Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .

hellboyfb

Üye
walla arkadaşlar ben n8 aldığıma eşşekler gibi pişmanım ..ama bu n8 imin sorunlu olmasından dolayı kaynaklanıyor.yoksa n8 gerçekten harika bir telefon...ama benimki eşşek şansı 6 ay oldu alalı 5 kere servise gitti ve şimdi para iadesi istiyorum nokiadan mahkemelik olucam sanırım..

_ardaa

_ardaa

Üye
teknoloji şans işidir n8 yerine iphone alsaydın belki onuda 5 defa servise verecektin, yıllardır nokia kullanırım hiçbir telefonum servis yüzü görmemiştir, geçmiş olsun ama telefonu düşürmediysen o kadar servis görmesi zor üstelik 3 kere aynı hatadan servise giderse yenisini verirler.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
konudaki gereğini fazLasıyLa aşmış yorumLara şimdiLik iyi niyet obsiyonumu kuLLanarak yakLaşıp sadece siLmek iLe yetindim .

değerLi arkadaşLar , gereksiz fanatizmi bir kenara bırakacak mısınız yoksa tek tek ceza aLmayı göze aLıyormusunuz !

pRime.

pRime.

Üye
konudaki gereğini fazLasıyLa aşmış yorumLara şimdiLik iyi niyet obsiyonumu kuLLanarak yakLaşıp sadece siLmek iLe yetindim .

değerLi arkadaşLar , gereksiz fanatizmi bir kenara bırakacak mısınız yoksa tek tek ceza aLmayı göze aLıyormusunuz !

Abi bu kavgalar tek bi kişi yüzünden çıkıyor! Bize böyle söyleyeceğine o arkadaşı uyarsan daha mantıklı olmaz mı?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

Abi bu kavgalar tek bi kişi yüzünden çıkıyor! Bize böyle söyleyeceğine o arkadaşı uyarsan daha mantıklı olmaz mı?

geneL oLarak söyLedim ben . tartışmaya sebebiyet veren mesajı - kışkırtan mesajı - konu iLe aLakasız mesajı vs. hiç cevap yazmadan şikayet oLarak biLdirirseniz biz de o tek bir kişiyi koLayca buLur gereğini yaparız .

sizLerin buradaki hatası cevap vererek tartışmanın içine girmektir . doLayısı iLe bizLer buradan tüm forumu tek tek okuyup çiban başı kim miş diye bakamıyoruz baksak dahi tartışmanın içinde gördüğümüz her kişiye - mesaja müdahaLe ediyoruz ..

yani size düşen , şahsınıza küfür dahi ediLse hiç cevap vermeden şikayette buLunmanızdır . bunu yaparsanız forumun huzuru asLa bozuLmaz , çünkü o kişi zaten kendini yaLnız hissedecek ve beLki de çokdan cezasını aLıp çekip gidecek :)

bu açıdan bakarsanız en sağLıkLısı bu değiL mi ?

pRime.

pRime.

Üye

geneL oLarak söyLedim ben . tartışmaya sebebiyet veren mesajı - kışkırtan mesajı - konu iLe aLakasız mesajı vs. hiç cevap yazmadan şikayet oLarak biLdirirseniz biz de o tek bir kişiyi koLayca buLur gereğini yaparız .

sizLerin buradaki hatası cevap vererek tartışmanın içine girmektir . doLayısı iLe bizLer buradan tüm forumu tek tek okuyup çiban başı kim miş diye bakamıyoruz baksak dahi tartışmanın içinde gördüğümüz her kişiye - mesaja müdahaLe ediyoruz ..

yani size düşen , şahsınıza küfür dahi ediLse hiç cevap vermeden şikayette buLunmanızdır . bunu yaparsanız forumun huzuru asLa bozuLmaz , çünkü o kişi zaten kendini yaLnız hissedecek ve beLki de çokdan cezasını aLıp çekip gidecek :)

bu açıdan bakarsanız en sağLıkLısı bu değiL mi ?

Peki abi haklısın.

[alikan]

[alikan]

Üye
Nerelere gitmiş bu konu böle ya ppff :s
Hep bu Nokia'nın ahmaklığı yüzünden millet burada birbirine düşüyor. Bi güncelleme yapacaklar 5 ay öncesinden haberi çıkıyor sonra bekle ki gelsin, millet elinde N8 gibi bi cihaz varken tabiki durmadan yenilik değişiklik yada hakkettiği desteği görmek istiyor. Ama adamlar yeterince yapmıyor bence.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
konu gercek N8 kullanicilarini hedef aliyor, adamlar n8 kullanicisi olmadigi halde en basindan beri kirlilik yaratiyor... Bu konunun tek sorunu bu.

gazi0

gazi0

Üye
symbian ne demek onu öğren gel. symbian dev bir şirkettir. android veya windows mobile 7 ne farkeder. bunlar işletim sistemi. symbian hep aynı yerde mi saycak sanıonuz. tabiki hyr çalışmaları sürüyor. biraz geç gelebilir ama ne olduğunu bilmeden konuşamaz kmse. dünyanın 1 numarası nokiadır. amiral gemisi n8. samsung aldıysan h.o hızlı ama para etmez. lg aldıysan h.o çift çekirdek çok hızlı ama para etmez :) bunlarda bişi yapamazsın ama kötülediğin N8 gibi telefon dünyada yok :) bu kdar özellik kmde var. adam 256mb ram 512rom koymuş idare ediyo sorunuda yok. lg ve samsung hızlı ama ne yapabiliyosun onlarla??? ;)

----------Eklendi @ 00:37:25 ---------- Yazıldı @ 00:35:24 ----------

çok fazla telefon kötüleyenlere iyi bakın üyelik tarihlerine :)

----------Eklendi @ 00:43:32 ---------- Yazıldı @ 00:37:25 ----------

isteyen istediği telefonu alır ama burada n8 kullanıcılarına sormuş hayatında eline almadığın tel hakkında böyle konuuşmalar güldürüyor beni :)
herkes farklı marka beğenir ama bşka markayı kötüleme hakkı vermez.

