

Üye
bende isitom

ilo53

ilo53

Üye
5 kontur ne zaman yuklenır acaba elımde 5 tane sıfre var ama kontur yoqq 5 kntr gelmesını beklıyorum..

HmB_SaL

HmB_SaL

Üye
24 saat içinde gelecektir

magellan1923

Üye
bana da şifre yollar mısınız :) şifre yollamazsanız bile kontör kazanmak için ne yapmam gerektiğini anlatsanız yeter :)

bungee

Üye
2009 hediye kontörler bugün yüklendi.

sA'

sA'

Üye
Bende bu konuya ilk mesjımı yazdım :D

bana 7gün sıfresi olsun hehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 Hattıma da 2009 Kontör yüklendi arkadaşlar. Elinde şifre olup Pepsi Kampanyasından kontör kazanmak isteyen arkadaşlar için:

Saatinizi Windows saatine ayarlayınız.
Nasıl ayarlarız?
Saat simgesine basınız. İnternet saati menüsüne gelip, şimdi güncelleştir diyerek saatinizi Pepsinin saati ile eşleştirmiş oldunuz.
Telefondan 2222'ye saniye 55,56,57 ve 58 de boş (ücretsizdir) mesaj gönderiniz. Hata Mesajı gelecektir. Hata mesajının geldiği saniyeye bakınız. Saniye 00 ya da 01 olmalı. Bu şekilde 2009 kontör kazanmanız %90'dır.

Saat başını bekleyiniz. Belirlediğiniz saniyede Kodunuzu Mesaja girip 5757'ye SMS atınız. Gelecek cevabı bekleyiniz ;)

emk87

Üye
3 Hattıma da 2009 Kontör yüklendi arkadaşlar. Elinde şifre olup Pepsi Kampanyasından kontör kazanmak isteyen arkadaşlar için:

Saatinizi Windows saatine ayarlayınız.
Nasıl ayarlarız?
Saat simgesine basınız. İnternet saati menüsüne gelip, şimdi güncelleştir diyerek saatinizi Pepsinin saati ile eşleştirmiş oldunuz.
Telefondan 2222'ye saniye 55,56,57 ve 58 de boş (ücretsizdir) mesaj gönderiniz. Hata Mesajı gelecektir. Hata mesajının geldiği saniyeye bakınız. Saniye 00 ya da 01 olmalı. Bu şekilde 2009 kontör kazanmanız %90'dır.

Saat başını bekleyiniz. Belirlediğiniz saniyede Kodunuzu Mesaja girip 5757'ye SMS atınız. Gelecek cevabı bekleyiniz ;)
tesekkurler paylaşım için deniycem :)

erfc20

erfc20

Üye
oha kampanyaya bak 2009 kontor verio hemen bi pepsi alam :D

asksizajan

Üye
güzel kampanya ya

DiscJockey

DiscJockey

Üye
Arkadaşlar ben de kapak var ama tam şifre yollicaktm mesaj geldi
gnçtrkcll şifreniz bugün doldu .En az 100 kontör yükleyerek gnçtrkcll fırsatlarından yararlanabilirsiniz yazıoo

şimdi bnm 100 kntr mü yüklemem gerek? Ama ben kontör geçen hafta almiştim we daha kontör süremin dolmasına da çook var

piri.reis

piri.reis

Üye
Arkadaşlar ben de kapak var ama tam şifre yollicaktm mesaj geldi
gnçtrkcll şifreniz bugün doldu .En az 100 kontör yükleyerek gnçtrkcll fırsatlarından yararlanabilirsiniz yazıoo

şimdi bnm 100 kntr mü yüklemem gerek? Ama ben kontör geçen hafta almiştim we daha kontör süremin dolmasına da çook var

kontör yükleme zamanın önemli değil. yolla şifreleri kabul ediyor

DiscJockey

DiscJockey

Üye
tesekkurler paylaşım için deniycem :)
tamam ben internet saatiyle ayarladım PC yi pc tam 01 saniyeyi gösterirken bn yolladım

ama bu 56-57-58 saniyeyi anlamadım o ne oluooo

ayrıca yaptım dediğin gibi hata mesajı geldi ama hata mesajı gelene kadar 10-15 sn ye geçmişti :(

daha iyi bi şekilde aydınlatır mısın

ilo53

ilo53

Üye
ust uste 6 tane kapak gonderdım bana mesaj geldı 500dk 2009 kontur kazandınız 1 hatfta oldu gelmedı.acaba yuklenırmı

use2000

use2000

Üye
saat kaç gibi gönderdin? :allalla:

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ben nokia 6300 kullanarak gönderiyorum mesajı 5 snde karşı tarafa mesaj gönderiliyor. gönderiliş saati 18:00:01 İletim raporu ise: 18:00:00. Buna rağmen olmadı. Acaba saliselerde mi çok önemli?