gerçekten sıkıldım meegonun hak ettiği yerde olmamasından

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
tek bi cihazda olduğu halle tüm sistemleri dağıtır.multitaskingi tek başına efsane.evet bırakamıyosun elinden :=)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Başkalarının ne düşündüğü pek önemli olmamalı bence.Eğer cihazın seni tatmin ediyorsa -ki N9 telefonu kurcalamayı az biraz seven herkesin hoşuna giden bir model- başkalarının ne dediğinin anlamı yok.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende seviyorum meego'yu ve hakettiği yerde değil.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
herkes hakettiğini alamıyor bazen Berkayım yapcak bişey yok ama ben iyi ki n9 almışım diyorum şuan

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bende öyle dicem az kaldı:) n9 forever:)

pRime.

pRime.

Üye
bu arada n9 kurcalamak isteyen istemeyen herkese uygun bir cihazdır. öyle olmasaydı dünyanın en pratik cihazlarından birisi olmazdı. yanlış bilgi vermeyelim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen n9 kullanım kolaylığı ve işlevsellik olarak harika cihaz detayına inmek istemeyen herkes de kullanabilir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
aynen n9 kullanım kolaylığı ve işlevsellik olarak harika cihaz detayına inmek istemeyen herkes de kullanabilir

bu arada n9 kurcalamak isteyen istemeyen herkese uygun bir cihazdır. öyle olmasaydı dünyanın en pratik cihazlarından birisi olmazdı. yanlış bilgi vermeyelim.

Kullanabilir zaten basitliğine v.s bir şey demiyoruz.Nokia sağolsun marketinin durumu kötü olduğundan sıradan bir kullanıcıya yetmez.Yetmesi için nitroit v.s uğraşması gerekir ki buda sıradan bir kullanıcı için Galaxy SII'yi daha alınabilir kılıyor.Böyle dememizin sebebi N9'un kullanımının zor olması değil zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...