cool_eagle
Üye
ya arkadaşlar pm yerine buraya yazamazmısınızsonucta o zamanı tuttutmak oldukça güç
ilk sayfada yazıyo herşey ordan oku
ya arkadaşlar pm yerine buraya yazamazmısınızsonucta o zamanı tuttutmak oldukça güç
tesekkurlerilk sayfada yazıyo herşey ordan oku

tesekkurler paylaşım için deniycem3 Hattıma da 2009 Kontör yüklendi arkadaşlar. Elinde şifre olup Pepsi Kampanyasından kontör kazanmak isteyen arkadaşlar için:
Saatinizi Windows saatine ayarlayınız.
Nasıl ayarlarız?
Saat simgesine basınız. İnternet saati menüsüne gelip, şimdi güncelleştir diyerek saatinizi Pepsinin saati ile eşleştirmiş oldunuz.
Telefondan 2222'ye saniye 55,56,57 ve 58 de boş (ücretsizdir) mesaj gönderiniz. Hata Mesajı gelecektir. Hata mesajının geldiği saniyeye bakınız. Saniye 00 ya da 01 olmalı. Bu şekilde 2009 kontör kazanmanız %90'dır.
Saat başını bekleyiniz. Belirlediğiniz saniyede Kodunuzu Mesaja girip 5757'ye SMS atınız. Gelecek cevabı bekleyiniz![]()

Arkadaşlar ben de kapak var ama tam şifre yollicaktm mesaj geldi
gnçtrkcll şifreniz bugün doldu .En az 100 kontör yükleyerek gnçtrkcll fırsatlarından yararlanabilirsiniz yazıoo
şimdi bnm 100 kntr mü yüklemem gerek? Ama ben kontör geçen hafta almiştim we daha kontör süremin dolmasına da çook var
tamam ben internet saatiyle ayarladım PC yi pc tam 01 saniyeyi gösterirken bn yolladımtesekkurler paylaşım için deniycem![]()