Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .

nonamex

Üye
Evet pişman oldum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 bir iki kusuru dışında gerçekten harika bir cihaz.Bana göre kusurlar şunlar:
1-Hoparlörün yeri kesinlikle yanlış cepde tel çalınca yada sehpa üstüne falan koyunca sesi çok az çıkıyor.
2-Tarayıcı daha iyi olmalıydı,gerçi anna ile beraber belli bir iyileşme oldu ama yinede yetersiz.
3-Kameradaki parlama sorunu,bu hepimizin malumu zaten.
4-Cihaz daha stabil vede akıcı olmalıydı(tabiiki iddası üst düzey akıllı telefon olmaksa tabii)
Evet bunlar güzelim n8 imin eksileri,ama ben bunlara rağmen n8 imi seviyorum

• Beğen
Tepkiler: serotonin, iatis ve veliahht

eyo18

Üye
hayır bu sitelerden indirme yapa mıyorsun
<br />
<br />
bnce sen sçmalıosun bn harry potter tüm seriyi telden indrdim tabi elm sokağı serisini de ve indirdiim siteler bunlardı hotfile fileserve rapidshare wupload vb.

intro

intro

Üye
n8 her anlamda ideal ideal üstü her yaşa her kullanıcıya hitap edecek 6&6 (düşeş) bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: serotonin ve iatis
DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
bende yaklaşık 7 aylık n8 kullanıcısıyım ve telefonu aldğım için kendimi çok şanslı görüyorum nokıa n8 i ezecek tek telefon htc evo 3d dir sadece
o da piyasada yok henüz
olsada o bile kamera ve çözünürlük bakımından n 8 le kıyaslanamaz ama 3d olduğu için ekran kalitesi mükemmel n 8 de o konuda kıyaslanamaz donanımsal olarak n 8 i resmen ezmiş diebiliriz Iphonu hiç zikretmiyorum bile bu telin yanında
uygulama açısından da çok zengin ama yinede 2 bin tel verip o teli alacağına n 8 i alın derim fiyat konusunda oldukça cazip ve 2000 tl lik telefonun bile yapamayıpta sizin 900 tel ye aldığınız telefon başarı ile yapınca biyerleriniz kabaracak emin olun :)

demir001

Üye
daha önce 5800 kulanırken çok memnundum N8 aldım bir telefondan daha ne istenirki bence mükemmel üstelik turuncu rengini aldım

yeah_yeah

Üye
N9 dan Çok daha iyi oldugunu düşünüyorum. Kamerasındaki program hatası güncellemelerle düzeldi ve daha bir çok hata sonuçta yazılım bu her türlü hatası veya açığı olacaktır ama harika

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
alikaracan

alikaracan

Üye
n8 harika bir telefon

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8'ime hayranım çok seviyorum ama yazılım yetersiz... Anna şu anki hali ile N8'in hakkını veremiyor tüm umutlar bellede inşallah sızıntı belleden çok daha iyi bir orjinal yazılım gelir ve N8+Belle yazılımı = Gerçek Canavar ortaya çıkar :D

----------Eklendi @ 22:39:31 ---------- Yazıldı @ 22:38:54 ----------

N9 dan Çok daha iyi oldugunu düşünüyorum. Kamerasındaki program hatası güncellemelerle düzeldi ve daha bir çok hata sonuçta yazılım bu her türlü hatası veya açığı olacaktır ama harika
N9'dan her türlü üstün bir makina N8

• Beğen
Tepkiler: iatis

emiromer

Üye
6 aydır kullanıyorum çok şükür yarı yolda bırakmadı.herkezin zevki ayrı tabi saygı duymak kazım

elyn_noyt

Üye
n8 imle mutluyum her işimi görüyor

• Beğen
Tepkiler: serotonin
baylaf42

baylaf42

Üye
hiç pisman olmadim n8 imi seviyorum.

• Beğen

mexel13

Üye
son derece güzel bir cihaz

• Beğen
gurkan0484

gurkan0484

Üye
n8 1 numara bırak diğerleri on numara olsun başta n8 gitsin :)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu soruyu duymamış olayım:)Şaka bir yana aslaaa pişman olmadım.

• Beğen

n82-123

Üye
Mayıs ayından beri N8 kullanıyorum. Simbian ^3 , simbian Anna ve simbian belle hepsini kullandım.Hala belle kullanıyorum.Hepsini kendiim yükledim.N8 beklediğim bir telefondu.Kamera çok güzel... hele harici bellek okuması çok güzel bi özellik.Bundan daha iyisini yaparlarsa o zaman o telefonu alırım ve ona iyi derim.
N8 bencede çok iyi

• Beğen
carbon_o7

carbon_o7

Üye
ahh ya şu android işletim sistemi olsa , iphonede çıkan süper oyunlar bizede gelse olmazmı :D Nokia'ya oyun üretmiyo adamlar :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bi da olsa bi da alırım :ehe

• Beğen

sefasefas

Üye
iphone filan halt etmiş N8'in yanında hem kamera hem işletim sisteminin sadeliği hemde bencil olmayışı dolayısıyla N8 gibisi yok... ama şu yapılan son güncelleme hiç hoşuma gitmedi benim arkadaşlar...

kraldost

kraldost

Üye
pişman değilim kardeş çok memnunum nasıl diyim mausu klavyeyi ekliyorum bilgisayar olarak kullanıyorum oyun açık televizyona bağlıyorum konsol olarak kullanıyorum film yükleyim pilazmaya bağlıyorum hd kalitesinde film izleyip reciver olarak kullanıyorum özel anlarımı 12 mp ile yakalıyorum 720 p ile kaydediyorum allah aşkına 1000 liralık cihazdan daha ne bekleyim 2400 lira verip enayi gibi neden 1phone alayım kusura bakmayın ama ben daha her hangi bir yerimden kaşınmadım anlayana:naughty:

----------Eklendi @ 22:23:40 ---------- Yazıldı @ 22:18:44 ----------

birde kardeşlerim bazıları demişki nokianın uygularamaları diğerlerinden daha az sanki diğerlerini diğer telefon firmalarımı üretiyor o uygulamaları oyunları temaları v.s v.s ayrı ayrı firmalar nerde kazan sağlayacağının farkına varırdığında hemen o kapıda bulurlar kendini
bizim işletim sistemimiz kırılmaya o kadar elverişliki adamlar ne yapsın neden oyun program yapsınlar nokiaya yapsalar hemen kırıp bedava kullanıyoruz yalanmı eee adamlar ne kazanacak bu durumda bu kadarda aç gözlü olmayalarım he ne dersiniz nokiaya bu kadar çamur atmayalım artık

• Beğen
Tepkiler: iatis

Üst Alt