Tavsiye GM Discovery hala alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bunu sen o arkadaşa söyle yine GMD GMD diyicektir ayrıca biz şuanda s3 ile discovery hakkında konusuyoruz..

Hacı, S3 ile GMD hakkında konuşuyorsan konu biraz sapmış demektir. Konu: GMD hala alınır mı? Siz yine S3 vs GMDye çevirdiniz.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bunu sen o arkadaşa söyle yine GMD GMD diyicektir ayrıca biz şuanda s3 ile discovery hakkında konusuyoruz..

Ama yine de haklı yani :D Nexus 4 varken de S3 alınmaz diyor. Yani Nexus 4 > S3 > Discovery...

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar bu konu çok gereksiz uzadı nexus4>s3>gmd. Ama ücüde gayet iyi cihazlar

Kapatan da yok, boş ver. Biz durduralım konunun izlemesini, arkadaşlar devam etsin telefonlarını yarıştırmaya. :ehe

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR, Dede, smh60 ve 1 kişi daha
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
tmm gökhan kardeş 1500tlye aldıgın s3 telefonun gmd den daha iyi bir telefon rahatladınmı git şinci rahat rahat otur izle filmini :D bi işlemci iyi bi arttırabilir hafıza iyi bi nfc var ( onu millete söylüyorum okuldaki arkadaşlara dalgamı geçiyon diyolar yaygın değil burda ankarada :) ) gmd de 312lik ppi ıps (en parlak ve 180derecede rengi bozmayan ekran formlarda retina 1 ıps 2 amoled 3 diyolar mobile ekran olarak) s3 de 306ppi var çok bilmişlere bi video daha atayım :D parlaklık konusunda amoledin en kısık ayarda bi gmd ye bak bi s3 e bak
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada gökhan kardeş tmm gmd s3 ile kıyaslanmaz tmm kabul ediyorum (ondan dolayı gmd çıktıgından beri s3mini değil s4mini değilde s3 ile kıyaslanıyo :D videolar dolu youtbe orda burda :D )

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Düzenleme: Vazgeçtim, tamam gidiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve smh60
KayraBey

KayraBey

Üye
Müjde arkadaşlar...!!!

Samsung ve Gm bu konuda telefonlarını savunan herkese o modelden bedava gönderecekmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Ccihat67 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Müjde arkadaşlar...!!!

Samsung ve Gm bu konuda telefonlarını savunan herkese o modelden bedava gönderecekmiş :D
Evet itina ile takip ediyorum ben ulaştıracam değerli arkadaşlara :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede
anilari35

anilari35

Üye
S3 un gmd den nfc islemci ve dahili hafiza dan baska artisu yok gmdninkileri de saymaya gerek yok bu kadar basit :)

anilari35

anilari35

Üye
Aferin böyle devam et. Discovery'nin S3'ten üstün yanı ne?
ekran incelik hafiflik gpu hoporlor 3g 42 mbps(s3 de 21 mbps) pixel yogunlugu(312) s3 de 306 rootsuz şekilde direk sd karta uygulama kurabilme stock sürümleri daha stabil vs. vs.
ayrıca yarı fiyatı :)

şunuda ekleyim batarya konusunda 2g de s3 daha başarılıymış 3g de discovery

smh60

smh60

Üye
işlemcisi yeter s3 ün

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
anilari35

anilari35

Üye
İslemcisi ustun ama cok fark yok en azindan mali400 ile powervrsgx544mp arasindaki fark kadar yok :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ekran incelik hafiflik gpu hoporlor 3g 42 mbps(s3 de 21 mbps) pixel yogunlugu(312) s3 de 306 rootsuz şekilde direk sd karta uygulama kurabilme stock sürümleri daha stabil vs. vs.
ayrıca yarı fiyatı :)

şunuda ekleyim batarya konusunda 2g de s3 daha başarılıymış 3g de discovery

Ekran bana göre S3'te daha iyi. S3'ten daha hafif ve ince olabilir fakat fakat ben telefonu elime aldım mı elimde sağlam durduğunu hissetmem gerek. S3 de yeterince ince zaten. Malzeme kalitesi de daha iyi. GPU daha iyi olabilir fakat S3'ün de CPU daha iyi? GPU kendini oyunlarda belli eder. CPU ise her işlemde. Hoparlör olarak da Discovery değil S3 iyi. Internet hızında da çok fark olmaz. Yani sırf 1-2 saniye daha hızlı girmek için bu kadar üstünlük es geçilmez. Piksel yoğunluğu demişsin? Arada 6 fark var, çünkü Discovery 4.7 inç, S3 4.8 inç??? SD karta uygulama kurma sorun olmaktan çıktı rootlarsın olur biter.

Bence sen "ne yapsam da S3'ten üstün göstersem" deyip saçma saçma şeyleri üstün söylemişsin. Piksel yoğunluğu Discovery'de 312, S3'te 306 olsa ne olur, olmasa ne olur? Yok 3G hızıymış yok sd karta uygulama kurmaymış...
İslemcisi ustun ama cok fark yok en azindan mali400 ile powervrsgx544mp arasindaki fark kadar yok :)

Tekrar söylüyorum GPU kendini oyunda belli ediyor. CPU her işlemde.

Kerim.

Kerim.

Üye
Fazla uzadi konu.discovery kullanicisi olarak soyluyorum s3 daha iyi.ama 1.000lira ona vermek yerine 600liraya discovery almak daha mantikli.aradaki farklara 400lira vermeye degmez.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Fazla uzadi konu.discovery kullanicisi olarak soyluyorum s3 daha iyi.ama 1.000lira ona vermek yerine 600liraya discovery almak daha mantikli.aradaki farklara 400lira vermeye degmez.

Yok ben zaten fiyatından bahsetmiyorum. S3 yerine Discovery tabi ki de alınabilir. Ama Discovery, S3'ten daha iyi değil. Sadece f/p ürünü.

Kerim.

Kerim.

Üye
Yok ben zaten fiyatından bahsetmiyorum. S3 yerine Discovery tabi ki de alınabilir. Ama Discovery, S3'ten daha iyi değil. Sadece f/p ürünü.
Bende onu diyorum s3 daha iyi ama discovery almak daha mantikli

Üst Alt