Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten sıkıldım meegonun hak ettiği yerde olmamasından
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
tek bi cihazda olduğu halle tüm sistemleri dağıtır.multitaskingi tek başına efsane.evet bırakamıyosun elinden :=)
kullanıcıadları
Üye
Başkalarının ne düşündüğü pek önemli olmamalı bence.Eğer cihazın seni tatmin ediyorsa -ki N9 telefonu kurcalamayı az biraz seven herkesin hoşuna giden bir model- başkalarının ne dediğinin anlamı yok.
Mobilator
Emekli Yönetici
bende seviyorum meego'yu ve hakettiği yerde değil.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
herkes hakettiğini alamıyor bazen Berkayım yapcak bişey yok ama ben iyi ki n9 almışım diyorum şuan
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
inşallah bende öyle dicem az kaldı n9 forever
pRime.
Üye
bu arada n9 kurcalamak isteyen istemeyen herkese uygun bir cihazdır. öyle olmasaydı dünyanın en pratik cihazlarından birisi olmazdı. yanlış bilgi vermeyelim.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
aynen n9 kullanım kolaylığı ve işlevsellik olarak harika cihaz detayına inmek istemeyen herkes de kullanabilir
bu arada n9 kurcalamak isteyen istemeyen herkese uygun bir cihazdır. öyle olmasaydı dünyanın en pratik cihazlarından birisi olmazdı. yanlış bilgi vermeyelim.
Kullanabilir zaten basitliğine v.s bir şey demiyoruz.Nokia sağolsun marketinin durumu kötü olduğundan sıradan bir kullanıcıya yetmez.Yetmesi için nitroit v.s uğraşması gerekir ki buda sıradan bir kullanıcı için Galaxy SII'yi daha alınabilir kılıyor.Böyle dememizin sebebi N9'un kullanımının zor olması değil zaten.