Kerim.
Üye
discovery ile 520yi karşılaştırıp 520 diyorsanız bişey demiyorum artıkOyunla derdi yokmuş çünkü arkadaşın. Geri kalan her şey için Lumia 520. WP8 akıcılığını biliyorsunuz zaten. 512 MB RAM yetiyor.
discovery ile 520yi karşılaştırıp 520 diyorsanız bişey demiyorum artıkOyunla derdi yokmuş çünkü arkadaşın. Geri kalan her şey için Lumia 520. WP8 akıcılığını biliyorsunuz zaten. 512 MB RAM yetiyor.
discovery ile 520yi karşılaştırıp 520 diyorsanız bişey demiyorum artık
senin o dediğin akıcılık arayüz akıcılığı androidde de öyle bomboş bir arayüz olsa o da öyle akar gider mesela nexuslara bakın oldukça hızlı bence lumialaın gerisi fıss oyunla ilgisi olsun olmasın en azından uygulama yükler onun için android![]()
Ayrıca WP marketi sanıldığı kadar fakir değil. Sanırım hiç girip bakmıyorsunuz. Oyun sıkıntı olabilir ama uygulama sıkıntı olmaz. Bolca uygulama var. Girip bi göz atmanızı tavsiye ederim 
wp akici olabilir ama discoverynin daha pek cok artisi var.
- - - Eklendi - - -
bende l920 kullsniyorum ama discovery. oneriyorum
Yani şimdi sen diyorsun ki Lumia 920 ile Discovery arasında Discovery'yi tercih ederim?
oyun hariçte discovery çok daha iyi bence her konudaArkadaş oyun önemsiz demiş ama? Yoksa ben de ikisi arasında seçim yapsam Discovery derim. Çünkü ben oyun oynuyorum. Film izliyorum. Internette geziniyorum. Bunlar için tabi ki Discovery...
- - - Eklendi - - -
O zaman firmalara söyle de Touchwiz, Sense gibi arayüz kullanmasınlarAyrıca WP marketi sanıldığı kadar fakir değil. Sanırım hiç girip bakmıyorsunuz. Oyun sıkıntı olabilir ama uygulama sıkıntı olmaz. Bolca uygulama var. Girip bi göz atmanızı tavsiye ederim
![]()
bence sabredintelefonu hiçbiryerde bulamadım kala kala lumia 520 kalcaz artık yapcak bişey yok
Hayır öyle demiyor. Wp kullanmama rağmen Discovery'yi 520'ye tercih ederim. O yüzden onu öneriyorum diyor.
lumiaları tek artısı kamera başka bir şey yok
telefonu hiçbiryerde bulamadım kala kala lumia 520 kalcaz artık yapcak bişey yok
"920 kullanıyorum ve Discovery öneriyorum" dedi.
Sen öyle san. İşte hiç WP8 kullanmadığının kanıtı. Şunu söyleyeyim ben Android de kullanmıştım.
Pişman olmayacağına eminim.
--Eklendi lo--
Şunu da söyleyeyim ben GM Discovery kötü demiyorum. Hatta almayı düşünüyorum. Alınca Lumia 620'm ile karşılaştırma da yapabilirim. Ama bu arkadaş için oyun önemsizmiş. O yüzden günlük kullanım için Lumia 520 daha mantıklı diye düşünüyorum![]()
Hayır diyor ki ben lumia 920 kullanıyorum ama General Mobile Discovery'yi , Lumia 520'ye tercih ederim diyor.
Peki sen haklısın