Giris seviyesi jelly beanli telefon onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mystiery_

mystiery_

Üye
    Konu Sahibi
Giris seviyesi jelly beanli telefon onerisi
İsletim sistemi jelly bean olan giris seviyesi, suanda satista olan veya yakin zamanda satisa sunulacak bir akilli cep onerirmisiniz? ekrani cokta buyuk olmamali.max 4inch.

Kerim.

Kerim.

Üye
butce?

mystiery_

mystiery_

Üye
    Konu Sahibi
giris seviyesi ceplerin alabilecegi en yuksek tutar.

Kerim.

Kerim.

Üye
hocam max kac para iste:bilmm?sen rakam ver:)

71fatih

71fatih

Üye
giris seviyesi jb li telefon yok heralde orta seviyeli suan s3 mini var sıfır 900 tl ikinci el 550 civari felan

avcitalip

avcitalip

Üye
Xperia S,Galaxy SII,Galaxy SIII Mini,Ace 2,hTC'lerde de var sanırım ama ben pek bilmiyorum :oke: ama bence s2 al çünkü s3 özellikleri gelecek + SIII Mini'den daha güçlü ama s3'e benzesin dersen s3 mini alabilirsin kötü bir telefon değil hatta donanımla işin yoksa 5 MP kamera bana yeter Super Amoled + veya HD olmasada olur dersen gidip alabilirsin :evet:

- - - Eklendi - - -

2.el okadar ucuz olmaz gibi

bencede olmaz 2.el'i bence en az bir 750-700 olur :evet:

- - - Eklendi - - -

Gidip Ace falan alma parana yazık olur samimi söylüyorum :oke: :)

OPC

OPC

Üye
Xperia P'de JB alacaktı Mart ayında falan alır herhalde. Ayrıca S3 Miniden batarya hariç her konuda iyi. Biraz JB beklerim dersen Xperia P iyi tercih olur

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
note 2

lordufuk

lordufuk

Üye
sizler ne yaptıız öyle adam giriş seviyesi en fazla 4 ibch diyo siz s3 s2 note2 diosunuz :) gülerim işte

ege099

ege099

Üye
bende xperia p düşündüm fakat JB den sonra alırmı bilmiyorum xperia S JB den sonra alırmı sizce güncelleme

avcitalip

avcitalip

Üye
bende xperia p düşündüm fakat JB den sonra alırmı bilmiyorum xperia S JB den sonra alırmı sizce güncelleme

zor ama alır belki,512 Ram'i olan Xperia ailesinde Ram'i bahane ederek vermemiştiler :evet:

ege099

ege099

Üye

zor ama alır belki,512 Ram'i olan Xperia ailesinde Ram'i bahane ederek vermemiştiler :evet:
xperia s çok hoşuma gidiyor ya aşık oldum resmen cihaza alasım var ama bilmyiorum daha çok araştırmam lazım beni kaç sene götürür acaba alsam pişman olurmuyum bu tür sorularıma cevap arıyorum forumda :)

avcitalip

avcitalip

Üye
xperia s çok hoşuma gidiyor ya aşık oldum resmen cihaza alasım var ama bilmyiorum daha çok araştırmam lazım beni kaç sene götürür acaba alsam pişman olurmuyum bu tür sorularıma cevap arıyorum forumda :)

bence pişman olmazsın,çift çekirdeklilerin bence tartışmasız en iyilerinden birisi istersen ion'a da bir bak :evet:

OPC

OPC

Üye

Bence P ve S JB'den sonra 1 güncelleme daha alır sonrada almazlar ama yinede Sony güncelleme bakımından iyimser firma :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Bence P ve S JB'den sonra 1 güncelleme daha alır sonrada almazlar ama yinede Sony güncelleme bakımından iyimser firma :)

yani :evet: bir bahane uyduruyor sonuçta :) gerçi 512 MB jelly bean'a nasıl yeterdi onuda düşünmek lazım 1 GB'tı zorluyor(s3)

ege099

ege099

Üye
xperia s de karar kıldım gibi bakalım hayırlısı aslında xperia p ile xperia s arasında çokmu donanımsal fark var acaba ikisi arasında kaldım ben şöyle düşünüyorum sonuçta xperia p alırsam paranın bir kısmı cebimde kalır s alırsam hiç kalmaz yani p ile s arasında 200-250 tl fiyat farkı var xperia s alsam bu fiyat farkına değermi acaba

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini tavsiye ederim ama orta seviye bir cihaz 850-950 arası bir telefon

mystiery_

mystiery_

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkurler. Konu dagılmış, ancak şimdilik benim istediğim özelliklerde bir telefon yok sanırım. Beklemedeyim. Tekrarlıyorum;

-Giriş seviyesi
-Resmi jelly beanli
-Max 4" ekran olabilir
-Suanda satısta olan veya yeni çıkacak bir telefon olabilir.
-Telefon sıfır olmalı. lutfen 2.el telefon onermeyiniz.

aleranol

aleranol

Üye
Teşekkurler. Konu dagılmış, ancak şimdilik benim istediğim özelliklerde bir telefon yok sanırım. Beklemedeyim. Tekrarlıyorum;

-Giriş seviyesi
-Resmi jelly beanli
-Max 4" ekran olabilir
-Suanda satısta olan veya yeni çıkacak bir telefon olabilir.
-Telefon sıfır olmalı. lutfen 2.el telefon onermeyiniz.
Beklersen telefonlara ya gelir ya da bir süre sonra anca öyle telefon yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt