gm discovery mi lumia 520 mi

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetg93

Üye
    Konu Sahibi
gm discovery mi lumia 520 mi
üstte yazdığım gibi gm discoverymi yada lumia 520 mi sizce hangisini almalıyım limit 600 tl aldığımda sıkıntı olmuycak oyunla pek aram yok ama aldığım cihazda performans çekim kalitesi lazım vede aradığım uygulamaları bulmam lazım sizce hangisi şimdiden teşekkürler

Berk E.

Üye
Discovery (h)

Buğra

Buğra

Admin
discovery :oke:

Akıncı

Akıncı

Üye
very disco

mehmetg93

Üye
    Konu Sahibi
peki şarj drumu nedir veya discoveryde ilerde sensör sorunu olurmu

maskedboy

maskedboy

Üye
oyunla aran olmasa bile en azından uygulama ve performans açısından gm discovery al lumiaya hiç bulaşma

• Beğen
Tepkiler: Dede
smh60

smh60

Üye
gm d

achambo

achambo

Üye
gmd

mehmetg93

Üye
    Konu Sahibi
peki alabileceğim bi site varmı kapıda teslim olursa çok iyi olur kredi kartım yok çünki :D

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery tabki

fk555897

fk555897

Üye
General Mobile Discovery öneririm. Markette uygulama sayısı daha fazla.

saruman_me

saruman_me

Üye
Gmd

MaxipmaN

Üye
gm tabiki

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
peki alabileceğim bi site varmı kapıda teslim olursa çok iyi olur kredi kartım yok çünki :D
Buyur kardeşim kapıda ödeme seçeneği mevcut :D

- - - Eklendi - - -

Buyur kardeşim kapıda ödeme seçeneği mevcut :D

Türe

Türe

Üye
Discovery

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nokia Lumia 520

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Discovery .

maskedboy

maskedboy

Üye
Oyunla derdi yokmuş çünkü arkadaşın. Geri kalan her şey için Lumia 520. WP8 akıcılığını biliyorsunuz zaten. 512 MB RAM yetiyor.
senin o dediğin akıcılık arayüz akıcılığı androidde de öyle bomboş bir arayüz olsa o da öyle akar gider mesela nexuslara bakın oldukça hızlı bence lumialaın gerisi fıss oyunla ilgisi olsun olmasın en azından uygulama yükler onun için android :oke:

Üst Alt