Rich4arD
Üye
Yinede en güvenlisi FİNLAND Üretimi . Belli olmaz ama yinede öyle .Ben dunyadaki ilk Nokia N8 kullanicilarindan birisiyim ve MADE IN CHINA (pekin) NOKIA N8 (SIYAH) kullaniyorum.
Aylardir sorun yasayan arkadaslarin yasadigi sorunlari yasamadim.
Benim yasadigim tek sorun web browser'dan film izlerken filmi oynatmaya baslayip bir sure sonra flash codec hatasi vermesi. Madem codec eksik nasil baslattin oynatmaya, madem oynatiyorsun niye kesip o unlu "f" harfini burnumun ucuna sokuyorsun diye soruyorum browser'a o kadar..
Reset atma, donma, kilitlenme, hat cekmemesi, GPS bulamamasi vs sorunlar hic yok...
Tekrar ediyorum MADE IN CHINA..
O nedenle şaşırmışsınNOT : Ankette yanlışlıkla evet'i işaretledimKeşke soruyu " N8 Aldığınız için memnun musunuz ? " diye sorsaydınız.
O nedenle şaşırmışsın
Soruyu olumlu yonlendirme seklinde degil de olumsuz yonlendirme olacak sekilde sormayi tercih ettim, yanlislikla olumlu isaretlenme olursa tepki almamak icin, biliyorsunuz N8 ile ilgili olumlu buldugumuz seylere tepki gosteren cok arkadas oldu forumda...
Dusunun ki yanlislikla evet isaretleyen kullanicilara ve N8 almadiklari halde aldigima pisman oldum diyen kotu niyetli arkadaslara ragmen %80 gibi bir pisman olmama durumu sozkonusu...
Demek ki denildigi kadar kotu degilmis telefon...
Kesinlikle . Ama artık sorunlu seri kaldığını sanmıyorum .EvetKötü diyenlere de sorunlu serinin geldiğini düşünüyorum..
Kesinlikle . Fiyata bakılacak olursa N8 daha cazip geliyor . N8 de Az değil hani . Süper telefonben zaten iphone a lav demiyorum ki alabiliceğiniz en iyi telefonlardan biridir ama aşırı pahalı ben ona dikkat çekmek istedim
alın bende yazıyorum özgür abiyede yazdım benim telefon açılınca çok yavaşdı bazen donuyodu süm kartı çıkartıp taktım hiç sorun yok ne iş siz bunu söyleyin arkadaş ben şunu anlamıyorum iphone 4 üretim maliyeti 187 dolar N8 de 187 dolar iphone 4 satış fiyatı 599 $ N8 479 $ ne iş yine ve donanım olarak yine fazlası var N8 in bi işlemciden geçer o kadar siz bunu bi düşünün
bu hangi yönden daha iyisini sorduğuna bağlı.populerlik yok bu telde hatta nkia mağazası olarakha hız dersen o da yok bilginize.internetin faydası mükemmel yönleride yok bu telefonda.2 sekme açamayan telefon hiç bir zaman internet için ideal olamaz..multimedya dersen iyisini tanımam...en iyisi bu..kamera 12 mp hdmı çıkışı,usb on the go ve plug and touch..bunlara denecek söz yok.ama gerisi boş.bunlar lazım değilse en iyisini sorarsan f 16 dediğin tel olarak HTC derise yi öneririm ..saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?