s3 onu 2-3 katlayamaz bu konuda biraz abartmışsınızarkadaşım bu iki telefon kıyaslanır mı haaa borca girmeden almak istiyorum s3 param çıkışmıyor diyorsan discovery de iyi ama s3 onu 2-3 e katlar....

Kardeşim Sen GMD kullanan birisin internet hızı flan iyimi s3 le arasında çok fark yok sence?s3 onu 2-3 katlayamaz bu konuda biraz abartmışsınız![]()

Discovery den S3 e geçtim ama discovery çok
Kardeşim Discovery İnternet Hızı Nasıldı Çünkü Full Evde Tabletle Dışarda Hep GMD ile internete gircem ve oyun oynucam kasarmı bu durumdaDiscovery den S3 e geçtim ama discovery çok daha akıcıydı. İkisinin de mevcut ram'i 1GB ama birinde boşda 400-550mb varken(gmd) diğerinde 200-300 arası geziyor (S3)... Kalite olarak tabi fark var ama o kadar fiyat farkı varken asla alınmaz S3. Şimdi tekrar satıp ya discovery ya da iPhone 4 felan alırım. iPhone 4 almamın sebebide az ios 7 takılmak sonra tekrar satar yeni bişeyler alırım.![]()
Saol Kardeşim Birde Sony xperia sp ile ne fark var arasında discovery nin ?Ben bir sürü oyun denedim hiç kasma sorunu felan yaşamadım. Tabi asphalt 8 de felan çok ufak takılmalar oluyo ara sıra ama normal bir şey o S3 de bile oluyor. İnternet hızı çok başarılı.
bırak s3 ü s2 ile bile kıyaslamam 
Saol Kardeşim Birde Sony xperia sp ile ne fark var arasında discovery nin ?
Kardeşim fiyatla ne alakası varSP>S3>Discovery. İşin içine fiyatı da dahil ederek düşünürsek Discovery>SP>S3
özellikler bakımından hangisi?Kardeşim fiyatla ne alakası varözellikler bakımından hangisi?
Tamam Kardeşim Çok Saol Mesajlarıma cevap verdinÖzellik bakımında SP>S3>GMD işte yazdım ya. Fiyatla nasıl alakası yok karşılaştırdığımız telefonlar SP 1200 lira gmd 700lira neredeyse iki katı(1.7 filan) diyebiliriz. Onun için f/p olarak bakarsak gmd önde olur demek istedim.

Tamam Kardeşim Çok Saol Mesajlarıma cevap verdin![]()