Tavsiye GM Discovery hala alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Ya arkadaşlar neyi tartısıyosunuzki ben kendi cihazımı savunmuyorum gmd kullanıyorum ve s3 her türlü önde

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Ya arkadaşlar neyi tartısıyosunuzki ben kendi cihazımı savunmuyorum gmd kullanıyorum ve s3 her türlü önde

Kardeş sana helal olsunda bazı kişilere anlam veremiyorum bu ıspatlı kanıtlanmış birşey neden hala ısrarlar gmd yi savunuyorlar...
Senin gibileri de zor bulunur zaten doğruları söyleyen :)

Eyvallah. Doğru düşünmene sevindim.

Ya kaç gündür takip ediyorum yazmıyorum da yani bu gmd savunması nedir arkadaş kanıtlanmış ıspatlanmış bişey bu s3 nerdeyse s4 ile karşılaştırılacak bir cihaz gmd ile karşılaştırıyorsunuz.. Bende o arkadaşa diyorum ki sen ne kadar o cihazı almış olsanda bu hatayı yapmış olsanda s3 satış rekorları kıran bir telefon hiç bir zaman gmd s3 seviyesine ulaşamaz ulaşmıycakta zaten ancak parası az olup ta gmd alanlar senin gibi gmd yi svunacaklar başka çareleri yok zaten...

• Beğen
Tepkiler: smh60
Invoke

Invoke

Üye
1.si S3, S4le karşılaştırılacak bir cihaz değil.
2.si GMD S3ten daha düşük olsa da (tabi S3ü CM kurulu olarak düşünüyorum.) S3 ile kapışır F/P olarak. GMD daha iyi diye ısrar etmenin bir manası yok ama kötü bir cihaz olmadığını da bilin.
3.sü Satış rekorları kıstas değildir ya da olmamalıdır. Çünkü Samsung her türlü iyi satıyor. Misal basit bir örnek vereyim değerleri bilmiyorum sallıyorum, Galaxy Ace bizim ülkede bayağı sattı 2 milyon sattığını düşünelim. HTC One kaç sattı? O da o kadar satmış olsun? Ace ile One bir mi değil. O.o Bu arada geçen gün gördüm Samsung Storeda kocamanda yazmışlar Galaxy Ace 469 Lira. Yıl olmuş 2014, ilk çeyrek bitmek üzere 8 çekirdekli cihazlar çıkacak adamlar hala utanmadan Ace'e 469 Lira etiket koyuyorlar. Sattığını da eminim. Samsung satıyor, bu böyle.Soruya cevap olarak da Diskavri hala alınmaz. Neden? +200 koyun Nexus 4 alın, çok daha mantıklı. Ben diskavri önerdiğim zamanlar Nexus 4 1100Lira civarıydı.

• Beğen
Tepkiler: smh60
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
2.si GMD S3ten daha düşük olsa da (tabi S3ü CM kurulu olarak düşünüyorum.) S3 ile kapışır F/P olarak. GMD daha iyi diye ısrar etmenin bir manası yok ama kötü bir cihaz olmadığını da bilin.
3.sü Satış rekorları kıstas değildir ya da olmamalıdır. Çünkü Samsung her türlü iyi satıyor. Misal basit bir örnek vereyim değerleri bilmiyorum sallıyorum, Galaxy Ace bizim ülkede bayağı sattı 2 milyon sattığını düşünelim. HTC One kaç sattı? O da o kadar satmış olsun? Ace ile One bir mi değil. O.o Bu arada geçen gün gördüm Samsung Storeda kocamanda yazmışlar Galaxy Ace 469 Lira. Yıl olmuş 2014, ilk çeyrek bitmek üzere 8 çekirdekli cihazlar çıkacak adamlar hala utanmadan Ace'e 469 Lira etiket koyuyorlar. Sattığını da eminim. Samsung satıyor, bu böyle.Soruya cevap olarak da Diskavri hala alınmaz. Neden? +200 koyun Nexus 4 alın, çok daha mantıklı. Ben diskavri önerdiğim zamanlar Nexus 4 1100Lira civarıydı.

GMD Bir S3 olamaz başka bişey dmiyorum..

jailbroken

jailbroken

Üye
S3 culer yine isyanda , kardesim s3 ilk ciktigi zaman kac paraydi gmd ilk ciktigi zaman kac paraydi ortada hemen hemen yari yariya fark var. Ayrica biz gmd yi f/p olarak cok iyi diyoruz. Cunku bu fiyata böyle ozellikli telefon yok gittim 729 liraya vatandan 16 gb aldım gayetde memnunum. Benim s3 ile bi derdim yok elimde s3 de var kardesime almistim ve sunuda soyleyim arada fazla bi fark yok keske s3 alicagima gmd alsaydim paramda cebimde kalsaydi

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
S3 culer yine isyanda , kardesim s3 ilk ciktigi zaman kac paraydi gmd ilk ciktigi zaman kac paraydi ortada hemen hemen yari yariya fark var. Ayrica biz gmd yi f/p olarak cok iyi diyoruz. Cunku bu fiyata böyle ozellikli telefon yok gittim 729 liraya vatandan 16 gb aldım gayetde memnunum. Benim s3 ile bi derdim yok elimde s3 de var kardesime almistim ve sunuda soyleyim arada fazla bi fark yok keske s3 alicagima gmd alsaydim paramda cebimde kalsaydi
S3 ü 2.000 liraya alanlar var hacı :D

• Beğen
Tepkiler: jailbroken ve Invoke
smh60

smh60

Üye
Arkadas konuyu tam olarak anlatmıs daha lafa gerek yok konu kilitlenmeli

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
NFC ne kadar kullanılıyor diye bir şey sormadın, S3'ün üstün özelliklerini say dedin, NFC'yi de söyledim. Direk SD karta uygulama kurmak nedir ki, aynı şeyi S3 ile de yapabilirsin. Ayrıca SD kartı olmayan ne yapacak? 16GB ya yetmezse? IPS Plus kişiye göre değişir belki sana göre iyidir başkasına göre AMOLED daha iyidir. Apple'ın da kullanması bir şey değiştirmez. Batarya kullanıma bağlı demişsin, yoğun kullanan birine yetmeyecektir Discovery... O konuda S3 önde. Kasa kalitesinde tabi ki de fark var. Bizzat ikisini de elime aldım baktım. Düşmesi, çizilmesi, kırılması tamamen şans işidir, sen 40 kere düşürürsün çizilmez, başkası 1 kere düşürür ekran paramparça olur, bunun aynısı yarın bir gün senin başına da gelebilir. İşlemcisi evet iyi dedim ve sözümün arkasındayım. Senin bahsettiğin GPU kendini oyunlarda gösterir. Ya şahıs oyun oynamıyorsa? Fason üretim dedim neden güldün? Yalan mı?
Sd karta kurabilmen icin rootlaman gerekiyor yeni cihaz alipta rootlamak istemeyenler olabilir ayrica batarya konusunda s3 kendim bizzat uzun sure kullanmadim fakst kullanan arkadaslarim 1 gunu cikariyor bende discovery ile 1-1.30 saat oyun 2 saat internet 1 saat civari telefon konusmasi 1 saat de whatsapp kullaniyorum sabah 100 ile aciyorum telefonu 7 de aksam 8 oldugunda yaklasik 30-35 sarjim oluyor

Invoke

Invoke

Üye
Sd karta kurabilmen icin rootlaman gerekiyor yeni cihaz alipta rootlamak istemeyenler olabilir ayrica batarya konusunda s3 kendim bizzat uzun sure kullanmadim fakst kullanan arkadaslarim 1 gunu cikariyor bende discovery ile 1-1.30 saat oyun 2 saat internet 1 saat civari telefon konusmasi 1 saat de whatsapp kullaniyorum sabah 100 ile aciyorum telefonu 7 de aksam 8 oldugunda yaklasik 30-35 sarjim oluyor

