Tavsiye GM Discovery hala alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben zaten S3 çok kaliteli bir malzemeden üretildi demedim. Discovery'den daha kaliteli dedim. Şu düşürüp kırma, çizme olaylarını bana anlatmayın o şanstır. iPhone 5S'te de olur, Note 3'te de olur, G2'de de olur. Ben sadece düşmesinden bahsetmiyorum.

Sd karta kurabilmen icin rootlaman gerekiyor yeni cihaz alipta rootlamak istemeyenler olabilir ayrica batarya konusunda s3 kendim bizzat uzun sure kullanmadim fakst kullanan arkadaslarim 1 gunu cikariyor bende discovery ile 1-1.30 saat oyun 2 saat internet 1 saat civari telefon konusmasi 1 saat de whatsapp kullaniyorum sabah 100 ile aciyorum telefonu 7 de aksam 8 oldugunda yaklasik 30-35 sarjim oluyor

Yeri geldiğinde bir cihaz hakkında olumsuz bir şey söyleyince "root ile halledilir" diyorsunuz? Batarya hadi bakalım senin dediğin gibi olsun, diğer yazdıklarıma cevabın yok mu?

S3 culer yine isyanda , kardesim s3 ilk ciktigi zaman kac paraydi gmd ilk ciktigi zaman kac paraydi ortada hemen hemen yari yariya fark var. Ayrica biz gmd yi f/p olarak cok iyi diyoruz. Cunku bu fiyata böyle ozellikli telefon yok gittim 729 liraya vatandan 16 gb aldım gayetde memnunum. Benim s3 ile bi derdim yok elimde s3 de var kardesime almistim ve sunuda soyleyim arada fazla bi fark yok keske s3 alicagima gmd alsaydim paramda cebimde kalsaydi

Ama tartıştığım arkadaş sadece f/p olarak iyi demiyor. S3'ten daha iyi diyor.

GMD S3ten daha düşük olsa da (tabi S3ü CM kurulu olarak düşünüyorum.) S3 ile kapışır F/P olarak. GMD daha iyi diye ısrar etmenin bir manası yok ama kötü bir cihaz olmadığını da bilin.

Hacı ben zaten Discovery kötü demiyorum. F/P olarak da iyi hatta fakat S3'ten iyi demelerine kızıyorum.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR

anilari35

anilari35

Üye
Play store da kotu yorumlardan her 10 da 8 i samsung kullanicilari tarafindan yaziliyor
Ben zaten S3 çok kaliteli bir malzemeden üretildi demedim. Discovery'den daha kaliteli dedim. Şu düşürüp kırma, çizme olaylarını bana anlatmayın o şanstır. iPhone 5S'te de olur, Note 3'te de olur, G2'de de olur. Ben sadece düşmesinden bahsetmiyorum.

Yeri geldiğinde bir cihaz hakkında olumsuz bir şey söyleyince "root ile halledilir" diyorsunuz? Batarya hadi bakalım senin dediğin gibi olsun, diğer yazdıklarıma cevabın yok mu?

Ama tartıştığım arkadaş sadece f/p olarak iyi demiyor. S3'ten daha iyi diyor.

Hacı ben zaten Discovery kötü demiyorum. F/P olarak da iyi hatta fakat S3'ten iyi demelerine kızıyorum.
Baska dedigin birsey yoktu zaten bi nfc vardi bide islemci.islemcisi zaten daha iyi ona birsey demiyorum fakat gpu ile oyun performanslarinda one geciyor ayrica s3 stock da stabil deil hic tartismaya bile girme

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Samsung un butun cihazlarinda soyulma var zaten kvk da calisan arkadasim seminer sirasinda samsung calisaniyla konusmus cerceveleri bilerek oyle yapiyorlarmks cerceve degisiminde hem samsung hem kvk kazaniyormus oyle soylediMalzeme kalitesi malzeme kalitesi diyorsun discovery tas gibi bi arka kapagi ince oda telefonun inceliginden zaten samsung un kinden cok farksiz degil samsung cihazlarin problemlerini biliyoruz :)

He kardeşim he. 2 senedir aynı arkadaşlarımla aynı sınıftayım. Kimisinde Note 2 var, kimisinde S3, kimisinde S4 var. Hiçbirinde soyulma, çizik falan yok.
Baska dedigin birsey yoktu zaten bi nfc vardi bide islemci.islemcisi zaten daha iyi ona birsey demiyorum fakat gpu ile oyun performanslarinda one geciyor ayrica s3 stock da stabil deil hic tartismaya bile girme

Ne? Sadece onlar mı? Kardeşim yazdıklarımın hepsini tekrar yazıyorum, hepsine cevap vermen için. Buyur:

NFC ne kadar kullanılıyor diye bir şey sormadın, S3'ün üstün özelliklerini say dedin, NFC'yi de söyledim. Direk SD karta uygulama kurmak nedir ki, aynı şeyi S3 ile de yapabilirsin. Ayrıca SD kartı olmayan ne yapacak? 16GB ya yetmezse? IPS Plus kişiye göre değişir belki sana göre iyidir başkasına göre AMOLED daha iyidir. Apple'ın da kullanması bir şey değiştirmez. Batarya kullanıma bağlı demişsin, yoğun kullanan birine yetmeyecektir Discovery... O konuda S3 önde. Kasa kalitesinde tabi ki de fark var. Bizzat ikisini de elime aldım baktım. Düşmesi, çizilmesi, kırılması tamamen şans işidir, sen 40 kere düşürürsün çizilmez, başkası 1 kere düşürür ekran paramparça olur, bunun aynısı yarın bir gün senin başına da gelebilir. İşlemcisi evet iyi dedim ve sözümün arkasındayım. Senin bahsettiğin GPU kendini oyunlarda gösterir. Ya şahıs oyun oynamıyorsa? Fason üretim dedim neden güldün? Yalan mı?

• Beğen
mesutgaga

mesutgaga

Üye
Samsung un butun cihazlarinda soyulma var zaten kvk da calisan arkadasim seminer sirasinda samsung calisaniyla konusmus cerceveleri bilerek oyle yapiyorlarmks cerceve degisiminde hem samsung hem kvk kazaniyormus oyle soylediMalzeme kalitesi malzeme kalitesi diyorsun discovery tas gibi bi arka kapagi ince oda telefonun inceliginden zaten samsung un kinden cok farksiz degil samsung cihazlarin problemlerini biliyoruz :)
karalama çabası vol: 9999999999

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
He kardeşim he. 2 senedir aynı arkadaşlarımla aynı sınıftayım. Kimisinde Note 2 var, kimisinde S3, kimisinde S4 var. Hiçbirinde soyulma, çizik falan yok.

Ne? Sadece onlar mı? Kardeşim yazdıklarımın hepsini tekrar yazıyorum, hepsine cevap vermen için. Buyur:

NFC ne kadar kullanılıyor diye bir şey sormadın, S3'ün üstün özelliklerini say dedin, NFC'yi de söyledim. Direk SD karta uygulama kurmak nedir ki, aynı şeyi S3 ile de yapabilirsin. Ayrıca SD kartı olmayan ne yapacak? 16GB ya yetmezse? IPS Plus kişiye göre değişir belki sana göre iyidir başkasına göre AMOLED daha iyidir. Apple'ın da kullanması bir şey değiştirmez. Batarya kullanıma bağlı demişsin, yoğun kullanan birine yetmeyecektir Discovery... O konuda S3 önde. Kasa kalitesinde tabi ki de fark var. Bizzat ikisini de elime aldım baktım. Düşmesi, çizilmesi, kırılması tamamen şans işidir, sen 40 kere düşürürsün çizilmez, başkası 1 kere düşürür ekran paramparça olur, bunun aynısı yarın bir gün senin başına da gelebilir. İşlemcisi evet iyi dedim ve sözümün arkasındayım. Senin bahsettiğin GPU kendini oyunlarda gösterir. Ya şahıs oyun oynamıyorsa? Fason üretim dedim neden güldün? Yalan mı?
Hafiza isine girme bile 64gb class10 tak problem yok bile baska ? Onceden cevap vermistim zaten nfc ve islemci disinda hakli oldugun kisim yok

