Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .

my_own

Üye
Arkadaşlar ben çok sık telefon değiştiren birisiyim 2011 ocakta aldığım gümüş grisi N8 imden sıkıldığım için mayıs ayında satıp kendime iphone 4 aldım ilk dakka ilk şok aracımın blutooth sistemini görmüyor.Sonra çevremdeki hiçbir blutoothu görmediğini farkettim.Bencilce.Başka marka telefonla görüntülü görüşme yapamıyorsun bencilce jailbreak yapmazsan uygulama yükleyemiyorsun çünki applestoredaki free uygulamalar ve oyunların çoğu dandik.İşe yarayan güzel olanları paralı.Sonra baktım kendimi sınırlı hissettim ve paraya kıydım htc evo 3d aldım android işletim sitemli çabuk ısınıyor ve ikide bir reset atıyor servise yolladım işlemci hızının yüksek olmasından ısınıyor işlemciyi yakmamak adına da önlem olarak reset atıyor normal dediler araştırdım nette çok fazla aynı dertten muzdarip adam var.Öyle günde 1-2 olsa neyse neredeyse 20-25 dk da bir reset.Ve onu da sattım ve yine nokia n8 aldım pişman değilim.Bence birçok açıdan diğer telefonlardan üstün eksi yanıysa yavaş bir telefon bunu kabul edelim mesela ben 32 gb iphone 4 ün 28.9 gb doldurdum ama telefon bana mısın demeli.Bence nokia n8i yaparken 1-Daha güçlü bir işlemci kullanmalıydı 2-Symbian yerine Androidle anlaşmalıydı.Yavaş da olsa ben artık n8 kullanıcam ve artık değiştirmeyi düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: serotonin

Babanne92

Babanne92

Üye
Hell yeah!

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
usb Otg ve fm verici yeter zaten

• Beğen

kralhulk

Üye
kullandığım en güzel telefonlardan birisi asla pişman değilim.

• Beğen
mehmetali16

mehmetali16

Üye
bende n8 var arkadaşta turkcell t20 var aynı siteye giriyoruz o sitedeki video önizlemelerini görebiliyor benim n8 de çıkmıyor tüm ayarlarını yapmama rağmen çıkmıyor ikincisi internettteki aynı videoyu çalıştırdığımızda t20 anında ve hiç takılmadan izleniyor n8 de takılıyor duraksıyor bunuda hiçbir şekilde çözümünü bulamadım üçüncüsü t20 de üstte batarya durumu cekim gücü vs. var n8 de bunları ben göremiyorum yok dördüncüsü t20 hareketli duvar kağıdı var hatta akvaryum duvarkağıdında balıkları bile yemleyebiliyorsuz n8 de hareketli duvar kağıtları yok beşincisi n8 de 3 tanecik sayfa var t20 de çok daha vazla sayfa var altıncısı resimlere baktığımda resimlerin arasında videolarda var karışık gösteriyor bu da bir problem resimleri görüntülerken videoların ne işi var orada acaba bunun bir çözümü varmı yani n8=1000 tl küsür t20=350 tl küsürlük telefon yani bu kadar verdiğim parayla t20 nin n8 tokatlaması beni açıkça kızdırıyor kırıp parçalayasım geliyor (n8 kullanıcılarının affına sığnarak) bu liste uzar gider daha aklıma gelmeyenler var

ssuu18

Üye
1 senedir kullanıyorum ve her geçen gün dahada seviyorum n8 imi sorunlar olmadı değil fakat n8 i tam anlamıyla kullanabilenler neler yapabildiğini görenler beni daha iyi anlayacaklar mesela hevesle alıpta 1 ay kullandıktan sonra sıkıldığım bir telefon olmadı vehala heycanlandırıyor beni ....ben n8 imi çok seviyom

• Beğen

fedakar72

Üye
adobe flash 10 destegi de gelirse telefon süper olacaktı bence

Tracy35

Tracy35

Üye
kesinlik le pışman olmadım hemde cok memmunum herseyıyle fm verıcısı arabaya cd yapma derdınden yanımda dıjıtal fotoraf makınası gezdırme derdinden kurtuldum kulanısı pıratık bir telefon alalı tam 1 ay oldu 10/10/2011 de aldım hiç kapanma res atma ısınma ne bilim nazar deymesin hiç bir sorun yaşamadım çok seviyorum telefonumu kim ne derse desin HaSTaSıYızzzzz DeeeeDeeeeeeeeeee..................

• Beğen
* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
C7 kullanıcısıyım N8 almadıgım için pişmanım..

• Beğen
YiTiX

YiTiX

Üye
Kesinlikle pişman değilim N8-00 bütün beklentilerimi en iyi şekilde karşıladı. Tabiki ufak tefek sorunlarla karşılaşmadım değil ama hepsi halledilebilen sorunlardı. Örneğin şarj sorununu soft format atarak düzelttim.

• Beğen

luboven

Üye
ben fotoraftaki basarısı cok hoş ve güzel 12 mp sel navigasyondaki basarısı cok hoş ve bu navigasyonu facebook ve tviter gibi sosyal alarla bütünlüyo ilişkilendiriyo burası cok iyi eksik olan ise video plearın videoları tek tek oynatması arka arka secip 10 tane oynatmıyo otomatik geciş gibi ve en önemlisi müzük calarında ki favori lisstesinin olmaması yani kendi favorini olusturma sarkıyı dinlerken favori listesine ekleyebilme seceneyi yok 5800 ve n97 de vardı bu önemli bi eksk

----------Eklendi @ 22:40:47 ---------- Yazıldı @ 22:33:10 ----------

ben fotoraftaki basarısı cok hoş ve güzel 12 mp sel navigasyondaki basarısı cok hoş ve bu navigasyonu facebook ve tviter gibi sosyal alarla bütünlüyo ilişkilendiriyo burası cok iyi eksik olan ise video plearın videoları tek tek oynatması arka arka secip 10 tane oynatmıyo otomatik geciş gibi ve en önemlisi müzük calarında ki favori lisstesinin olmaması yani kendi favorini olusturma sarkıyı dinlerken favori listesine ekleyebilme seceneyi yok 5800 ve n97 de vardı bu önemli bi eksk

Punsier

Üye
android gibi telefon isletim sistemi dururken nokia aldigima bin pismanim

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
Kesinlikle hayır herşeye rapmen nokıa

----------Eklendi @ 13:01:28 ---------- Yazıldı @ 13:00:53 ----------

Kesinlikle hayır herşeye ragmen nokıa

• Beğen

xyxzwww

Üye
hayır pişman değilim güncellemelerle harika oldu daha da gelişeceğine inanıyorum :)

• Beğen
ali.oren

ali.oren

Üye
adobe flash 10 destegi de gelirse telefon süper olacaktı bence

belleyle 10.1 olacak

----------Eklendi @ 16:37:35 ---------- Yazıldı @ 16:32:54 ----------

bende n8 var arkadaşta turkcell t20 var aynı siteye giriyoruz o sitedeki video önizlemelerini görebiliyor benim n8 de çıkmıyor tüm ayarlarını yapmama rağmen çıkmıyor ikincisi internettteki aynı videoyu çalıştırdığımızda t20 anında ve hiç takılmadan izleniyor n8 de takılıyor duraksıyor bunuda hiçbir şekilde çözümünü bulamadım üçüncüsü t20 de üstte batarya durumu cekim gücü vs. var n8 de bunları ben göremiyorum yok dördüncüsü t20 hareketli duvar kağıdı var hatta akvaryum duvarkağıdında balıkları bile yemleyebiliyorsuz n8 de hareketli duvar kağıtları yok beşincisi n8 de 3 tanecik sayfa var t20 de çok daha vazla sayfa var altıncısı resimlere baktığımda resimlerin arasında videolarda var karışık gösteriyor bu da bir problem resimleri görüntülerken videoların ne işi var orada acaba bunun bir çözümü varmı yani n8=1000 tl küsür t20=350 tl küsürlük telefon yani bu kadar verdiğim parayla t20 nin n8 tokatlaması beni açıkça kızdırıyor kırıp parçalayasım geliyor (n8 kullanıcılarının affına sığnarak) bu liste uzar gider daha aklıma gelmeyenler var

kardeş öncelikle anna yükledinmi bilmiyorum ama kesinlikle yüklemelisin. Ve Belle de foto ve video hariç hepsi düzelecek biraz sabır

llovell

llovell

Üye
hiç pısman olamdım HD 12 mp bı kamera alacaktım 1700 tl dedıler sona bı baktım n8 inki daha iyi cıktı professıonal ekımler ıcın iedeal mp3 player yerınede kullanıorum ses kalıtesı mukemmel ayrıca arabama gps cıhazıda lamktan vazgectım garmın mobıle 5.50 kullanıom telefonda ben daha nası pısman olurum ayrıca garmınle istanbuldan Kendı memleketıme gıttım corum/sungurlu bazılar kotu demıs bazı konularda belırtıyım dedım

fatihyaz

Üye
mükemmel bir cihaz..

epts

epts

Üye
çok memnunum.. Hele belleden sonra. Yaklaşık 8ay oldu..

• Beğen
serhatoktar

serhatoktar

Üye
Kesinlikle çok pişmanım yazılımsal olarak resmen verdiğim paranın hakkın vermiyor.foto hariç.....aslında nokiaya suç atamayız kesinlikle benim gibi düşünler için söylüyorum..n8 ilk cıktıgın almayacaktık sonrasında çıkan tellere bakmamız gerekirdi.hiç bir sey yerine oturmadan dandun gittik aldık..ama yine soyluyorum n8 parasını hakkını hiç bir seykilde vermiyor...hız kötü,ekran ufak,qwerty sıkıntılı, yani elle tutulur sadece bir tek kamerası var..ama özel oda symbian olupta nokia hariç bir telde olmaması..ne büyük gurur dimi..iphone n8 foto hariç her şekilde ezer gecer

----------Eklendi @ 13:21:00 ---------- Yazıldı @ 13:16:48 ----------

Kimse boşuna n8 bir ton para verdi diye gurur yapmasın..inkar etmeye gere kyok ilk teknoloji herzaman sıkıntılı olur.yapıcak bir sey yok bir dahakine daha dikkatli alırız..

----------Eklendi @ 13:32:10 ---------- Yazıldı @ 13:21:00 ----------

bende n8 var arkadaşta turkcell t20 var aynı siteye giriyoruz o sitedeki video önizlemelerini görebiliyor benim n8 de çıkmıyor tüm ayarlarını yapmama rağmen çıkmıyor ikincisi internettteki aynı videoyu çalıştırdığımızda t20 anında ve hiç takılmadan izleniyor n8 de takılıyor duraksıyor bunuda hiçbir şekilde çözümünü bulamadım üçüncüsü t20 de üstte batarya durumu cekim gücü vs. Var n8 de bunları ben göremiyorum yok dördüncüsü t20 hareketli duvar kağıdı var hatta akvaryum duvarkağıdında balıkları bile yemleyebiliyorsuz n8 de hareketli duvar kağıtları yok beşincisi n8 de 3 tanecik sayfa var t20 de çok daha vazla sayfa var altıncısı resimlere baktığımda resimlerin arasında videolarda var karışık gösteriyor bu da bir problem resimleri görüntülerken videoların ne işi var orada acaba bunun bir çözümü varmı yani n8=1000 tl küsür t20=350 tl küsürlük telefon yani bu kadar verdiğim parayla t20 nin n8 tokatlaması beni açıkça kızdırıyor kırıp parçalayasım geliyor (n8 kullanıcılarının affına sığnarak) bu liste uzar gider daha aklıma gelmeyenler var

kesinlikle hocam haklısın..nokia bizleri kerizledi...fm verici var diye iyi olucak die bir kaide yok...teyp dibinden kanala arıyorum bulamıor ...bence n8 sadece hantallık..ben çok sıkıldım para olsa direk samsung galaxy s2

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar uzun zamandan sonra tekrar katılarak bu soruya değişmiş fikrimle cevap vermek istiyorum nokıa birdaha asla almam diyorum

Üst Alt