Tavsiye GM Discovery hala alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Amoled ekranlar her zaman daha canlidir ama gercek renklerin uzagindadir bunu arastirabilirsinAyrica niye deli gibi savunuyorsun s3 u niye herkese kabullendirmeye calisiyorsun kendi dusunceni kisiye gpre degisir bu alacak adam 2sinide eline alir kendisi karar verirDaha dogrusu seninki s3 u savunma degil gmd yi kotulemek

ben artık bişey yazmıyorum vazgeçtim zaten siz aynen devam.. ilk yazdığım postlara bkarsanız sizin şimdi söylediğinizi ben ilk önce söyledim ama arkadaşlar uzatmakta ısrarcı eminim bunada bişey söyleyecekler...

monteboy

monteboy

Üye
paran discoverye yetiyosa al gitsin dostum ev arkadaşım kullanıyor gayet güzel bir cihaz

ANIL

ANIL

Admin
Discovery 2 beklenmeli bence.

• Beğen
Tepkiler: Dede
VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
Kardeşim yeni aldı Discovery'i. Bende iPhone 4S var. Karşılaştırmaların çoğunda üstün geldi.Ekran kalitesi bence çok iyi.Sadece android olduğu için stabil gelmedi.Belkide iOS'a alıştığım içindir.Bence o fiyata o telefon alınır. Discovery 2 hakkında hiçbir bilgim yok. Onu da araştırmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Kerim., FeLonieS ve Dede

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Karar verdim discovery alcam bu gidisle :)

jailbroken

jailbroken

Üye
Note 2 yi satip gidip gmd alicam abi ama Elite i bekliyorum :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Kardeşim yeni aldı Discovery'i. Bende iPhone 4S var. Karşılaştırmaların çoğunda üstün geldi.Ekran kalitesi bence çok iyi.Sadece android olduğu için stabil gelmedi.Belkide iOS'a alıştığım içindir.Bence o fiyata o telefon alınır. Discovery 2 hakkında hiçbir bilgim yok. Onu da araştırmak gerekir.
Tarafsız görüş için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
anilari35

anilari35

Üye
vallaha kardeşim sana tek birşey söyleyim samsung kullanıcılarından discovery ile ilgili yorum alma discovery kullanan arkadaşlara sor ayrıca o fiyat kategorisinde seçeneklerimi sayayım
1)Discovery Elite Lite 1000 tl altı olacak diyorlar
2)Moto G Media Markt da baktım çok hoş bir cihaz fakat ekranı küçük ve biraz kalın ama güncelleme falan alacaktır
3)Nexus 4 900 tl verebiliyorsan alabilrsin senin seçimin ama ben elite lite derim
4)Discovery 1 hiç biri olmazsa discovery 1 e bak para yetmedi vs. vs.

Sakın ama sakın s3 alma

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ekran konusuna bir şey diyemem ikisini de yanyana koyup kıyaslamadığım için. Yalnız kağıt üstünde özelliklere bakacak olursak eğer Discovery=Volkswagen --- Galaxy S3=Audi :)

Edit: Söylemeyi unuttum. Kesinlikle "S3 al" demiyorum. Discovery 2 beklenmeli. Ya da Discovery Elite Lite...
Sakın ama sakın s3 alma

Neden almasın?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve Tarık Sabırman
anilari35

anilari35

Üye
Cunku o fiyat o cihaza fazla+samsungun agiz kokusu guncelleme konusunda
Daha ucuz birsuru secenek varken s3 almak suanda vallaha salaklik

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Fazla mı? İlk çıktığında fiyatıyla şimdiki fiyatını karşılaştır. İyice ucuzladı, hatta ucuzlamaya devam ediyor. 900 liranın altına da inebilirse Discovery'ye para verilmez, az bir miktar daha koyulup S3 veya Nexus 4 alınır. Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki Discovery'nin hiç kusuru yok.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
fk555897

fk555897

Üye
Yakında Discovery 2 çıkacak. O da 750 TL falan olur. Bence bekle.