anilari35

anilari35

Üye
Kaptirmayla ilgisi yok S3 den daha iyi oldugunu sizde biliyorsunuz zaten bende bnualacak arkadaslara gostereyimde yalnis cihaz alip paralarink bosa atmasinlar

jailbroken

jailbroken

Üye
Kaptirmayla ilgisi yok S3 den daha iyi oldugunu sizde biliyorsunuz zaten bende bnualacak arkadaslara gostereyimde yalnis cihaz alip paralarink bosa atmasinlar
S3den daha iyi demiyelim kardeşim , hemen hemen ayni diyelim. Discoveynin artısı paramizin cebimizde kalmasi

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hafiza isine girme bile 64gb class10 tak problem yok bile baska ? Onceden cevap vermistim zaten nfc ve islemci disinda hakli oldugun kisim yok

Birader iyice oku yazdığımı. Sadece nfc, işlemci, hafızadan bahsetmedim.

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

S3 daha iyi ve bunu sen de biliyorsun. Discovery iyi diyenler kendi telefonu Discovery olduğu için diyordur.

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Playstore da adam galaxy mini ye modern combat yüklemeye calısıyor bu yüzden samsungu kötüleyemezsiniz

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
S3den daha iyi demiyelim kardeşim , hemen hemen ayni diyelim. Discoveynin artısı paramizin cebimizde kalmasi

Heh aynen kardeşim. Discovery'nin artısı paranızın cebinizde kalması. Fiyatı katmazsak sonuç belli.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve smh60
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Heh aynen kardeşim. Discovery'nin artısı paranızın cebinizde kalması. Fiyatı katmazsak sonuç belli.

Bütçe sıkıntısı oln gmd alır bütce sıkıntısı olmayan S3 alır :) başka bi açıklaması yok :D Eğer S3 ile GMD Bedava olsa gidip yine GMD mi alıcak bu arkadaş ben bunu merak ediyrum :D

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve GuiTaRisT111
smh60

smh60

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Play store da kotu yorumlardan her 10 da 8 i samsung kullanicilari tarafindan yaziliyor

Çünkü çoğu vatandaşımız kötü yorum yazıyor, ve çoğu vatandaşımız Samsung kullanıyor.
Bütçe sıkıntısı oln gmd alır bütce sıkıntısı olmayan S3 alır :) başka bi açıklaması yok :D Eğer S3 ile GMD Bedava olsa gidip yine GMD mi alıcak bu arkadaş ben bunu merak ediyrum :D

Bu da saçma bir yorum, Nexus 4 alsınlar. Bu devirden sonra S3 mü kaldı ? :ah

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Ünlem işareti parantez içinde bir kelimeden veya cümleden sonra kullanılırsa, küçümseme, alay, dikkat çekme anlamı verir.
şinci işi çözdün işte :D :D1000 1500 tl veren vatandaşlar gmd nin ilk çıktıgında telpa defalarca gorilla glas2 oldugunu söylemesine rağmen çok bilmiş dik kafalı s3 cüler gorilla glass2 nin olmadıgını söylediler (fiyatı ucuz ya :D ) ben size bi video atayım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
alın neler neler :D ben jelatinle kullanıyorum çogu kişide öyle sorun yok zatende :D :D :D

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Çünkü çoğu vatandaşımız kötü yorum yazıyor, ve çoğu vatandaşımız Samsung kullanıyor.

Bu da saçma bir yorum, Nexus 4 alsınlar. Bu devirden sonra S3 mü kaldı ? :ah

Bunu sen o arkadaşa söyle yine GMD GMD diyicektir ayrıca biz şuanda s3 ile discovery hakkında konusuyoruz..

smh60

smh60

Üye
Arkadaşlar bu konu çok gereksiz uzadı nexus4>s3>gmd. Ama ücüde gayet iyi cihazlar

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt