Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
-alikan-

-alikan-

Üye
Bu N8 nereden kaybediyo arkadaşlar biliyo musunuz ben söyleyeyim. Bu kadar güzel bir cihaz bu kadar aşırı ve yeterli özellikler hiçbir telefonda bulunmayan bazı spesifik özellikler koyuyorsun dış tarasımı neredeyse harika ötesi yani telefonun herşeyi %99.9 tastamam ama fiyatını 1000 TL yapıyorsun. Şimdi X6 gibi bi telefona bakıyorum ve şaşıyorum hala 800-850 lira C6 ya bakıyorum 800 lerde C7 ye bakıyorum 900 küsur sen bu telefona 1000 lira fiyat kriteri koyuyorsun aslında bu bizler için harikulade birşey ama insanlar böyle özellikli bir telefonu 1000 liraya alınca bunda bir şey var havasına giriyo, çünkü muadillerine bakıyorsun samsung galaxy S 1400-1500 seyrinde İphone4 2000 lerde N8 1000 TL. Yani fiyat diğer telefonlara göre biraz daha ucuz kalınca bazı insanlarda (neden daha ucuz o zaman daha kötü) mantığına giriyor diye düşünüyorum hal böyle oluncada telefonda ufacık bir hata çıksın yerlere göklere sığdıramıyolar. Bakın 2000 TL ye satılan İphone4 bütün dünyada hayal kırıklığı yarattı ama adamlar fiyatını hala yüksek tutuyor herkes ulaşamıyor böyle oluncada telefon bir nebzede olsa ulaşılması güç olduğu için değerini koruyabiliyor, fakat bir nebze diyorum. Aynı şekilde herkes gidip ha deyince Galaxy S te alamıyor 1400-1500 liraya. Galaxy S 1500 liraya yakın Galaxy Tab 1600 küsur buda bence ayrı bir muamma. Kişisel görüşümdür doğru yada yanlış olabilir ama bence etkisi vardır.

pcwolf

pcwolf

Üye
Ben dedim nokia apple gibi yapsın uygulamalarla donanım ksııtlaması felan kaldırılsın bir de fiyatı yüksek olsun diye, millet bunu istiyo işte. Ama az duymadım nokia telefonlar çoook pahalı diye, ..h pahalı...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu N8 nereden kaybediyo arkadaşlar biliyo musunuz ben söyleyeyim. Bu kadar güzel bir cihaz bu kadar aşırı ve yeterli özellikler hiçbir telefonda bulunmayan bazı spesifik özellikler koyuyorsun dış tarasımı neredeyse harika ötesi yani telefonun herşeyi %99.9 tastamam ama fiyatını 1000 TL yapıyorsun. Şimdi X6 gibi bi telefona bakıyorum ve şaşıyorum hala 800-850 lira C6 ya bakıyorum 800 lerde C7 ye bakıyorum 900 küsur sen bu telefona 1000 lira fiyat kriteri koyuyorsun aslında bu bizler için harikulade birşey ama insanlar böyle özellikli bir telefonu 1000 liraya alınca bunda bir şey var havasına giriyo, çünkü muadillerine bakıyorsun samsung galaxy S 1400-1500 seyrinde İphone4 2000 lerde N8 1000 TL. Yani fiyat diğer telefonlara göre biraz daha ucuz kalınca bazı insanlarda (neden daha ucuz o zaman daha kötü) mantığına giriyor diye düşünüyorum hal böyle oluncada telefonda ufacık bir hata çıksın yerlere göklere sığdıramıyolar. Bakın 2000 TL ye satılan İphone4 bütün dünyada hayal kırıklığı yarattı ama adamlar fiyatını hala yüksek tutuyor herkes ulaşamıyor böyle oluncada telefon bir nebzede olsa ulaşılması güç olduğu için değerini koruyabiliyor, fakat bir nebze diyorum. Aynı şekilde herkes gidip ha deyince Galaxy S te alamıyor 1400-1500 liraya. Galaxy S 1500 liraya yakın Galaxy Tab 1600 küsur buda bence ayrı bir muamma. Kişisel görüşümdür doğru yada yanlış olabilir ama bence etkisi vardır.
Kesinlikle haklısın . Telefonun fiyatını düşük görünce direk kötüdür o zaman diye yorumluyorlar fakat Telefon olağanüstü harikulade .

pcwolf

pcwolf

Üye
Ben diyodum ki nokia bu telefondan en az 1500 tl ister, ama ne yaptı 600tl daha düşük fiyata verdi, millet ne yaptı ucuz etin yahnisi dedi...

banderas82xxx

Üye
su ana kadar ı phone 4gs den tut hepsını kullandım bu n8 den ıyısını gormedım kım nederse desın her sey var bu telefonda gercekten asırı derecede arasırıp aldım bu telefonu pısmanım dıyen cakmasını kullanıordur ..

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Pismanim diyenlerin yarisi N8 kullanmiyor zaten, bizim yerimize pisman olan bir cesit takim... Ne takimi oldugunu cozemedik henuz...

Belli araliklarla foruma gelip N8 ve Symbian^3 hakkinda atip tutuyorlar... Eksik olmasinlar...

kanks54

kanks54

Üye
arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır iyice araştırdım.Girmediğim site , izlemediğim vidyo,okumadığım yorum kalmadı nerdeyse N8 için.Ben bir kere ne istediğime bakarım. 1)en önemlisi çok iyi fotoğraf ve vidyo çekmeli 2)kulaklıkla müzik veya film izlerken ses müthiş olmalı ve bunları yaparken sarj çabuk bitmemeli 3)flash vidyoları açması facebookta veya başka sitede çok önemli 4) bu da çok önemli usb bağlantısı olması mause veya usb li klavye kullanmak için 5)çok iyi navigasyon olmalı + poker,monopoly,satranç,araba yarışı gibi sevdiğim oyunları açması önemli ilk beş bunlar.SAKARYA'da gezmediğim teknosa,nokia shop vs kalmadı hep siyah ve gri renk N8 gördüm sürekli siyah ve gri telefon kullamaktan bıktım birde nokia shopta çalışan birine nokia MAVİ N8 vermiş kullansın diye elime aldım inceledim aşık oldum.Dedim ki : ben burdan siyah alayım sana siyahını vereyim sen bana MAVİ sini ver güldü bende aşık oldum dedi maviye ilk başta yadırgamış niye mavi verdiler diye ama :D neyse MAVİ N8 alıcam bi turkcell bayine sipariş verdim 2 hafta önce telefonumu ismimi aldılar tel gelince arayacaklar beni adımı en başa yazdılar artık çünkü sürekli gidip kontrol ediyorum adamlar mahcup oluyolar getiremedik falan diye :D günler geçmek bilmiyor.inanın delircem zor dayanıyorum nokia ya bu yüzden kızıyorum madem sitede her rengini gösteriyosun yaklaşık 1.5 ,2 ay oldu neden hala her rengi yok sadece siyah gri bide nadir sarı rengi var !!! şuan finallerim var haftaya cuma ocak 15 te bitiyor en geç o güne kadar MAVİ N8 ' i beklicem eğer o günde gelmezse artık malesef istemeyerek gri yada siyah alıcam tabi finlandiya malı + kvk genpa garantili olacak...öteki marka telefonlar hakkında yorum bile yapmadım farkındaysanız çünkü ellerimi yoramam boşuna öteki cihazlar için anlayan anladı :D

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Pişman mı? daha iyisini gösterin de pişman olalım
ha pardon F16 vardı unutmuşum bir an :))

Allah İyiliğini Versin emi...:aha:
Ne Olursa Olsun Ben Genede Alacağım Biraz Daha Bekleyeceğim Ama Şuan 5800 XpressMusic Kullanıyorum İlk Çıktığında Ne idi Şimdi Ne Oldu...
Yeni Güncellemeler ve Giderilen Hatalar Gibi Değişiklikler Olsun İnşallah 3-4 Aya Alacam

--------------- Ekleme ---------------

nedenmi pişmanım flash lite sürümü var diye aldım faceden v.s video izley eyim diye...fakat ne hikmetse kendi tarayıcısından veya başka pir programla girsem bile sadece en erken 8 saatlik olanları izleyebiliriyorum tarayacıcı berbat sadece haber kaynağında olanlar izlenebiliyor..bağlantılar sekmesi çalışmıyor......dokunmatik sitede sadece kaydediyor...telefon sürekli tarayıcıya girdiğimde kafasına göre kayıtlı olduğum form kodlarini istiyor... vs..vs.

Aman Kardeş Ne Dedin Sen Yani N8'i Sadece Video İzlemek İçinmi Aldın...:hmmm

N8 pısman olmakmı ?

Yapma kardes n8 bu boru degıl

Pardon ıphone degıl kı pısman olayım :)

Helal Sana O Kader :aha:

marsoy

marsoy

Üye
web yavaş başka sıkıntım yok symbiana çok yüklenirsen donar bazı arkadaşlar utanmasa tlfonu traş makinesi olarak kullancak sonra tlfon bozulunca nokia şu nokia bu diolar

mydonnoz

Üye
Arkadaşlar henüz N8 almadım o nedenle anketinize katılmadım.Yinede foruma katılmamda sakınca yoktur umarım.EW de inceleme imkanı buldum oldukça güzel özelliklerde.Benim sormak istediğim şuan N8 kullanan arkadaşlar http:// linlerinden download yapabiliyormusunuz? Bildiğiniz , ... gibi linkleri çalıştırıyormu? Bunu sormamdaki amaç internette paylaşılan riplenmiş filmleri indirmek istemem. İndirme hızı kesinlikle önemli değildir.3G ile indirmeyi deneyerek cevap yazarsanız yeterli olur.Teşekkürler.
Ayrıca şuan piyasada bulabileceğim N8 in versiyonunun yeni veya eski olduğunu nasıl anlayabilirim?