anilari35

anilari35

Üye
Fazla mı? İlk çıktığında fiyatıyla şimdiki fiyatını karşılaştır. İyice ucuzladı, hatta ucuzlamaya devam ediyor. 900 liranın altına da inebilirse Discovery'ye para verilmez, az bir miktar daha koyulup S3 veya Nexus 4 alınır. Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki Discovery'nin hiç kusuru yok.
azmı yani :) moto g discovery nexus 4 discovery 2 ve discovery elite çıkacak bu cihazlar dururkan s3 alınırmı haa 500-600 olur o zaman alırız :) bu kadar basit bu olayyada marka takıntın vardır illa samsung olacak türkleri adam yerine koymayıp güncelleme vermeselerde,verse bile 3-4 ay süründürsede samsung olacak aldıktan 2-3 ay sonra stabilite sorunları yaşasamda samsung olacak falan diyorsan o zaman alabilrsin için rahat bir şekilde

• Beğen
Tepkiler: Dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
azmı yani :) moto g discovery nexus 4 discovery 2 ve discovery elite çıkacak bu cihazlar dururkan s3 alınırmı haa 500-600 olur o zaman alırız :) bu kadar basit bu olayyada marka takıntın vardır illa samsung olacak türkleri adam yerine koymayıp güncelleme vermeselerde,verse bile 3-4 ay süründürsede samsung olacak aldıktan 2-3 ay sonra stabilite sorunları yaşasamda samsung olacak falan diyorsan o zaman alabilrsin için rahat bir şekilde

Sen anlamadın galiba demek istediğimi. Ben Samsung'u savunmuyorum. Hatta sevmiyorum da. Discovery varken S3 alınmaz demeyin lütfen. Aralarındaki fark bariz belli. Ayrıca Discovery 2 ve Discovery Elite daha çıkmadı, çıkınca bakarız. Moto G ise orta segment bir cihaz. Yani bir Galaxy S3 olamaz. Nexus 4 dersen o ayrı, ben de dedim zaten Nexus 4 ya da S3 alınır diye.

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
Sen anlamadın galiba demek istediğimi. Ben Samsung'u savunmuyorum. Hatta sevmiyorum da. Discovery varken S3 alınmaz demeyin lütfen. Aralarındaki fark bariz belli. Ayrıca Discovery 2 ve Discovery Elite daha çıkmadı, çıkınca bakarız. Moto G ise orta segment bir cihaz. Yani bir Galaxy S3 olamaz. Nexus 4 dersen o ayrı, ben de dedim zaten Nexus 4 ya da S3 alınır diye.
Discovery ile s3 arasindaki farklari sayarmisiniz?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Discovery ile s3 arasindaki farklari sayarmisiniz?

Daha yüksek kapasiteli hafıza kartı destekliyor. Kendi hafızası daha yüksek. NFC var. İşlemcisi kesinlikle Discovery'ninkinden daha iyi. Ekran daha canlı (bu kişiye göre değişir, belki de IPS Plus daha iyidir). Bataryası daha çok dayanıyor. Kasa kalitesi farkı var. Kamerası bariz daha iyi. Son olarak biri markanın kralı, diğeri fason üretim. Bildiğimiz gibi Discovery aslında çekik gözlü malı olan Gionee Elife E3...

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
paran varsa s3 al ama alınır yınede

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
Cunku o fiyat o cihaza fazla+samsungun agiz kokusu guncelleme konusunda
Daha ucuz birsuru secenek varken s3 almak suanda vallaha salaklik

Galaxy s3 4.3 şu ana kadar 15'un üzerinde büyüklü küçüklü güncelleme aldı ve bir çok özellik eklendi
General Mobile Discovery: 4 (hatırladığım kadarı ile) güncelleme aldı gelen özellikler sallayınca ram'i temizleme ve ayarlar menüsünü türkçeleştirmeye çalışma.

