Gittigiiyordan Lumia 800 almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Gittigiiyordan Lumia 800 almak
Arkadaşlar 701 kullanıcısıym. 701 i kareşime verip Galaxy S2 yada LUMİA 800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. GİTTİ GİDİYORDA şu ilanda bulunan cihazı almayı düşünüyorum.

Merak ettiklerim
1- Bu şekilde yapılan alımlar güvenli midir? Yaşayabileceğim sıkıntılar nelerdir?
2- Cihazın uluslar arası garantiye sahip olduğunu söyledi. Bu garanti türkiyede geçerli midir? Geçerli ise hangi firmada geçerlidir? ve türkiyede satışı olmayan bu cihazın tamiri türkiyede yapılabiliyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
garanti geçerli olur fakat cihaz avrupa birligi üyesi bir ülke çıkışlı ise fatura tarihinden itibaren bir yıl geçerlidir diger ülkelerden gelen cihazların garantisi geçerli olmaz

---------- Eklendi @ 21:00:31 ---------- Yazıldı @ 20:59:21 ----------

gittigidiyor güvenli bir site ve cihazı aldıktan sonra üç gün içinde iade etme şansın var begenmezsen ödeme onayı yapmazsın

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
peki türkiyede garantisi kvk da geçerli mi mesela. birde tamiri yedek parçası vs. yapılabiliyor mu? yoksa muhatap bulmakta sıkıntı çıkar mı bozulursa

---------- Eklendi @ 21:04:34 ---------- Yazıldı @ 21:03:08 ----------

birde fiyatı ii mi sizce? 1300 tl.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki türkiyede garantisi kvk da geçerli mi mesela. birde tamiri yedek parçası vs. yapılabiliyor mu? yoksa muhatap bulmakta sıkıntı çıkar mı bozulursa

---------- Eklendi @ 21:04:34 ---------- Yazıldı @ 21:03:08 ----------

birde fiyatı ii mi sizce? 1300 tl.
1300 mü ben ilana bakmadan cevap yazmıştım inanılmaz bir rakam 1300 başka sitelerde 900e bile var hatta varsın garantisi olmasın

ben lumia900 için aramıştım nokiayı avrupa birligi ülkelerden getirirseniz servis hizmetinden yararlanabilirsiniz dediler

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
SİZ windowsphone kullanıyor musunuz? memnun musunuz? symbian a göre nasıl

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
SİZ windowsphone kullanıyor musunuz? memnun musunuz? symbian a göre nasıl
şu anda n8 kullanıyorum ama abd den lumia900 aldım mayıs sonu gelicek kullanma konusunda mediamarkt ta lg nin wp li cihazını uzun uzun inceledim bir kaç kerede lumia800 inceledim inanılmaz hızlı tepki veren bir telefon symbiana göre çok çok hızlı biraz degişik geliyor kullanım alışkanlıgı edinmek çok zor degil sistem sade ama lumia tasarımı gerçekten çok güzel ve marketplace çok hızlı gelişiyor bence pişman olmazsın

klongs

klongs

Üye
gittigidiyordan alirken saticinin profiline bak daha once bu cihazdan satmis mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

buradaki cihaza bir bak istersen

klongs

klongs

Üye
bana fake gibi geldi hem cok ucuz ve satici daha once hic satis yapmamis gorunuyor

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
peki abd de lumia 900 ü ne kadara aldırdın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki abd de lumia 900 ü ne kadara aldırdın
100usd

---------- Eklendi @ 21:35:55 ---------- Yazıldı @ 21:33:38 ----------

bana fake gibi geldi hem cok ucuz ve satici daha once hic satis yapmamis gorunuyor
fake olacagını zannetmiyorum zaten get actırıp almak gerekiyor en saglıklısı o aynı sitede baska bir ilan vardı beylikdüzünde gözüküyordu satıcı bende aynı yerde oldugum için gidip bakmıştım get açılırsa korkulacak bir durum yok siz onay vermeden çekim yapılmaz

klongs

klongs

Üye
telefonlar imei kopyalama bahanesi kullanılarak geri iade edilemiyor diye biliyorum sen alırken satıcıya sor yine de

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
neyse s2 yi alayım gene ben.:) hepsi buradada 1500 kusur ama en azından garantisiydi imei idi pasaport tu uğraşmam

---------- Eklendi @ 22:22:21 ---------- Yazıldı @ 22:21:15 ----------

s3 ne zaman çıkar acaba. birde s3 çıkınca fiyatı düşer mi:)))

ultrayer6

ultrayer6

Üye
neyse s2 yi alayım gene ben.:) hepsi buradada 1500 kusur ama en azından garantisiydi imei idi pasaport tu uğraşmam

---------- Eklendi @ 22:22:21 ---------- Yazıldı @ 22:21:15 ----------

s3 ne zaman çıkar acaba. birde s3 çıkınca fiyatı düşer mi:)))

samsung galaxy s3 de 3 mayıs'ta geliyor. Bence 3 mayıs'tan önce galaxy s2 almayın ki fiyatı düşsün.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sgs3 3mayısta tanıtılacak çıkışı haziran olur ve sgs2nin fiyatı mutlaka düşer

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi bu lumia800 gittigidiyor da 1300 se satışa çıktığında daha ucuzdan çıkar heralde? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ekoks20
slant1111

slant1111

Üye

100usd

---------- Eklendi @ 21:35:55 ---------- Yazıldı @ 21:33:38 ----------

fake olacagını zannetmiyorum zaten get actırıp almak gerekiyor en saglıklısı o aynı sitede baska bir ilan vardı beylikdüzünde gözüküyordu satıcı bende aynı yerde oldugum için gidip bakmıştım get açılırsa korkulacak bir durum yok siz onay vermeden çekim yapılmaz

çok ucuza almışsın

darkh1

Üye
bu lumia 800 ne zaman Türkiyede satışa sunulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...