ozggurr
Üye
N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli
Telefonu aldım, 3 hafta geçmedi Symbian'ın desteği kesildi.. Her hafta 1-2 tane adam gibi HD oyun çıkarken birden kesildi..
Ben telefonumu oyun oynamak için almıştım ve görüldüğü üzere elimde patladı.. Pikselleri sayılan dandirik java oyunlarını mı oynayayım artık ?
1- Telefoncu degilim,
2- Oyun oynamak icin N8 alacaginiza oyun konsolu alin diye uyardim oyun manyagi arkadaslari.
3- Ben bu forumda senin gibi kendini bilmezlere cok ozur dilettim, ama sana diletmeyecegim, bana kufretmeye devam et.
4- Bu kafayla sen bundan sonra da cok hata yapacaksin, her hatandan sonra hakaret ve kufretmeye devam et...
5- Sadece asagila ve kufret ve ayni kafayla devam et.
6- Don simdi forum icerigini oku, Java nedir, N8 nedir, HD oyun nedir biraz ogren de gel...
7- Simdi yine kufret ve hakaret et..

bunun dışında çok kullanışlı ve güzel bir telefon
tamam bazı arkadaşlar almış kullanmış n8 de pişmanmış allah aşkına ne yapmak istiyorsunki telle jet motoru takıp uçmayımı söyleyin ya geçenlerde aynı oyunu wave 2 li bi arkadaşa attım ve bir arkadaştada n97 vardı beyenmediğimiz n97 bile çatır çatır oyunu oynarken wave 2 gözümün önünde açılıp kapanmalar resetler sapıtmalar nediyim artık size bilemiyorum hd videomu izliyormuyum tvime bağlıyormuyum 50 saat kesintisiz müziğimi dinliyormuyum arabada kendi mp3 listemi dinliyormuyum fm verici sayesinde cam gibi net resimlerimi çekiyormuyum özel günlerimi hd video kaydıyla ölümsüzleştire biliyormuyum flash bellekteki herşeyi sorun olmadan ve pc olmadan hallede biliyormuyum canım sıkıldığında oyunları açıp oynuyormuyum çok zamanım olsa telefon ekranından olucağına pcden oynarım yani dert deyil nebileyim artık aklıma bişey de gelmiyor allah aşkına merak ediyorum siz telefondan beklentiniz ne ne istiyorsunuzda bu cihaz yapmıyor aya ayakmı basmak istiyorsunuz aldığınız cihazla ozaman yanlış malzeme bakıyorsunuz bitane uzay mekii alın ya bune ya yemişim wavenizi androidinizi he androidde sorun vardı mesajlar kendi kendine siliniyordu google tarafından ne oldu çözüldümü