fiyat olarak alınacak en iyisi şu anlık discovery fakat performans,güncelleme,multimedya konusu açılırsa S3 ve samsung kalitesi her zaman önde
bence Motorolla moto g'ye bak ekran 4.3" küçük diyorsan biraz bekle 200 tl ekle ve nexus 4 al bence artık discovery alınmamalı discovery elite beklenmeli

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
Daha yüksek kapasiteli hafıza kartı destekliyor. Kendi hafızası daha yüksek. NFC var. İşlemcisi kesinlikle Discovery'ninkinden daha iyi. Ekran daha canlı (bu kişiye göre değişir, belki de IPS Plus daha iyidir). Bataryası daha çok dayanıyor. Kasa kalitesi farkı var. Kamerası bariz daha iyi. Son olarak biri markanın kralı, diğeri fason üretim. Bildiğimiz gibi Discovery aslında çekik gözlü malı olan Gionee Elife E3...
Discoveryde 64 gb kart denedim calisti nfc olabilir ama kim ne kadar kullaniyor orasini bilemem kendi hafizasi demissin discoveryde direk sd atip kurabiliyorsun bu sorun deil ips plus bilindigi uzere apple cihazlarda retina olarak kullaniliyor .Batarya tamamen o ana ksdar kullanim sekli ve gun icindeki kullanima bagli kasa kalitesinde fark varmis gibi gozukuyor ama kac kere dustu cizik dahi yok arkadasim gecen 40 cmden dik dusurdu s3 un ekrani param parca islemcisi iyi demssin olabilir ama power vrsgx544mp ile bu acigi rahatlikla kapatiyor s3 de bilindigi uzere mali 400 var fason uretim sadece gulerim :) kolay gelsinYukrdaki arkadasa katiliyorum elite beklemelsin olmazsa moto g nexus 4 bak onlardaa olmazsa discovery alabilisin

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Discoveryde 64 gb kart denedim calisti nfc olabilir ama kim ne kadar kullaniyor orasini bilemem kendi hafizasi demissin discoveryde direk sd atip kurabiliyorsun bu sorun deil ips plus bilindigi uzere apple cihazlarda retina olarak kullaniliyor .Batarya tamamen o ana ksdar kullanim sekli ve gun icindeki kullanima bagli kasa kalitesinde fark varmis gibi gozukuyor ama kac kere dustu cizik dahi yok arkadasim gecen 40 cmden dik dusurdu s3 un ekrani param parca islemcisi iyi demssin olabilir ama power vrsgx544mp ile bu acigi rahatlikla kapatiyor s3 de bilindigi uzere mali 400 var fason uretim sadece gulerim :) kolay gelsinYukrdaki arkadasa katiliyorum elite beklemelsin olmazsa moto g nexus 4 bak onlardaa olmazsa discovery alabilisin

NFC ne kadar kullanılıyor diye bir şey sormadın, S3'ün üstün özelliklerini say dedin, NFC'yi de söyledim. Direk SD karta uygulama kurmak nedir ki, aynı şeyi S3 ile de yapabilirsin. Ayrıca SD kartı olmayan ne yapacak? 16GB ya yetmezse? IPS Plus kişiye göre değişir belki sana göre iyidir başkasına göre AMOLED daha iyidir. Apple'ın da kullanması bir şey değiştirmez. Batarya kullanıma bağlı demişsin, yoğun kullanan birine yetmeyecektir Discovery... O konuda S3 önde. Kasa kalitesinde tabi ki de fark var. Bizzat ikisini de elime aldım baktım. Düşmesi, çizilmesi, kırılması tamamen şans işidir, sen 40 kere düşürürsün çizilmez, başkası 1 kere düşürür ekran paramparça olur, bunun aynısı yarın bir gün senin başına da gelebilir. İşlemcisi evet iyi dedim ve sözümün arkasındayım. Senin bahsettiğin GPU kendini oyunlarda gösterir. Ya şahıs oyun oynamıyorsa? Fason üretim dedim neden güldün? Yalan mı?

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt