gm discovery mi lumia 520 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyunla derdi yokmuş çünkü arkadaşın. Geri kalan her şey için Lumia 520. WP8 akıcılığını biliyorsunuz zaten. 512 MB RAM yetiyor.
discovery ile 520yi karşılaştırıp 520 diyorsanız bişey demiyorum artık

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

discovery ile 520yi karşılaştırıp 520 diyorsanız bişey demiyorum artık

Arkadaş oyun önemsiz demiş ama? Yoksa ben de ikisi arasında seçim yapsam Discovery derim. Çünkü ben oyun oynuyorum. Film izliyorum. Internette geziniyorum. Bunlar için tabi ki Discovery...

- - - Eklendi - - -

senin o dediğin akıcılık arayüz akıcılığı androidde de öyle bomboş bir arayüz olsa o da öyle akar gider mesela nexuslara bakın oldukça hızlı bence lumialaın gerisi fıss oyunla ilgisi olsun olmasın en azından uygulama yükler onun için android :oke:

O zaman firmalara söyle de Touchwiz, Sense gibi arayüz kullanmasınlar :oke: Ayrıca WP marketi sanıldığı kadar fakir değil. Sanırım hiç girip bakmıyorsunuz. Oyun sıkıntı olabilir ama uygulama sıkıntı olmaz. Bolca uygulama var. Girip bi göz atmanızı tavsiye ederim :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
wp akici olabilir ama discoverynin daha pek cok artisi var.:oke:

- - - Eklendi - - -

bende l920 kullsniyorum ama discovery. oneriyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
wp akici olabilir ama discoverynin daha pek cok artisi var.:oke:

- - - Eklendi - - -

bende l920 kullsniyorum ama discovery. oneriyorum

Yani şimdi sen diyorsun ki Lumia 920 ile Discovery arasında Discovery'yi tercih ederim?

enterneoll

enterneoll

Üye
zaten aradığım uygulamayı buluyim dediğin an cevap gm discovery oldu :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yani şimdi sen diyorsun ki Lumia 920 ile Discovery arasında Discovery'yi tercih ederim?

Hayır öyle demiyor. Wp kullanmama rağmen Discovery'yi 520'ye tercih ederim. O yüzden onu öneriyorum diyor.

mehmetg93

Üye
    Konu Sahibi
bunu satan bi site yok kimsede kalmamış bu sitede satan birisi varmı varsa mesaj atsın birisi bana

Legendary.

Legendary.

Üye
sorman hata. General mobile discovery :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaş oyun önemsiz demiş ama? Yoksa ben de ikisi arasında seçim yapsam Discovery derim. Çünkü ben oyun oynuyorum. Film izliyorum. Internette geziniyorum. Bunlar için tabi ki Discovery...

- - - Eklendi - - -

O zaman firmalara söyle de Touchwiz, Sense gibi arayüz kullanmasınlar :oke: Ayrıca WP marketi sanıldığı kadar fakir değil. Sanırım hiç girip bakmıyorsunuz. Oyun sıkıntı olabilir ama uygulama sıkıntı olmaz. Bolca uygulama var. Girip bi göz atmanızı tavsiye ederim :oke:
oyun hariçte discovery çok daha iyi bence her konuda

maskedboy

maskedboy

Üye
lumiaları tek artısı kamera başka bir şey yok

mehmetg93

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hiçbiryerde bulamadım kala kala lumia 520 kalcaz artık yapcak bişey yok

nalcam22

nalcam22

Üye
burda var ama 15 günde geliyormuş

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hayır öyle demiyor. Wp kullanmama rağmen Discovery'yi 520'ye tercih ederim. O yüzden onu öneriyorum diyor.

"920 kullanıyorum ve Discovery öneriyorum" dedi.

lumiaları tek artısı kamera başka bir şey yok

Sen öyle san. İşte hiç WP8 kullanmadığının kanıtı. Şunu söyleyeyim ben Android de kullanmıştım.

telefonu hiçbiryerde bulamadım kala kala lumia 520 kalcaz artık yapcak bişey yok

Pişman olmayacağına eminim.

--Eklendi lo--

Şunu da söyleyeyim ben GM Discovery kötü demiyorum. Hatta almayı düşünüyorum. Alınca Lumia 620'm ile karşılaştırma da yapabilirim. Ama bu arkadaş için oyun önemsizmiş. O yüzden günlük kullanım için Lumia 520 daha mantıklı diye düşünüyorum ;)

mehmetg93

Üye
    Konu Sahibi
önümüz askerlik telefoncuları bidaha gezip bulamadık 520 alıcaz artık

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
"920 kullanıyorum ve Discovery öneriyorum" dedi.

Sen öyle san. İşte hiç WP8 kullanmadığının kanıtı. Şunu söyleyeyim ben Android de kullanmıştım.

Pişman olmayacağına eminim.

--Eklendi lo--

Şunu da söyleyeyim ben GM Discovery kötü demiyorum. Hatta almayı düşünüyorum. Alınca Lumia 620'm ile karşılaştırma da yapabilirim. Ama bu arkadaş için oyun önemsizmiş. O yüzden günlük kullanım için Lumia 520 daha mantıklı diye düşünüyorum ;)

Hayır diyor ki ben lumia 920 kullanıyorum ama General Mobile Discovery'yi , Lumia 520'ye tercih ederim diyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
gm nin asphalt7yi kasarak oynatması oyunun optimizasyonu ile alakalı.gelipte 520 asphalt7yi daha iyi oynatıyor demeyin.isterseniz modern combat4 deneyin farkı görün.gta vice city veya real racing3te deneyebilirsiniz deneyebilirseniz 520de:ehe

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

mehmetg93

Üye
    Konu Sahibi
şimdi hangisi daha iyi dersin krdeşim

Üst Alt