pRime.
Üye
Satıp başka bi 2. telefon almaman için neden değil.
konudaki gereğini fazLasıyLa aşmış yorumLara şimdiLik iyi niyet obsiyonumu kuLLanarak yakLaşıp sadece siLmek iLe yetindim .
değerLi arkadaşLar , gereksiz fanatizmi bir kenara bırakacak mısınız yoksa tek tek ceza aLmayı göze aLıyormusunuz !
Abi bu kavgalar tek bi kişi yüzünden çıkıyor! Bize böyle söyleyeceğine o arkadaşı uyarsan daha mantıklı olmaz mı?
geneL oLarak söyLedim ben . tartışmaya sebebiyet veren mesajı - kışkırtan mesajı - konu iLe aLakasız mesajı vs. hiç cevap yazmadan şikayet oLarak biLdirirseniz biz de o tek bir kişiyi koLayca buLur gereğini yaparız .
sizLerin buradaki hatası cevap vererek tartışmanın içine girmektir . doLayısı iLe bizLer buradan tüm forumu tek tek okuyup çiban başı kim miş diye bakamıyoruz baksak dahi tartışmanın içinde gördüğümüz her kişiye - mesaja müdahaLe ediyoruz ..
yani size düşen , şahsınıza küfür dahi ediLse hiç cevap vermeden şikayette buLunmanızdır . bunu yaparsanız forumun huzuru asLa bozuLmaz , çünkü o kişi zaten kendini yaLnız hissedecek ve beLki de çokdan cezasını aLıp çekip gidecek![]()
bu açıdan bakarsanız en sağLıkLısı bu değiL mi ?
konu gercek N8 kullanicilarini hedef aliyor, adamlar n8 kullanicisi olmadigi halde en basindan beri kirlilik yaratiyor... Bu konunun tek sorunu bu.
bunlarda bişi yapamazsın ama kötülediğin N8 gibi telefon dünyada yok
bu kdar özellik kmde var. adam 256mb ram 512rom koymuş idare ediyo sorunuda yok. lg ve samsung hızlı ama ne yapabiliyosun onlarla??? 

işte bu başlıkta benim ocak ayında attığım mesaj.cihazı kasımda almıştım....ve bu değerlendirmeyi ocakta yapmıştım.iyiki satamamışım cihazı.ben pişmanım.
reset atma donma kilitlenme falan filan bunlar geçici.güncellemeyle geçicek deniyor.ben hepsine razıyım.
ben telefonu ağırlıklıolarak kamerası için aldım.kimseyede kamerasına laf ettirmiyodum ki o sorunu keşfedene kadar.
n8 lerde kameralarında parlama sorunu var.foto veya video çekerken ışığa belli bir derecede iken kamerada parlama yapıyor.bu sorun birtek bendemi var derken başkalarındada bu sorunun olduğunu gördüm.
çoğu kişi boşver olur öyle şeyler diyerek geçiştirdi ama dünyanın en iyi kameralı telefonu dediğimiz bir telefonda böyle bir hataya ben inanamıyorum.
damian dinning midir nedir çıkmış utanmadan elinizi kameraya siper yaparak çekin resmi diyor.doğru siper yapınca oluyor da 1 saat video çekiceksem ne olacak?el orda siper olarakmı bekliyecek.angut herifin verdiği cevaba bak.
bu sorun yazılımsalda değil donanımsal.nasıl düzelecek bu durum?güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur.benim sorunum hallolmadıktan sonra....satıyorum zaten alan varsa 800 tl tertemiz.kullanamadımki zaten doyasıya.