GuiTaRisT111
Üye
Ben zaten S3 çok kaliteli bir malzemeden üretildi demedim. Discovery'den daha kaliteli dedim. Şu düşürüp kırma, çizme olaylarını bana anlatmayın o şanstır. iPhone 5S'te de olur, Note 3'te de olur, G2'de de olur. Ben sadece düşmesinden bahsetmiyorum.
Yeri geldiğinde bir cihaz hakkında olumsuz bir şey söyleyince "root ile halledilir" diyorsunuz? Batarya hadi bakalım senin dediğin gibi olsun, diğer yazdıklarıma cevabın yok mu?
Ama tartıştığım arkadaş sadece f/p olarak iyi demiyor. S3'ten daha iyi diyor.
Hacı ben zaten Discovery kötü demiyorum. F/P olarak da iyi hatta fakat S3'ten iyi demelerine kızıyorum.
Sd karta kurabilmen icin rootlaman gerekiyor yeni cihaz alipta rootlamak istemeyenler olabilir ayrica batarya konusunda s3 kendim bizzat uzun sure kullanmadim fakst kullanan arkadaslarim 1 gunu cikariyor bende discovery ile 1-1.30 saat oyun 2 saat internet 1 saat civari telefon konusmasi 1 saat de whatsapp kullaniyorum sabah 100 ile aciyorum telefonu 7 de aksam 8 oldugunda yaklasik 30-35 sarjim oluyor
Yeri geldiğinde bir cihaz hakkında olumsuz bir şey söyleyince "root ile halledilir" diyorsunuz? Batarya hadi bakalım senin dediğin gibi olsun, diğer yazdıklarıma cevabın yok mu?
S3 culer yine isyanda , kardesim s3 ilk ciktigi zaman kac paraydi gmd ilk ciktigi zaman kac paraydi ortada hemen hemen yari yariya fark var. Ayrica biz gmd yi f/p olarak cok iyi diyoruz. Cunku bu fiyata böyle ozellikli telefon yok gittim 729 liraya vatandan 16 gb aldım gayetde memnunum. Benim s3 ile bi derdim yok elimde s3 de var kardesime almistim ve sunuda soyleyim arada fazla bi fark yok keske s3 alicagima gmd alsaydim paramda cebimde kalsaydi
Ama tartıştığım arkadaş sadece f/p olarak iyi demiyor. S3'ten daha iyi diyor.
GMD S3ten daha düşük olsa da (tabi S3ü CM kurulu olarak düşünüyorum.) S3 ile kapışır F/P olarak. GMD daha iyi diye ısrar etmenin bir manası yok ama kötü bir cihaz olmadığını da bilin.
Hacı ben zaten Discovery kötü demiyorum. F/P olarak da iyi hatta fakat S3'ten iyi demelerine kızıyorum.

Eğer S3 ile GMD Bedava olsa gidip yine GMD mi alıcak bu arkadaş ben bunu merak ediyrum