mahzunikaya
Üye
) beats kurunca ses kalitesi mükemmel (kurmasanda iyi ) kamerası 3.parti uygulamalarla gayet iyi çekim yapıyor vb gider böyle.antutudan 20000 almasada olur, 1500-2000 tl verip telefon almak böyle bir telefonu kullandıktan sonra bana anlamsız geliyor.Evet o fiyata alabileceğin en iyi telefon odur ancak s4 miniden akıcı diye bişey yok o dandik arayüzüyle istediği kadar akıcı olsun ben almam benim fikrim budur başkasının fikrinede saygı duyarım bir aralar almayı dusunuyordum bütçem artınca almadım stock olsaydı daha güzel olabilirdiGeçişler Çok Kasıyor Demiş Bir Arkadaş. Galaxy S4 Mini'den Daha Akıcı Olduğunu Söyleyebilirim. Görsellik Olarak Telefon Eksik Kalsada Bunu Çeşitli Romlarla Değiştirmek Mümkün. Ki Android Kullanıcılarının %70i Romlu Kullanıyor. Fiyat Olarak Şunu Söyleyebilirim ; Bu Fiyata Bu Özelliklerde ve Kalitede Başka Bir Cihaz Bulmanız İmkansız Gibi Bişey...
bende öyle birşey demedim zaten ikisini yan yana koydum s4 mini daha çok içime sindi ve aldım tercih meselesiSenin Almaman S4 Miniden Daha Çok Kastığı Anlamına Gelmez. İkisini de Denedim ve Ondan Yazdım![]()
F/P ürünü bir telefondur fakat bazı arkadaşlar S3 ile karşılaştırma yapmışlar.Arka kapağı daha iyi Samsung'un plastik bu en azından daha kaliteli diyorlar.Menü geçişleri daha iyiymiş güya.Madem S3'ün arka kapağından iyi menü geçişleride hızlı neden her forumda bu telefon hakkında yakınanlar var ?Ha diyelimki arka kapağı iyi menü geçişleride hızlı hadi kamerasıda iyi olsun.Sen o telefonu menü geçişleri,arka kapağı,kamerası içinmi alcaksın?Tabikide hayır.Buna en iyi örnek olarak GMD ve S3'e Real racing3 veya asphalt 8 yükleyerek telefonların performansını ölçmektir.Tamam S3 ile karşılaştıranlar az çok bilgi sahibi olmayabilirler S4 ile karşılaştıranlar bile var pes vallahi.O telefon sadece fiyatina göre çok iyi bir telefondur abartmamalıyız bence.
Arayüzü dandik diye telefon alma diyen ilk seni gördüm play de bir sürü launcher var olmadı bir sürü ROM var.Arayüzu dandik gm discoverynin Fiyatina gore iyi telefon ucuz ve biraz iyi oldumu turk halki olarak hemen aliyoruz.Biraz arastirin
Arayüzu dandik gm discoverynin Fiyatina gore iyi telefon ucuz ve biraz iyi oldumu turk halki olarak hemen aliyoruz.Biraz arastirin
Arayüzü dandik diye telefon alma diyen ilk seni gördüm play de bir sürü launcher var olmadı bir sürü ROM var.