Rekabet Güzeldir ama nokia pek takmaz bu olayı :)

• Beğen
Tepkiler: mahirsvs58

ssuu18

Üye
kesinlikle pişman değilim tek kelimeyle harika

metinakrep

Üye
telefon olarak çok kaliteli hakkını veriyor ancak bendeki tek kusuru şarjın çabuk bitmesi bunun için servise tekrar göndereceğim eminimki pildendir onlar yok desede şarjı dışında çok iyi bir telefon

den1905

den1905

Üye
Piyasada alına bilecek en iy telefon diue düşünüyorum.iphone 4 ile karşılaştırmayı neye göre yapıyorlar zaten merak ediyorum. Eğer işlemciyse tek sorun o zaman eyvallah ama N8 gibi bir telefonun bir çok özelliğinden geride kalıyor bu bir gerçek. Adam arkadaşının elinde görmüş 10 dk kurcalama fırsatı bulmuş gelmiş N8 kötülüyor. Kullanan insanların ihtiyaçalrını karşılıyorsa eğer ondan iyi telefon olucağını sanmıyorum.
Hiç pişman değilim !!

sharpie

Üye
ben pişmanım.
reset atma donma kilitlenme falan filan bunlar geçici.güncellemeyle geçicek deniyor.ben hepsine razıyım.
ben telefonu ağırlıklıolarak kamerası için aldım.kimseyede kamerasına laf ettirmiyodum ki o sorunu keşfedene kadar.
n8 lerde kameralarında parlama sorunu var.foto veya video çekerken ışığa belli bir derecede iken kamerada parlama yapıyor.bu sorun birtek bendemi var derken başkalarındada bu sorunun olduğunu gördüm.
çoğu kişi boşver olur öyle şeyler diyerek geçiştirdi ama dünyanın en iyi kameralı telefonu dediğimiz bir telefonda böyle bir hataya ben inanamıyorum.
damian dinning midir nedir çıkmış utanmadan elinizi kameraya siper yaparak çekin resmi diyor.doğru siper yapınca oluyor da 1 saat video çekiceksem ne olacak?el orda siper olarakmı bekliyecek.angut herifin verdiği cevaba bak.
bu sorun yazılımsalda değil donanımsal.nasıl düzelecek bu durum?güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur.benim sorunum hallolmadıktan sonra....satıyorum zaten alan varsa 800 tl tertemiz.kullanamadımki zaten doyasıya.
işte bu başlıkta benim ocak ayında attığım mesaj.cihazı kasımda almıştım....ve bu değerlendirmeyi ocakta yapmıştım.iyiki satamamışım cihazı.
parlama sorununu mayıs ayında yaptığımız basit bir stickerla çözdük..............uzun uzun yazmaya gerek yok.cihazımdan çok memnunum.uzun bir sürede kullanmayı düşünüyorum.

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
hiçbir zaman pişman olmadım symbian one number :oke:

symbianware

symbianware

Üye
arkadaşlar n8'i 7 aydır kullanıyorum.. Ilk iş hackledim.. tüm ram canavarı oyunları denedim. Kamera, dokunmatik, sensörler hepsini alt üst ettim.. Telefon gayet başarılı.. 1 ay önce de desire hd aldım.. Ikisi arasında fazla fark yok gibi. Android'e root attım ama işletim sistemi çok fazla belleğe ihtiyaç duyduğundan ikisi hemen hemen aynı diyebilirim.. E66'dan n8'e geçtiğimde uçurum bir fark ve çok güzel bir kullanıcı deneyimi yaşadım.. Ama performans anlamında desire'dan beklentilerim daha fazla olmasına rağmen n8'e bariz fark attı şöyle iyi böyle güzel diyemem.. Nokia'nın symbian'la devam etmeyecek olması birçok eksiği de beraberinde getirdi.. Android için yazılan flash player symbian için de çıkabilirdi.. Özellikle s^3'ten sonra.. Flash lite tam yeterli mi? Maalesef.. Ama pişman edecek kadar kötü deneyimler yaşamadım.. Kullandığınız işletim sisteminin gelecekte kullanılmayacak olduğunu bilmek kötü diğer taraftan..

mert_1047

mert_1047

Üye
N8 almadığı halde pişman olanlar kısmı Süper Olmuş :D Ellerinize Sağlık

gfb_10

Üye
bu güne kadar karşılaştığım en iyi CANAVAR...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
sadece bi ara yoğun iphone sevdamdan dolayı n8 den azda olsa soğumuştum sonra n8 beni yeniden ele geçirdi şuan başka hiçbir telefonu özenmiyorum piyasaya pek çok güzel telefon çıktı n8 den sonra ama hiçbiri n8 in aşkının yanından bile geçmiyor n8 hakkaten tutkulu bir makine...
Ne sormuştunuz? Pişman olmakmı! Hah x]

Üst Alt