Yeni cihaz çünkü. Arkadaşlarının S3'ü de yeni mi ya da bataryası yeni mi?

anilari35

anilari35

Üye
Haa bide you tube da 1 saat civari video izliyorum
Yeni cihaz çünkü. Arkadaşlarının S3'ü de yeni mi ya da bataryası yeni mi?
Haziranda aldi bende agustosda aldim discovery kullann var tankdik cok farkli degil
Discovery nin kagit ustunde batatyasi dusuk ama islemci az guc tuketiyor cihaz o konuda akilli tasarlanmis gpu olmssi gerekenden guclu islemci zayif oyunlarda vs boyle dengeleniyor normal kullanimda daha az sarj yiyor

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Haa bide you tube da 1 saat civari video izliyorum
Haziranda aldi bende agustosda aldim discovery kullann var tankdik cok farkli degil
Discovery nin kagit ustunde batatyasi dusuk ama islemci az guc tuketiyor cihaz o konuda akilli tasarlanmis gpu olmssi gerekenden guclu islemci zayif oyunlarda vs boyle dengeleniyor normal kullanimda daha az sarj yiyor
bak bu konuda katılıyorum bu arkadaşa doğru bişey dedi ve bu amoled ler ıps lere göre daha fazla güç götürüyor bunuda söyleyelim evet s3 işlemcide discoveryinkinden iyi gmd 1400 civarı hilesiz s3 1700 1800 civarı alıyo fakat o puanlama s3 ün modelleri var o modellerine göre veriliyo mesala tr deki 1,4 quad coreli fakat yurtdışında quad core 1,7ghzli var 4g versiyonlu onun puanını gösteriyo ha tmm siz eger antutu becmarkla eger cihazın hızı performansı önemliyse buradan anasayfaya tıkla cep aksesuarlara tıkla ordan spot s4 var adam foto koymuş 27k almış antutuden ondan al angry bird oyna tamam gmd küçümsenecek cihaz değil bi ekranda üretim hatası var oda şans birde dikkatli kullanılmaz ise şarj soketi arızası veriyo hayvan gibi çıkarıp takınca zorlayınca vs. sikayet var dan kvk samsung telpa ve gm ye girin bakın şikayetlere herkez şarj soketten şikayet etmiş birde samsung ve kvk ya bakın s3 ile ilgili bisürü 30cm yükseklikten düştü ekran kırıldı 480tl istiyorlar diye şikayetler varrmalzeme kalitesi belli oluyo :D :D

Invoke

Invoke

Üye
S3 çok kaliteli bir maddeden üretildi bir kere. (!) O.o

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
görüyoruz kardeş şikayet var .comun sitesindeki kvk ve samsung firmalarının şikayetlerinde :D

smh60

smh60

Üye
Şikayetlere bakarsak note3 de her oyun kasıyormuş :-)

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
görüyorum kardeş görüyorum sorun yok :D :D :D s3 alıpta s4mini alıpta 4 ay sonra kasamın burası soyuldu mesajlarını çok görüyorum gözlerde sorun yok allaha şükürler olsun burda bugra arkadaşım var ona sor bakayım telefonu 1 2 kere yere düşürmüş alalı 8 ay olmuş sor bakayım kasasında çizik yada soyulma varmı?'!!!!!!!!!!!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: anilari35
Invoke

Invoke

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
anilari35

anilari35

Üye
Samsung un butun cihazlarinda soyulma var zaten kvk da calisan arkadasim seminer sirasinda samsung calisaniyla konusmus cerceveleri bilerek oyle yapiyorlarmks cerceve degisiminde hem samsung hem kvk kazaniyormus oyle soylediMalzeme kalitesi malzeme kalitesi diyorsun discovery tas gibi bi arka kapagi ince oda telefonun inceliginden zaten samsung un kinden cok farksiz degil samsung cihazlarin problemlerini biliyoruz :)

Üst Alt