Telefon Tavsiyesi Gm Discovery Mi Samsung S3 Mü

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery Mi Samsung S3 Mü
GM Discovery Mi Samsung S3 mü Arkadaşlar Ben Dışarda İnternete baya girerim internet hızı çok iyi olması lazım birde ben 2 sene kullanırım en aşağı hangisi benim için gider

LimePie

LimePie

Üye
tabiki galaxy s3

osicik

Üye
arkadaşım bu iki telefon kıyaslanır mı haaa borca girmeden almak istiyorum s3 param çıkışmıyor diyorsan discovery de iyi ama s3 onu 2-3 e katlar....

• Beğen
Tepkiler: Buğra
maktama

maktama

Üye
Paran varsa s3, okadar para veremem diyorsan GM.
Sana bağlı bu, abime gm aldırdım, çift simkartı da iş ve ev teli için kullanışlı. Ben note kullanıyorum, kendim için alıcak olsam GM alırdim,bir çok arkadaşa da gm aldırdım. Memnunlar genelde.
Ekleme: peformanslarında öyle 2 katı para verecek bir fark yok. Yani s3 ne yazıkki 2'ye 3'e falan katlayamıyor bir çok durumda. Iyi araştırın.

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşım bu iki telefon kıyaslanır mı haaa borca girmeden almak istiyorum s3 param çıkışmıyor diyorsan discovery de iyi ama s3 onu 2-3 e katlar....
s3 onu 2-3 katlayamaz bu konuda biraz abartmışsınız :spr

• Beğen
Tepkiler: DJ_KAFADAR ve Invoke
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Peocawe

Peocawe

Üye
Discovery den S3 e geçtim ama discovery çok daha akıcıydı. İkisinin de mevcut ram'i 1GB ama birinde boşda 400-550mb varken(gmd) diğerinde 200-300 arası geziyor (S3)... Kalite olarak tabi fark var ama o kadar fiyat farkı varken asla alınmaz S3. Şimdi tekrar satıp ya discovery ya da iPhone 4 felan alırım. iPhone 4 almamın sebebide az ios 7 takılmak sonra tekrar satar yeni bişeyler alırım. :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Discovery den S3 e geçtim ama discovery çok
Discovery den S3 e geçtim ama discovery çok daha akıcıydı. İkisinin de mevcut ram'i 1GB ama birinde boşda 400-550mb varken(gmd) diğerinde 200-300 arası geziyor (S3)... Kalite olarak tabi fark var ama o kadar fiyat farkı varken asla alınmaz S3. Şimdi tekrar satıp ya discovery ya da iPhone 4 felan alırım. iPhone 4 almamın sebebide az ios 7 takılmak sonra tekrar satar yeni bişeyler alırım. :D
Kardeşim Discovery İnternet Hızı Nasıldı Çünkü Full Evde Tabletle Dışarda Hep GMD ile internete gircem ve oyun oynucam kasarmı bu durumda

Peocawe

Peocawe

Üye
Ben bir sürü oyun denedim hiç kasma sorunu felan yaşamadım. Tabi asphalt 8 de felan çok ufak takılmalar oluyo ara sıra ama normal bir şey o S3 de bile oluyor. İnternet hızı çok başarılı.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir sürü oyun denedim hiç kasma sorunu felan yaşamadım. Tabi asphalt 8 de felan çok ufak takılmalar oluyo ara sıra ama normal bir şey o S3 de bile oluyor. İnternet hızı çok başarılı.
Saol Kardeşim Birde Sony xperia sp ile ne fark var arasında discovery nin ?

osicik

Üye
arkadaşlar tartışma yaratmak için yazmadım sadece kalite farkı e birazda kullanım farkı vardır bide s alırken satarken daha rahat edersin bu farklardan dolayı 2-3 e katlar dedim android demek ram demek ikiside 1 gb ama gene de s3, s3'tür discovery le de kıyaslamak ayıp bence.... ;)
arkadaşlarıma gmd aldırdım ama fiyat cazipliğinden :) bırak s3 ü s2 ile bile kıyaslamam :)

Invoke

Invoke

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve Buğra
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ozellik bakimindan sp daha iyi demis iste. ben sp nasil bilmem ama ozel rom kurma isinden anlamiyosan discovery al yoksa s3 iyi degil bence. ben uzun suredir cm tabanli rom kullaniyorum arkadaslarimda orjinal var hep sikayetciler kasiyo diye. beyaz discovery gormustum plastigi biraz kalitesiz gelmisti ama yine de hos duruyo alirsan beyaz oneririm. bu arada plastik kalitesi lumialara gore kalitesiz geldi abarti kotu demis olmayim

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok saolun cevaplar için konu :locked:

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim fiyatla ne alakası var :D özellikler bakımından hangisi?

Özellik bakımında SP>S3>GMD işte yazdım ya. Fiyatla nasıl alakası yok karşılaştırdığımız telefonlar SP 1200 lira gmd 700lira neredeyse iki katı(1.7 filan) diyebiliriz. Onun için f/p olarak bakarsak gmd önde olur demek istedim.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Özellik bakımında SP>S3>GMD işte yazdım ya. Fiyatla nasıl alakası yok karşılaştırdığımız telefonlar SP 1200 lira gmd 700lira neredeyse iki katı(1.7 filan) diyebiliriz. Onun için f/p olarak bakarsak gmd önde olur demek istedim.
Tamam Kardeşim Çok Saol Mesajlarıma cevap verdin :bigstar:

SezaiCan

SezaiCan

Üye
kesinlikle discoveryi öneriyorum.. Samsung telefonları 1-2 ay kullandıktan sonra inanılmaz kasmaya başlıyo. şöyle örnek vereyim. 2 hafta önce bi abiyle tanıstım s3 ü vardı agustosun sonunda almış sıfır. karsılastırdık telefonları , o rehbere kameraya falan girerken klasik samsung kasmaları yaşıyo ama bende hiçbi skıntı yok .. simdiki aklım olsa discoveryi alırdım diyo.. Sunu unutma samsung telefonlarının en iyisi bile bi süre sonra kasmaya baslıyo ve ram kullanımı inanılmaz artıyo .. . ama yinede son karar senin .

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Öyle anlatıyorsunuz ki s3 ü satıp discovery alasim geliyor :D

Üst Alt