hadesperado

hadesperado

Üye
30 Ekim'den beri kullanıyorum, kesinlikle ve kesinlikle pişman değilim.
1 gün bile donma, reset, kapanma sorunu yaşamadım, bu işler biraz şans biraz da kullanımla alakalı.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar henüz N8 almadım o nedenle anketinize katılmadım.Yinede foruma katılmamda sakınca yoktur umarım.EW de inceleme imkanı buldum oldukça güzel özelliklerde.Benim sormak istediğim şuan N8 kullanan arkadaşlar http:// linlerinden download yapabiliyormusunuz? Bildiğiniz , ... gibi linkleri çalıştırıyormu? Bunu sormamdaki amaç internette paylaşılan riplenmiş filmleri indirmek istemem. İndirme hızı kesinlikle önemli değildir.3G ile indirmeyi deneyerek cevap yazarsanız yeterli olur.Teşekkürler.
Ayrıca şuan piyasada bulabileceğim N8 in versiyonunun yeni veya eski olduğunu nasıl anlayabilirim?

dowload linklerini calistiriyor. Linklerle ilgili sorun yok, indirme hizi tamamen siteden siteye ve internet hizina gore degisiyor. 3-5 mb'lik dosyarlari 1-2 dakika icinde WIFI ile indiriyorum. 3G kullanmiyorum.

kanks54

kanks54

Üye
yeter artık dayanamıyorum mavi n8 2 gün sonra geldi geldi yoksa bu cuma hangi rengini bulursam alıcam 1 hafta daha bekleyecek sabrım kalmadı :D

Maximien

Maximien

Üye
Ben yanlışlıkla evet dedim. Hayır olacaktı. Allah'a şükür memnunum ;) Öneririm.

erquin

erquin

Üye
hperx foto yamasıyla fotograf makinesine kesinlikle ihtiyacım kalmadı ama şimdi de hafıza kartına ihtiyaç duyuyorum çünkü her fotografı 10 mb civarında çekiyor artık :)))

birand_15

Üye
Arkadaşlar ne yalan söyliyim pişman oldum.2 Yıldır iPhone 3G kullanıyorum artık telefonun her şeyine alışmıştım WC deyken facebooka girip chat yapıyordum düşünün artık uygulama çokluüunu saymıyorum bile.iPhone 4 almayı düşünüyordum hiç bir yerde bulamadım ne zaman geleceğide belli değil dediler gittim geçen hafta aldım N8.Telefon gerçekten güzel ama uygulama azlığı çok büyük sıkıntı benim için.iPhone da appstora akşam bir girerdim sabahki uygulamalar New Apps de görülmezdi bile.Ama umarım bir an önce Ovi de bi yenilik yapar.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ne yalan söyliyim pişman oldum.2 Yıldır iPhone 3G kullanıyorum artık telefonun her şeyine alışmıştım WC deyken facebooka girip chat yapıyordum düşünün artık uygulama çokluüunu saymıyorum bile.iPhone 4 almayı düşünüyordum hiç bir yerde bulamadım ne zaman geleceğide belli değil dediler gittim geçen hafta aldım N8.Telefon gerçekten güzel ama uygulama azlığı çok büyük sıkıntı benim için.iPhone da appstora akşam bir girerdim sabahki uygulamalar New Apps de görülmezdi bile.Ama umarım bir an önce Ovi de bi yenilik yapar.

Birakalim N8'i Nokia 5800 ile bile nimbuzz uzerinden facebook'taki arkadaslarla chat yapabiliyordum, facebook sansurlenene kadar Cin'de...

Nedir arayip bulamadiginiz binlerce program 20-30 tanesini yazar misiniz? Belki vardir biryerlerde...
Siz bulamamissinizdir... Bu arada...

Nokia N8'izden daha iyi dediginiz alet Nokia N900 olsa bari derim ki bir anlamda halki olabilir... o da tartisilir yine... Bu da linki:

Ove ove bitiremediginiz uygulamalardan 20-30 tanesinin ismini yazar misiniz? Merak ettim gercekten, nedir bu uygulama meraki... Bakatim ne marifetler kazaniyormus telefonlarimiz da biz faydalanamiyormusuz....

pRime.

pRime.

Üye

Haklısın ama nokia donanımsal olarak bu uygulama açığını bence kapatıyor.

Ayrıca forumda hergün yeni oyun-uygulama görüyorum ben. Ama ne yalan söyleyeyim Ovi bence yetersiz.

playmert

playmert

Üye
N8i alali 2gun oldu ve cooook memnunum.

rapman

rapman

Üye

Evet Ovi Store , şuan için App Store ile yarışacak durumda değil.Nokia'nın Ovi'ye aşırı önem vermesi gerekiyor..
Cepten facebook chat için eBuddy'yi kullanabilirsin :oke:

Üst Alt