giris seviyesi jb li telefon yok heralde orta seviyeli suan s3 mini var sıfır 900 tl ikinci el 550 civari felan
ama bence s2 al çünkü s3 özellikleri gelecek + SIII Mini'den daha güçlü ama s3'e benzesin dersen s3 mini alabilirsin kötü bir telefon değil hatta donanımla işin yoksa 5 MP kamera bana yeter Super Amoled + veya HD olmasada olur dersen gidip alabilirsin 
2.el okadar ucuz olmaz gibi

bende xperia p düşündüm fakat JB den sonra alırmı bilmiyorum xperia S JB den sonra alırmı sizce güncelleme

xperia s çok hoşuma gidiyor ya aşık oldum resmen cihaza alasım var ama bilmyiorum daha çok araştırmam lazım beni kaç sene götürür acaba alsam pişman olurmuyum bu tür sorularıma cevap arıyorum forumda
zor ama alır belki,512 Ram'i olan Xperia ailesinde Ram'i bahane ederek vermemiştiler![]()

xperia s çok hoşuma gidiyor ya aşık oldum resmen cihaza alasım var ama bilmyiorum daha çok araştırmam lazım beni kaç sene götürür acaba alsam pişman olurmuyum bu tür sorularıma cevap arıyorum forumda![]()

zor ama alır belki,512 Ram'i olan Xperia ailesinde Ram'i bahane ederek vermemiştiler![]()

Bence P ve S JB'den sonra 1 güncelleme daha alır sonrada almazlar ama yinede Sony güncelleme bakımından iyimser firma![]()
bir bahane uyduruyor sonuçta
gerçi 512 MB jelly bean'a nasıl yeterdi onuda düşünmek lazım 1 GB'tı zorluyor(s3)Beklersen telefonlara ya gelir ya da bir süre sonra anca öyle telefon yaparlarTeşekkurler. Konu dagılmış, ancak şimdilik benim istediğim özelliklerde bir telefon yok sanırım. Beklemedeyim. Tekrarlıyorum;
-Giriş seviyesi
-Resmi jelly beanli
-Max 4" ekran olabilir
-Suanda satısta olan veya yeni çıkacak bir telefon olabilir.
-Telefon sıfır olmalı. lutfen 2.el telefon onermeyiniz.