Tavsiye Geri Tuşu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Geri Tuşu Sorunu
arkadaşlar maxicep Youtube veya facebookta geri tus çalışmıyor normalde sıkıntı yok ama tarayıcıda çalışmıyor sıfırladım ama yine aynı napmam gerekiyor ?

skynet

Üye
Bende de maxicep te oluyor o sorun

sekajmer

sekajmer

Üye
uç nokta(...)>sekmeler>çarpıbende hep var :) bende kapatıyorum komple

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Dün o sıkıntıyı bende yaşadım sonra baktım ki tarayıcıda fazla sekme açık olunca ondan olduğunu fark ettim, tüm sekmeleri sildim işleve devam ediyor. Yani birden fazla sekme de o sorun oluyor nedense.

skynet

Üye
Bende tek sekmede bile oluyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
symbianbelle

symbianbelle

Üye
aynı sorunu son zamanlarda ben de yaşıyorum... Sekmelerle alakası yok gibi....

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
tarayıcıda tüm sitelerde oluyor .1-2 aydır olmaya başladı.

turbocore99

Üye
ayarlardaki otomatik güncelleştirme açık olan cihazımda bu sorun var ama kapalı olan cihazda yok microsoft kesin bizden habersiz birşeyler yüklüyor.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bendede var maxicepte hep oluyor. Yazılımsal bir sorun sanırım. Neredesin Nokia Black + GDR3

luckysleven

luckysleven

Üye
bende de oluyor zaten çok kullanışsız bir arayüzü var forumun pek takmıyorum.. Ms genel konusuna bakıp kapatıyorum direk : )

eRdaL.

eRdaL.

Üye
maxicep ten başka bir sitede karşılaşmadım bu sorunla hala devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende de sadece maxicep te sorun oluyor,ve devam ediyor hala.

ilgilenen de yok heralde o kadar zaman geçti Bi düzene girmedi eski halini özledim sitenin sorunsuz ve bundan çok daha hızlı geçiş yapıyordum konular arasında

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ilgilenen de yok heralde o kadar zaman geçti Bi düzene girmedi eski halini özledim sitenin sorunsuz ve bundan çok daha hızlı geçiş yapıyordum konular arasında
Bir ara başta ozan olmak üzere yöneticiler baya uğraştı gerçi.

blackcemre

Üye
Bendede tek maxicep'te oluyor önceden yoktu bir iki gündür bu sorunla bende karşı karşıyayım.

nix

nix

Üye
evet bende de sadece maxicepte oluyor ama kendime göre bir çözüm buldum sayfa yenilemeye basıp sayfa yenilenmeden geri ye basınca oluyor

• Beğen
Tepkiler: skynet

blackcemre

Üye
evet bende de sadece maxicepte oluyor ama kendime göre bir çözüm buldum sayfa yenilemeye basıp sayfa yenilenmeden geri ye basınca oluyor
evet aynen bene öyle yapıyorum.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
aynen insanın canını sıkmaya başladı bu durum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@Ozan
aynı sorun bendede var ama sadece maxicepte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt