Tavsiye GM Discovery hala alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

lolaman

lolaman

Üye
Bende gmd yi c5-03 ile karşılaştırdım kameraları eşit gibi :ehe diğer özelliklerde gmd üstün :D Şaka bir yana gmd çok iyi telefon arkadaşımda var bir sürü oyun var NFSMW dahil bunlara hiçbirini kasmıyor.Ekranı desen çok iyi bence.İnceliği zaten şahane.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
İki Telefonun ekran parlaklıkları en düşük ayarda , yan yana koydum Discovery gözle görülür daha canlı.

lolaman

lolaman

Üye
İki Telefonun ekran parlaklıkları en düşük ayarda , yan yana koydum Discovery gözle görülür daha canlı.
Ekran parlaklığını kısarak canlılıklara bakıldığını ilk defa duydum.Discovery'nin ekranı daha az kısılıyordur.Benim bildiğim parlaklık açarak kontrol edilir.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve GuiTaRisT111
Kerim.

Kerim.

Üye
Ekran parlaklığını kısarak canlılıklara bakıldığını ilk defa duydum.Discovery'nin ekranı daha az kısılıyordur.Benim bildiğim parlaklık açarak kontrol edilir.
Discoverynin ekrani gercekten daha guzel hem netlik hem parlaklik bakimindan.renkler s3te daha canli orasi dogru.onun haricinde beyazda falan cok daha iyi.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Pil ömrü açısından en düşük aylarda kullandığım için en yüksekteki ayar beni ilgilendirmiyor : )

anilari35

anilari35

Üye
Ekran bana göre S3'te daha iyi. S3'ten daha hafif ve ince olabilir fakat fakat ben telefonu elime aldım mı elimde sağlam durduğunu hissetmem gerek. S3 de yeterince ince zaten. Malzeme kalitesi de daha iyi. GPU daha iyi olabilir fakat S3'ün de CPU daha iyi? GPU kendini oyunlarda belli eder. CPU ise her işlemde. Hoparlör olarak da Discovery değil S3 iyi. Internet hızında da çok fark olmaz. Yani sırf 1-2 saniye daha hızlı girmek için bu kadar üstünlük es geçilmez. Piksel yoğunluğu demişsin? Arada 6 fark var, çünkü Discovery 4.7 inç, S3 4.8 inç??? SD karta uygulama kurma sorun olmaktan çıktı rootlarsın olur biter.

Bence sen "ne yapsam da S3'ten üstün göstersem" deyip saçma saçma şeyleri üstün söylemişsin. Piksel yoğunluğu Discovery'de 312, S3'te 306 olsa ne olur, olmasa ne olur? Yok 3G hızıymış yok sd karta uygulama kurmaymış...

Tekrar söylüyorum GPU kendini oyunda belli ediyor. CPU her işlemde.
Yukarda soylediklerinin cogu anlamsiz zatende orayi zaten gectim alt paragrafinda 3g demissinde 3g en onemli seylerden birisi :) bunun yuzunden telefon degistiren var artik hangi telefon ustun kismina girmiyorum bana gore discovery sana gore s3 alip s3 kullanirsin olur biter alacak arkadaslarda gider tekno marketlere 2 sinide eline alir kendisi karar verir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yukarda soylediklerinin cogu anlamsiz zatende orayi zaten gectim alt paragrafinda 3g demissinde 3g en onemli seylerden birisi :) bunun yuzunden telefon degistiren var artik hangi telefon ustun kismina girmiyorum bana gore discovery sana gore s3 alip s3 kullanirsin olur biter alacak arkadaslarda gider tekno marketlere 2 sinide eline alir kendisi karar verir

Verecek cevap bulamadın da ondan "anlamsız" diyorsun. Gayette önemli şeylerden bahsettim orda. Ayrıca 1-2 saniye daha hızlı sitelere girmek için telefon değiştirmek bana göre aptallıktır. Ayrıca ben S3 alın demiyorum. Tabi ki Discovery alabilirsiniz ama S3'ün daha üstün olduğunu bilin. Discovery f/p ürünüdür.
Pil ömrü açısından en düşük aylarda kullandığım için en yüksekteki ayar beni ilgilendirmiyor : )

Bizi en yüksekteki ayar ilgilendiriyor. Sana Discovery ile mutluluklar...

Kerim.

Kerim.

Üye
Fazla uzamadimi bu konu

anilari35

anilari35

Üye
Verecek cevap bulamadın da ondan "anlamsız" diyorsun. Gayette önemli şeylerden bahsettim orda. Ayrıca 1-2 saniye daha hızlı sitelere girmek için telefon değiştirmek bana göre aptallıktır. Ayrıca ben S3 alın demiyorum. Tabi ki Discovery alabilirsiniz ama S3'ün daha üstün olduğunu bilin. Discovery f/p ürünüdür.

Bizi en yüksekteki ayar ilgilendiriyor. Sana Discovery ile mutluluklar...
Soyleyecek o kadar cok sey varki... Ama anlayanlara

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
f/p nedir???

smh60

smh60

Üye
Fiyat/Performans

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Fiyat/performans ın kısaltılmışı. Fiyat/performans ürünleri satıldığı fiyatın çok üstünde performans gösteren ürünlerdir. General Mobile Discovery gibi, ya da LG Nexus 4, ya da Nokia Lumia 525...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
7 sayfada umarım konu sahibi anlamıştır.:locked:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt