gerçekten sıkıldım meegonun hak ettiği yerde olmamasından

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten sıkıldım meegonun hak ettiği yerde olmamasından
ya çoğu sitede en iyi işletim sıralaması falan yapılıyo hemde kullanıcılar tarafından değil sıralama android,ios,wp,blackberry diye yaplıyo ve sonradan tizenin gelebileceğini ve diğerlerinin iyi olmadığı söyleniyor? nerde bu meego? tizenın ilk izlenimleri bile lötü her nekadar gelişse bence yetişemez meegoya.hak ettiğini bulabilse keşke...:vur ahh nokia ahh

pRime.

pRime.

Üye
sene sonunu sabırla bekliyorum. jolla yeni meego'yu ve cihazını tanıtığı zaman neyin ne olduğunu herkes görecek.

• Beğen
Tepkiler: KxTR79
doctorrr

doctorrr

Üye
yapcık bişey yok :bilmm

- - - Eklendi - - -

ya hem onlar sıralamayı çok kullanılana revaçta olana göre yapıyor :evet:

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
inşallah serdar abi tek umudumuz onlar.ya sıralamayı öyle yapıyolar ama çogu yerde sistem iyiliğinide öyle sıralıyorlar.

pRime.

pRime.

Üye
şu anda sistemlerin iyi olma kıstası popülerlik. bunun nedeni reklamdır bana göre. symbian bu kadar pazarlansaydı ve arkasında duran olsaydı şu an android ve ios almış başını gitmiş olmazdı.

- - - Eklendi - - -

benim eski imzayı bulmuşsun. :D

doctorrr

doctorrr

Üye
şu anda sistemlerin iyi olma kıstası popülerlik. bunun nedeni reklamdır bana göre. symbian bu kadar pazarlansaydı ve arkasında duran olsaydı şu an android ve ios almış başını gitmiş olmazdı.

- - - Eklendi - - -

benim eski imzayı bulmuşsun. :D
senin eski imza daha küçüktü :D

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
aynen symbian rezalet olarak görülüyor.bi karşılaştırsınlar aynı telefonşlarda o zaman görürdüm ama iş işten geçti bari meego kurtulsun çünkü onun hakkı o hak ediyor kurtulmayı :)

pRime.

pRime.

Üye

senin eski imza daha küçüktü :D

ben küçültmüştüm. :D

- - - Eklendi - - -

aynen symbian rezalet olarak görülüyor.bi karşılaştırsınlar aynı telefonşlarda o zaman görürdüm ama iş işten geçti bari meego kurtulsun çünkü onun hakkı o hak ediyor kurtulmayı :)

rezalet değil işte donanımı kötü. şirketler bunu kullanarak reklam yaptılar kendi yazılımlarına. :)

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
benmi :) doğrudur abi aslında senınkini çalıcaktım da ayıp olurdu yani bunu bulabildim büyük müyük idare eder iznin olursa :)

- - - Eklendi - - -

tabikide symbian rezalet değil.abi donanım kötü olduğu halde çoğu şeyde tokatlıyor diğer sistemleri

doctorrr

doctorrr

Üye
pazarlamadan ziyade symbiana şu arm11 i bile koymasalardı yeterdi adamakıllı arm cortex falan iyi olurdu :spr hem bak n9 a reklamı neredeyse hiç yapılmadı cihaz daha çiçeği burnundayken destek vermiyecez denildi ama gel gör ki yadsınamayacak kadar sağlam bir kullanıcı kitlesi oluştu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
pRime.

pRime.

Üye
benmi :) doğrudur abi aslında senınkini çalıcaktım da ayıp olurdu yani bunu bulabildim büyük müyük idare eder iznin olursa :)

- - - Eklendi - - -

tabikide symbian rezalet değil.abi donanım kötü olduğu halde çoğu şeyde tokatlıyor diğer sistemleri

yok ya kullan tabi dostum. ama küçült bence ya da ben sana vereyim bendekini. kurallara uymuyor olabilir.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
aynen ama işlemciye baka yokki ülkemizde:) herkes cahil resmen gözünün boyuyana gidiyorlar iyisine değil :oke:

- - - Eklendi - - -

serdar abi sendekini vericeksen sevinirim :)

pRime.

pRime.

Üye
pazarlamadan ziyade symbiana şu arm11 i bile koymasalardı yeterdi adamakıllı arm cortex falan iyi olurdu :spr hem bak n9 a reklamı neredeyse hiç yapılmadı cihaz daha çiçeği burnundayken destek vermiyecez denildi ama gel gör ki yadsınamayacak kadar sağlam bir kullanıcı kitlesi oluştu :hmmm

arm'nin işlemci tablosuna bakarsanız cortex'lerin en performanslı işlemci modelleri olduğunu görürsünüz. arm11 ise en altlarda. yalnız arm11'in bile çift çekirdekli modelleri varmış. :D

- - - Eklendi - - -

al dostum.

Ekli dosyalar

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
daha iyi oldu gözü tırmalamıyo artık :) eyvallah

doctorrr

doctorrr

Üye

arm'nin işlemci tablosuna bakarsanız cortex'lerin en performanslı işlemci modelleri olduğunu görürsünüz. arm11 ise en altlarda. yalnız arm11'in bile çift çekirdekli modelleri varmış. :D

- - - Eklendi - - -

al dostum.
çift çekirdekli modellerinin performansları nasıldır acaba :hmmm aslında yani arm11 de bile bu kadar stabil çalışan bir sistem cortex a8 de falan nasıl çalışır acaba :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
android yükle 2 sistemi bi telefonda kullan. Ozaman görsin millet telefonu. Meego arayüzü ayrıca çok güzel

meg1ddo

meg1ddo

Üye
kardes stres yapma bu kadar, dunyanin en estetik en rahat en hos isletim sistemini kullaniyoruz, birak bu ayricalik bizde kalsin, henuz iphone nun menu tusuna cift tiklayip acik uygulamarini bile acmayi bilmeyen ve benim N9 u eline alip bu ne ya bunun geri tusu nerde diyen adamlarla da zamanini kaybetme, ve de dunyanin en yakisikli telefonuna sahipsin bunu da unutma ;) ...

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
ya olucam inşallah :) daha almadı 701 kullanıyorum ama incelemişliğim çok yani haliyle aşığım n9 ve meegoya :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
asik olmamak elde degil, hele kullandiktan sonra birakman mumkun degil bunun garantisini verebilirim sana...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tek bir cihazda kullanıldı sektörde yayılamadı liste dışı kaldı evet haketmiyor olduğu yeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...